Virallisen jatko-ohjelma ympäristö- tieteen ja teknologian

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ympäristö-

Esittely

Kasvava yleinen tietoisuus ympäristökysymyksistä on johtanut kehitys viime vuosikymmeninä ja kehittyneissä maissa, joissa painotetaan erityisesti Euroopassa, monenlaisia ​​uusia tarpeita osaamisen, teknologian, innovaatioiden ja siirtää sen liittyvät hallintaa ja ratkaisemista erilaisia ​​kysymyksiä, jotka liittyvät ympäristöön.

Ohjelma PhD Environmental Science and Technology on virallinen korkeakoulututkinto jossa tavoitteena on kouluttaa tutkijoita / kuin voi vahvistaa prosesseja sukupolven ja tiedon siirtoa suhteessa ympäristöön, sekä tieteellisen ja teknologisen innovaation mikä liittyy tarkoituksenmukaiseen ohjaukseen.

Valitsin / osallistujat tohtoriohjelmaa tutkijat yllä aktiivista yhteistyötä useiden yritysten, laitosten, tutkimusryhmien ja tutkijoiden / kun sekä kotimaisten ja ulkomaisten.

Miksi tutkimus aste

Luonnonvarojen säästäminen ja järkevä ja tehokas käyttö niistä on yksi tärkeimmistä haasteista kohtaat juuri nyt ihmisiin. Ilmeinen Ilmastonmuutoksen vaikutukset edellyttävät teknis-tieteellisen vastaus, jonka avulla voidaan yhdistää kestävää kehitystä ympäristöä kunnioittaen. Yhteiskunnan on luotava tutkijoiden ja tekniikan, joka pystyy vastaamaan haasteeseen, että tämä edellyttää sekä tarjoamaan ratkaisuja, jotka minimoivat ympäristövaikutuksia ihmisen toiminnan. Yleensä ympäristökysymykset on otettava huomioon eri alojen, minkä vuoksi virallista tohtoriohjelmasta Environmental Science and Technology tarjoaa yhteiskunnan muodostumista erikoislääkäreiltä, monitieteellisiin koulutusAlalla tieteen ja teknologian sovellettu ympäristöön, joka pystyy diagnosoimaan ja / tai antaa vastauksia ympäristöongelmiin, pääasiassa ihmisen toiminnasta aiheutuvia, kestävän kehityksen mukaisia, vastauksia osia hallinto- ja tekniikan, tieteen, käsitellään integroidussa ympäristökysymyksissä.

Tältä osin on huomattava, esimerkiksi alueilla, joilla tahansa jatko / a, Tieteen ja tekniikan huolenaiheita löytyy mahdollisuus päästä erikoistunut ja monitieteinen koulutus:

 • yhtenäinen hallinta ja kestävä vesivarojen käytön,
 • T & K teollisissa prosesseissa ja puhtaampia tuotteita, määrän vähentämiseksi ilmapäästöt, veteen ja maaperään ja tehokkaan siitä näkökulmasta raaka-aineiden ja energian,
 • vähentämällä teollisuuden vaikutuksia ympäristöön, ihmisten ja eläinten terveydelle, kasvillisuuden ja luonnon ja kulttuuriperinnön,
 • T & K etsittäessä vaihtoehtoja pysyvien orgaanisten yhdisteiden ja raskasmetallien,
 • geologinen ja geotekninen tutkimus riskit luonnonkatastrofien ja ilmastonmuutoksen
 • uusien tuotteiden, teknologian ja kemiallisten ja biologisten prosessien sekä suunnitella uusia katalyyttejä / biokatalysaattorit, tarvitaan vähemmän energiankulutusta, mahdollistavat uusiutuvien raaka-aineiden, vähentää tai poistaa vaarallisten aineiden käyttöä ja jätteiden syntymistä, johon liittyy suuri vaikutus ympäristöön.

tutkimus linjat

Nämä ovat tutkimuslinjoja tämän tohtoriohjelmaan:

