civil eng

Koska jatko-opiskelija on Civil and Environmental Engineeringin osastolla , sinulla on mahdollisuuksia tehdä maailma eroa rakentamalla tietoa alan eturintamassa, auttamalla minimoimaan ympäristövaarat ja parantamaan ihmisten elämänlaatua.

Rakennustekniikka kehittyy nopeasti. Lähes jokainen ratkaisu yhteiskunnalliseen ongelmaan liittyy jonkin verran alihankkijoiden kanssa, kuten resurssien kehittäminen, hyödyntäminen ja valvonta ihmisten hyväksi. Laaja ja perusteellinen tietämys kurssista sekä ymmärrys uusien suunnittelukonseptien ja teknologioiden kehittäminen on olennaista niille, jotka haluavat tulla johtajiksi tämän tekniikan alan osa-alueella. Osaston jatko-ohjelmat pyrkivät kehittämään tällaisia ​​tietoja ja taitoja sekä yhdistämään tutkimustoiminnan tiiviisti yhteiskunnan etuihin ja tarpeisiin niin, että Jatko-opiskelijat voivat keskittyä rakenteellisiin, ympäristöön, geotekniikkaan, vesivaroihin, kuljetuksiin, rakennustekniikkaan tai infrastruktuurin kehittämiseen.

PhD- ohjelman tavoitteena on auttaa opiskelijoita kehittämään tarvittavat taidot tunnistaa asioita rakennusalan ja kykyä muotoilla ja ehdottaa ratkaisuja ongelmaan itsenäisesti. Opiskelijan on suoritettava jatko-opinto-ohjelma, johon kuuluu jatko-opintoja ja opinnäytetyö, joka sisältää merkittävää alkuperäistä tutkimusta.

Tutkimusfokukset

Laitoksen tutkimus koostuu neljästä laajasta alueesta, joilla on useita alaryhmiä:

Infrastruktuurin kehittäminen ja suunnittelu

Rakennussuunnittelu ja analysointi, seuranta ja analysointi moottoriteiden siltojen, tuulen ja seismisen tekniikan, geoteknisen suunnittelun ja maaperän rakenteiden vuorovaikutusta, rakennusmateriaaleja, kuljetusjärjestelmien mallinnus ja toiminta, integroitu riski- ja luotettavuusarviointi sekä infrastruktuurin parantaminen.

Vihreä rakennus ja kestävä kehitys

Tämä on monitieteinen ala, johon kuuluu ympäristöystävällisten materiaalien ja tekniikoiden kehittäminen, rakennusmateriaalien kierrätys, vihreät jälkiasennus- ja korjaustekniikat sekä energian ja veden käytön optimointi.

Älykkäät rakennusmateriaalit

Kehittyneiden komposiittimateriaalien, sementtipohjaisten funktionaalisten materiaalien ja kestävien sementtimateriaalien kehittäminen, komposiittimateriaalien käyttö infrastruktuurikorjauksiin sekä nanoteknologia betonirakenteessa.

Ympäristö- ja vesivarojen tutkimus

Innovatiiviset fysikaaliset, kemialliset ja biologiset veden- ja jätevedenkäsittelyprosessit, ympäristön laadunhallinta, saastuneiden maaperien ja pohjaveden puhdistaminen, sekoittuminen ja kuljetukset epäpuhtauksien luonnollisissa ja ihmisen aiheuttamissa järjestelmissä, vesivarojen hallinta ja suunnittelu, veden laadun stokastinen optimointi resurssit, ympäristön nestemekaniikka.

civil eng

Energiatekniikan keskittyminen

Energiaa on pidetty keskeisenä tutkimusalueena ympäristötieteen ja -teknologian laaja-alaisissa tieteenaloissa. Se on yksi merkittävimmistä nousevista tieteenaloista monien aloilla, jotka liittyvät tekniikan, tieteen ja yhteiskuntatieteiden aloihin. Energiatekniikan tutkimus kattaa monia aloja, mukaan lukien kestävä teknologia, tavanomainen teknologia ja energiatehokkuus ja suojelu. The Hong Kong University of Science and Technology energiatekniikan jatko-opinto-ohjelma tarjoaa pitkäjänteistä tukea jatkuvalle koulutuskoulutuksellemme ja nopeaan teknologian tutkimukseen yleensä.

Energiatekniikan monitieteellisyyden vuoksi alan tutkimus ja koulutus on integroitu eri tieteenaloille, jotta oppilaat voivat saada tarvittavan tietämyksen ja kokemuksen.

HKUST" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/47/47009_W2302_03_610_Lowres.JPG" alt="HKUST" />

Ohjelmatiedot vuodelle 2020/21 ovat nyt valmiit

Pääsyvaatimukset

i. Yleiset pääsyvaatimukset

Tohtorikoulutukseen hakevien hakijoiden tulee olla:

  • sai kandidaatin tutkinnon, jolla on todistettu todistus erinomaisesta suorituksesta tunnustetulta laitokselta; tai esittänyt todisteita tyydyttävästä työstä jatkotasolla kokopäiväisesti vähintään yhden vuoden ajan tai osa-aikaisesti vähintään kahden vuoden ajan.

ii. Englannin kielen pääsyvaatimukset

Sinun on täytettävä englannin kielen vaatimukset yhdellä seuraavista pätevyysvaatimuksista *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • TOEFL-tarkistettu paperi-toimitettu testi 60 (luku-, kuuntelu- ja kirjoitusosioiden kokonaispisteet)
  • IELTS (akateeminen moduuli) Kokonaistilanne: 6.5 ja kaikki osa-pisteet: 5.5

* Jos ensimmäinen kielesi on englanti ja kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys on annettu laitokselle, jossa opetusväline on englanti, sinulle ei myönnetä edellä mainittuja englanninkielisiä vaatimuksia.

# viittaa kokonaispisteisiin yhdessä yrityksessä

Hakemusten määräajat

Ole hyvä ja katso

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 44 muuta ohjelmaa kohteelta The Hong Kong University of Science and Technology »

Viimeksi päivitetty Elokuu 25, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
3 - 6 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
42,100 HKD
vuodessa
Määräaika
Request Info
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Request Info
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Request Info
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Location
Haun määräaika
Request Info
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Request Info
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Päättymispäivämäärä