Virallisen jatko-ohjelma tietotekniikassa ja viestintä

Yleistä

10 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Esittely

Ohjelma Tohtori tietotekniikka ja viestintä Se annettiin ensimmäisen kerran vuonna 2000/2001 lukuvuoden samaan aikaan luomisen yliopiston samanniminen. Osaamisalueita ovat tietojenkäsittelytieteen laitos ja tekoäly ja Telematics Engineering, jotka määrittävät perus ohjelman sisällöstä. Perustamisestaan ​​lähtien ohjelma on keskittynyt väitöstyössään näitä aloja, joilla on paljon sovelluksia, ylittäen vuosittain kysyntää paikkoja tarjolla.

Kehitystä edellyttävät "tietoyhteiskunnan" ja muut "tietoyhteiskunnan" on kääntynyt tietokone teollisuuteen ja tietoliikenteeseen yksi aktiivisimmista, kasvua ja suurempi painoarvo indikaattoreista makrotalouden kaikissa kehittyneissä maissa.

Euroopan komissio on osoittanut viime vuosina erityisen kiinnostunut työpaikkojen / tutkimukseen liittyvää tietoyhteiskunnan, tehostamalla uuden tekniikan käyttöä kaikilla sosiaalialalla (eGovernment, eLearning, eHealth ja sähköisen liiketoiminnan. jne).

Joten kehitämme verkottuneita tietojärjestelmiä liittyy useita teknologioita: verkostoituminen, multimedia, älykkäät järjestelmät, kehitys- ja testausmenetelmiä, tietämyksen hallinta ja kehittäminen hybridijärjestelmät mm. Kaikki tämä pätee bioinformatiikka, ympäristöön, perustiedot tieteestä, vesirakentaminen, jne Siksi katsomme, että ehdotettu PhD ohjelma on erittäin kiinnostunut meidän yliopistossa ja sosiaalisen ympäristön sitä.

Miksi tutkimus aste

ICT on yksi avaintekijöitä innovaation pienten ja keskisuurten yritysten parantamaan kilpailukykyään sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Esimerkiksi yliopistotasolla, spin-off syntyvät Universidade da Coruña, suhteellisesti eniten ovat olleet alalla ICT, osoittaa taloudellisen kannattavuuden ja yrittäjyyttä. Lisäksi kaikki hankepyyntöjä sekä tutkimukseen ja innovointiin alueellisella, kansallisella ja Euroopan tasolla, ICT itseään soveltaa myös muilla aloilla ovat edelleen olennainen osa.

Mitä opit

Tämä tohtorin on päätavoitteena hankinta opiskelijoiden valmiudet pystyä selviytymään loppuun väitöskirjan. Lisäksi nämä ominaisuudet, se pyrkii antamaan tarkemman kuvan siitä, mitä nykyinen tilanne Tutkimusalueen ja miten tällainen työ on tehty. Tulevaisuuden väitöskirja keskittyisi joitakin alueita, joilla eri tutkimusryhmien osaston toimivat ja jotka sisältyvät osassa tutkimukseen linjat. Opiskelija voi yhdistää kaksi tai useampia näistä alueista tulevaisuudessa tutkielma.

tutkimus linjat

Nämä ovat tutkimuslinjoja tämän tohtoriohjelmaan:

 • laskennallinen Astrophysics
 • evoluutiolaskennan
 • Käsitteitä ja tietokoneet Kemian
 • laskennallisen luovuus
 • Ohjelmisto arviointiprosessi
 • yhteissuodatustekniikoilla
 • Knowledge Management
 • Holons ja informons
 • biolääketieteen Informatics
 • data Integration
 • Menetelmien ja muuttujien ohjelmistoprosessia
 • Seuranta ja kuva-analyysi meriympäristössä eri tutkimusten
 • tiedonhaun
 • Biolääketieteen Järjestelmät ja bioinformatiikan
 • Coneccionistas järjestelmät
 • Järjestelmät Tietoturva

Erityiskoulutus lisäravinteet

Mikäli jatko-opiskelija puutteelliset aiempaa koulutusta tarvittaessa ohjelman, ottamista ohjelmaan on ehdollinen voittamiseen erityiskoulutuksen lisäravinteet, jotka voivat olla aiheita tai moduuleja ja ylempään korkeakoulututkintoon. Ins siirretty samalle tohtorikoulutettava voi olla enintään 15 opintopistettä ja voidaan tehdä ennen tai samanaikaisesti kirjoittautunut akateemiseen valvontaan ohjelmassa muodossa.

