Tohtorikoulutusohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

TSM-tohtoriohjelma tarjoaa viisi syvällistä opintoalaa epätavallisen rikkaan ja leveän opetussuunnitelman kannalta. Koska ohjelmaan ilmoittautuu vain 10-20 uutta tohtoria. opiskelijat vuosittain , jatko-opiskelijat menestyvät henkisen kurinalaisuuden ja luovan yhteistyön ilmapiirissä opiskelijoiden ja tiedekunnan välillä.

Tervetuloa TSM: n johtamisen tohtoriohjelmaan

Kiitos mielenkiinnostasi Toulouse School of Managementin (TSM) tohtoriohjelmaa kohtaan. TSM on osa Toulouse Capitole University -yliopistoa, joka on yksi Ranskan vanhimmista ja tunnetuimmista yliopistoista, ja se sekoittaa julkisen tutkimusintensiivisen oppilaitoksen näkökohtia kansainväliseen lähestymistapaan johtamisen koulutukseen ja strategiseen autonomiaan .

Liitännäistutkimuskeskuksemme, TSM Research (UMR 5303 CNRS / TSM-UT1), on yksi vain neljästä johtamistieteiden tutkimuskeskuksesta, jotka Ranskan kansallinen tiedekeskus on akkreditoinut.

Lisäksi tohtoriohjelma toimii yhteistyössä kahden muun tutkimuslaboratorion kanssa Toulousessa ja sen alueella:

 • Laboratoire Gouvernance et Contrôle Organisationnel (EA 7416 / Université Paul Sabatier),
 • TBS Research Center, joka kuuluu kansainvälisesti akkreditoituun Toulouse Business Schooliin (TBS).

Tohtorikoulutettavamme voivat valita yhden viidestä kappaleesta:

 • Kirjanpito-tilintarkastus- hallinnan valvonta,
 • Rahoittaa,
 • Henkilöstöhallinto ja organisaatiokäyttäytyminen,
 • Markkinointi,
 • Strategia ja kansainvälinen johtaminen.

Ohjelma sisältää runsaan määrän kursseja ja seminaareja kahden ensimmäisen vuoden aikana , joista osaa tarjotaan eri tieteenaloilla ja toisia hyvin pienissä ryhmissä korkean erikoistumisen mahdollistamiseksi. Tuemme Ph.D.-tutkinnon loppuun saakka opiskelijoita seminaariohjelman avulla - mukaan lukien tutkimusneuvottelut, kirjoitus- ja julkaisuseminaarit sekä työmarkkinoiden valmistelu ja tuki. Suurin osa opiskelijoistamme saa myös opetuskokemuksen perustutkinto- ja maisteritasolla. Lisäksi paketti täydet tohtoripalkinnot, vuosittaiset konferenssimatkat ja tutkimustuki (toisesta vuodesta eteenpäin) varmistaa, että opiskelijat voivat edetä hyvissä olosuhteissa ja integroitua täysin alansa kansainvälisiin tutkimusverkostoihin. Tavoitteenamme on valmistaa opiskelijoita parhaalla mahdollisella tavalla tuleviin tehtäviinsä tiedeyhteisössä, jossa noin 90% alumneistamme työskentelee, tai poliittisissa laitoksissa, tutkimusorganisaatioissa ja yksityisissä yrityksissä.

Vuonna 2020 TSM-tohtoriohjelmalle (TSM-DP) on myönnetty arvostettu EPAS-akkreditointi, jonka on myöntänyt Euroopan johtamisen kehittämissäätiö (EFMD) . EPAS-akkreditointi vahvistaa ohjelmamme tarjoamisen kaikkien puolien laadun: institutionaalisesta, kansallisesta ja kansainvälisestä ympäristöstä suunnittelun, toteutuksen, tulosten ja vaikutusten kautta laadunvarmistusprosesseihin. Se korostaa erityisesti akateemista kurinalaisuutta, käytännön merkitystä, kansainvälistymistä, etiikkaa ja kestävyyttä.

entrepreneur, startup, start-up

opetussuunnitelma

Tohtorikoulutusohjelma on kokopäiväinen, yksi syksyllä vuosittain. Tutkimuskoulutusta tarjotaan vain paikan päällä: etäopetusvaihtoehtoa ei ole käytettävissä. Tyypillinen valmistumisaika on viisi vuotta.