 • Soveltaminen kosteikot hoitoon kotitalouksien ja teollisuuden jätevesien
 • kemiallinen hyödyntäminen kasvibiomassasta
 • Kemiallisen laskelmat alalla geokemia, merentutkimus ja luonnonvesien yleensä.
 • maaperän laadun
 • Hahmottamiseksi ja seuraamiseksi ympäristömyrkkyjen. Ilmanlaatu, vesi, meriympäristö. elintarviketurvallisuus
 • Hajoamistuotteiden ympäristön huolta
 • ympäristölainsäädäntö
 • analyyttiset kemiallisiin seikkoihin: Ympäristökasvatus
 • Poisto / talteenotto ekomyrkyllisiä metallien jätevesien yhdistämällä sähkökemiallisten ja biologisia tekniikoita.
 • Mekanismien selventämiseksi hapetus yhdisteiden ympäristön kannalta
 • uusiutuva energia
 • Tutkimus vasteena raskasmetallien mikrolevistä
 • Prosessi mallintaminen jäteveden
 • Radon kodeissa Galiciassa
 • Biofilmin Technologies jäteveden käsittely
 • Technologies jäteveden käsittelyyn pienissä kaupungeissa
 • ympäristön tilan seuranta

Erityiskoulutus lisäravinteet

Mikäli jatko-opiskelija puutteelliset aiempaa koulutusta tarvittaessa ohjelman, ottamista ohjelmaan on ehdollinen voittamiseen erityiskoulutuksen lisäravinteet, jotka voivat olla aiheita tai moduuleja ja ylempään korkeakoulututkintoon. Ins siirretty samalle tohtorikoulutettava voi olla enintään 15 opintopistettä ja voidaan tehdä ennen tai samanaikaisesti kirjoittautunut akateemiseen valvontaan ohjelmassa muodossa.

Kun kyseessä on samanaikainen suorituskyvyn opiskelijoiden tulee ilmoittautua näitä lisiä aikaan ilmoittautuminen akateemisessa valvonnassa ohjelma, joka on voitettava enintään kolmena peräkkäisenä lukukautta. Jos näin ei tehdä, opiskelijat ohjelmassa poistetaan.

Training Activities Programme

Kirjoittaminen ja julkaiseminen artikkeleita ja / tai tieteellisiin julkaisuihin.

Yksi tärkeimmistä toimista liittyy tutkimustoiminta on tiedottaa tuloksista muuhun tiedeyhteisön. Kun olet ensimmäiset tulokset riittää esineen tuotantoa tai julkaisu tieteellistä tutkimusta näkyy opiskelijalle yleiset suuntaviivat laatimiseen.

Yleisesti julkaistaan ​​vähintään kolme artikkelia odotetaan aikana valmistumisen väitöskirjaan yksi vuodessa Edullisesti se on käytettävä kieli Englanti. Oletetaan, että tämä koulutus toimintaan liittyy aika ammatti läheisyydessä 300 tuntia (100 tuntia julkaistavaksi).

Validointi tätä toimintaa tehdään julkaisemalla itse, tai tarvittaessa, viestintä lopullinen hyväksyntä päätoimittaja julkaistaan.

Pysyy R & D (+ i).

Yöpyä muut tutkimuslaitokset on erittäin rikastuttava kokemus, jolloin molemmat oppimisen menetelmiä ja tekniikoita helpottaa lähestymistavan muihin suunnittelussa tutkimusta. Pysy ulkomaisten keskuksissa voi sallia saada tohtorin kansainvälisiä viittauksia, jos pituus (t) vierailu (t) vaaditaan asiaa koskevia sääntöjä.

Tätä toimintaa validoitu kanssa esittämällä asianmukaisen todistuksen lääkäri valvoo jatko-opiskelija isäntä.

Tämän toiminnan rahoittamiseen osallistuu julkista tukea ja / tai yksityisiä.

Aktiivinen osallistuminen seminaareihin (pakollinen aktiivisuus).