Kun kyseessä on samanaikainen suorituskyvyn opiskelijoiden tulee ilmoittautua näitä lisiä aikaan ilmoittautuminen akateemisessa valvonnassa ohjelma, joka on voitettava enintään kolmena peräkkäisenä lukukautta. Jos näin ei tehdä, opiskelijat ohjelmassa poistetaan.

Training Activities Programme

Esittely Päivä

Tavoitteena on perehdyttää opiskelija tutkimusryhmien jotka muodostavat jatko-ohjelma, jotta opiskelijat tietävät eri tutkimusalueita ohjelman.

Lisäksi opiskelija esitellään parhaillaan saattamassa väitöskirjaa, sekä opiskelijan suhde ohjaaja.

Konferenssi täydennetään kokemusta muista jatko-opiskelijoille, erityisesti eläkeläiset, korostaa tärkeitä kysymyksiä ja tärkeitä kokemuksia.

Johdatus Tutkimus

Päätavoite tämä toiminta on, että opiskelija ymmärtää, mitä merkitsee tutkimushanke ja voi julkaista tulokset niiden tutkimusta.

TVT-tutkimuksen

Tavoitteena tämä toiminta on kaksitahoinen. Toisaalta, jatko-opiskelijoiden tulee esittää tutkimusta edellä muita jatko opiskelijoille sekä tutkimusryhmien, jotta ne voivat arvioida työtään ja esiintymistaitoja. Lisäksi se antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia omakohtaisesti tutkimusta hänen kollegansa, sillä ne saavat risteyskohdat ja ehdottaa parannuksia tai uusia ideoita.

Liikkuvuus

Koko jatko opiskelijoiden liikkuvuutta kannustetaan tekemään tutkimusta vierailuja muiden ryhmien kansallista ja kansainvälistä tutkimustietoa.

Fuksit, verkottuminen muiden tutkijaryhmien työskentelevät liittyvistä aiheista annetaan. Tämä tehdään mahdollisuuksien osallistumalla konferensseihin tai jos ei telemaattisten yhteystietoja.

Kaikkien muiden opiskelijoiden, tutkimustyössä pysyy tutkimusryhmät kannustetaan ja tuetaan tukihakemuksessa tähän tarkoitukseen.

ammattitaitoinen ja oppimistuloksia

Tavoitteena tätä jatko-ohjelma on kouluttaa osaajia tietotekniikan ja viestinnän kahdesta syystä:

 • kehittää akateemisen tutkimuksen ja opetuksen korkea-asteen koulutusta ja / tai
 • valta laitteet T & K yksityinen yritys.

Kuten jo mainittiin, ICT on yksi tärkeimmistä kuljettajien innovointiin pienten ja keskisuurten yritysten parantamaan kilpailukykyään sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Suositeltava profiili

Opiskelijat tohtoriohjelmaa on vastaanotettava tietoa insinöörin tai tutkinto alalla tietojenkäsittelytieteen ja / tai tietotekniikan ja viestinnän. On myös mielenkiintoista tohtorikoulutuskeskukseen opiskelijat, jotka ovat saaneet teknistä osaamista tietotekniikassa täydentämällä niiden peruskoulutus mestari tarjota laskennallisen täydentää, kuten biologien esimerkki tai kemiallisella suorittamalla muodostusta isäntä bioinformatiikan profiilin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Lue lisää

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Näytä vähemmän
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 More Vähemmän