Tohtorikoulututkimusohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Eugeniusz Geppertin taiteiden ja suunnittelun akatemian tohtorikoulu Wrocławissa on taiteellinen ja tutkimusyksikkö, joka kouluttaa ihmisiä, joilla on merkittäviä taiteellisia saavutuksia ja korkea tutkimuspotentiaali. Tohtoriohjelma kestää 6 lukukautta, ja sen avulla he voivat hankkia pitkälle kehitetyt tiedot ja taidot. Se on valmistelu tohtorin tutkinnon vastaanottamiseen tutkinto taiteen alalta Kuvataidetta ja taiteellista suojelua.

Tohtorikoulu tarjoaa 3-vuoden (6 lukukautta) monitieteisen tutkimusohjelman, jolla on mahdollisuus opiskella yhdessä neljästä tiedekunnasta. Se on tarkoitettu maisterin tutkinnon suorittaneille, jotka osoittavat poikkeuksellisen kykynsä ja merkittävän taiteellisen saavutuksen. Ohjelma on ilmainen sekä EU: n kansalaisille että EU: n ulkopuolisille kansalaisille. Akatemia tarjoaa kuukausittaisen stipendin jokaiselle tohtorille. opiskelija.

  • Kesto: 3 vuotta (6 lukukautta)
  • Opetusmaksu: ilmainen
  • Lukuvuoden alku: 1. lokakuuta
  • Yhteystiedot: studyinenglish@asp.wroc.pl

Tohtorikoulun teoreettisia luokkia opetetaan vain englanniksi.

Kouluun osallistujat saavat stipendejä 2 104 zlotya kuukaudessa ensimmäisen koulutusjakson aikana ja sitten 3 242 zlotyn suuruisia apurahoja saatuaan myönteisen väliarvioinnin.

Kaikkien ulkomaisten tutkintotodistusten mukana on oltava apostille. Puolan vannon kääntäjän on käännettävä puolan kielelle muulla kuin puolan tai englannin kielellä annetut todistukset, todistukset ja todistukset.

Viimeksi päivitetty Marras 2019

Oppilaitoksesta

The Academy provides instruction at four Faculties: Painting and Sculpture, Ceramics and Glass, Graphics and Media Art, and Interior Architecture and Design, to about 1 000 students. The students can ... Lue lisää

The Academy provides instruction at four Faculties: Painting and Sculpture, Ceramics and Glass, Graphics and Media Art, and Interior Architecture and Design, to about 1 000 students. The students can select one of the six majors: painting, sculpture, graphics, design, interior architecture and media art on full-time five-year MFA or part-time two-tier BFA and MFA courses. Näytä vähemmän