Seminaarit, jotka on osoitettu yhteensä 42 tuntia voi järjestää:

 • akateemisen komitea tohtoriohjelmaa (2 vuodessa)
 • opetusta ja tutkimusta tohtoriohjelmaa osanottaja (4 vuodessa),
 • tiedekunnan ja vierailevien tutkijoiden.

Validointi tätä toimintaa tehdään useilla tavoilla: allekirjoitus arkki, allekirjoittama asiakirja ohjaaja, johtaja tai Academic komitean.

Osallistuminen erilaisiin kokouksiin ja seminaareihin.

Se on aktiivisesti mukana:

 • erikoistuneita konferensseja (erityisesti suositeltu) (siirretty 20 tuntia): on suositeltavaa, että ennen puolustuksen väitöskirja, tohtorin on osallistunut ainakin konferenssiin esittää seinämaalaus tai tehdä suullinen -preferably-,
 • työpajoja ja / tai seminaarien edistää instituutioiden, yritysten, messuja, näyttelyitä, tapahtumia tieteen ja teknologian diffuusio jne tavoitteisiin liittyviä tohtoriohjelmaa sekä yhteistyön järjestämällä ne (varataan 5 h) on myös suotavaa, että opiskelija osallistuu kumppanina järjestää seminaareja, konferensseja, seminaareja, jne

Validointi tätä toimintaa varten tarvittava todistus osallistumisesta ja jättämisellä tai tarvittaessa yhteistyötä.

Tarvittaessa tämän toiminnan rahoittamiseen osallistuu julkista tukea ja / tai yksityisiä.

ammattitaitoinen ja oppimistuloksia

Seurauksena tieteellisen ja teknologisen koulutuksen saanut, / lääkäreinä / muodostuneen tohtoriohjelman Environmental Science and Technology on valmis työmarkkinoille sekä ammatillista ja akateemista.

Uranäkymät

 • Yhtiöittäminen ja tarvittaessa osoite, yrityksissä ympäristöalalla (kansainvälinen kansallinen paikallinen, alueellinen ja / tai).
 • Integraatio ja tarvittaessa osoite, R + D + i molempien yritysten ympäristösektorilla ja julkishallinnon (kansainvälinen kansallinen paikallinen, alueellinen ja / tai).
 • Yhtiöittäminen ja tarvittaessa osoite, osastolla ympäristöjohtamisen yritykset eri tuotannonaloilla (kansainvälinen kansallinen paikallinen, alueellinen ja / tai).
 • Integraatio ja tarvittaessa osoite, osastolla ympäristöasioiden hallinnan julkisyhteisöt (kansainvälinen kansallinen paikallinen, alueellinen ja / tai).
 • Yrittäjyys tieteen ja ympäristöteknologian (kansainvälinen kansallinen paikallinen, alueellinen ja / tai).
 • Osoitteen ja / tai teknisiä neuvoja kansalaisjärjestöiltä, ​​joiden tarkoituksena on ympäristönsuojelu (kansainvälinen kansallinen paikallinen, alueellinen ja / tai).
 • Liittyminen ryhmät tutkimuslaitosten t & k + i sekä julkisen ja yksityisen ympäristöalalle (alueellinen, kansallinen ja kansainvälinen).
 • Hallintaa ja kehittämistä T & K + i tieteen ja ympäristöteknologian (kansallinen ja kansainvälinen alueellisella tasolla).

oppimistuloksia

 • yliopiston professori eri yksiköissä.
 • Professori ensisijainen ja / tai toissijainen.

Suositeltava profiili

Tohtoriohjelmaa on avoin sekä korkeakoulututkinnon suorittaneiden eri aloilla luonnontieteet (esim Environmental Science, fysiikka, kemia, biologia, geologia, jne) ja jotka tulevat eri alojen tekniikan (esim , Chemical, Industrial, Marine, Maa-, metsä-, kaivos-, jne)

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Lue lisää

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Näytä vähemmän
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Lisää Vähemmän