Toulouse School of Management tarjoaa intensiivisen tohtoriohjelman itsenäisen tutkimuksen suorittamisesta kiinnostuneille henkilöille. Ohjelma yhdistää teorian, käytännön ja tutkimusmenetelmien parhaat puolet tieteelliseen rehellisyyteen . Kursseihin liittyy tutkimuskäytäntö. Valmistuneet tekevät uraa johtavissa yliopistoissa ja kauppakorkeakouluissa, politiikkaan suuntautuneissa laitoksissa ja yksityisissä yrityksissä.

Kansainvälisten parhaiden käytäntöjen seuraamiseksi tutkimus Toulouse School of Managementissa alkaa maisterin toisen vuoden aikana omistetulla tutkimusohjelmalla, ja kahden vuoden aikana tohtoriohjelman opetussuunnitelmassa painotetaan toista opiskelijaa koskevaa neljää keskeistä koulutusaluetta:

 • tutkimusvälineet ja metodologia
 • perusteellinen tutkimus heidän tutkimusalaltaan
 • taidot tehdä itsenäistä tutkimusta, joka johtaa korkean tason julkaisuihin
 • urakehitys

Opiskelijat, jotka suorittavat ohjelman ensimmäisen vuoden onnistuneesti, saavat maisterin tutkinnon ja voivat päättää muodollisen koulutuksensa. Tämän yhden vuoden ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille kvantitatiiviset, analyyttiset ja teoreettiset välineet menestyvälle akateemiselle tai teollisuuslähtöiselle uralle. Siksi opiskelijoiden tutkimusohjelma ja väitösvaihe alkavat tämän vuoden maaliskuussa.

Tohtorikoulutusohjelman toisena vuonna opiskelijat kaivaavat ideoita, teoreettista taustaa, malleja, metodologiaa ja tutkimusprotokollaa läheisessä yhteistyössä neuvonantajiensa kanssa. Siten opiskelijat osallistuvat vähitellen entistä enemmän alkuperäisen tutkimuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Toisen vuoden loppuun mennessä tohtorikoulutettavillemme myönnetään MPhil in Management (TSM-sertifikaattiohjelma edistyneessä johtotieteessä), ja heillä on vankka perusta opinnäytetyön rakentamiseen, ja jotkut ovat tuottaneet julkaisuun soveltuvan paperin.

Tohtorikoulutusohjelman myöhemmät vuodet on omistettu omaperäiselle tutkimukselle ja Ph.D. väitöskirja. Opiskelijoille annetaan mahdollisuus kehittää omia tiukkoja ja uraauurtavia ideoitaan. Ph.D. ehdokkaat osallistuvat laitoksen elämään, seminaarit mukaan lukien. He esittelevät tutkimustyötään myös nuorempien ja vanhempien työpajoissa, kannustetaan osallistumaan kansainvälisiin konferensseihin ja kansainvälisiin vierailujaksoihin ja lopulta puolustamaan väitöskirjansa.

Pääsyvaatimukset

Kandidaatin tutkinto (Yhdysvalloissa), maisterin ensimmäisen vuoden suorittaminen (Euroopassa) tai vastaava tutkintotodistus, joka edustaa neljän vuoden opintoja akkreditoidussa korkeakoulussa tai yliopistossa, vaaditaan pääsylle. Suoritettua maisterin tutkintoa ei vaadita, vaikka monilla hakijoilla on maisterin tutkinto sellaisilla aloilla kuin hallinto, rahoitus, taloustiede, tekniikka, psykologia, tilastotiedot tai muut siihen liittyvät alat. Odotetaan korkeaa akateemista suorituskykyä.

Eurooppalaiset opiskelijat, joilla on maisterin tutkinto, ovat myös tervetulleita hakemaan. Menestyneet hakijat saisivat vapautuksen tietyistä luennoista ja seuraisivat taustastaan riippuen luentosarjaa, joka kattaa noin yhden vuoden kahden sijaan.

Jokaista hakemusta tutkivat huolellisesti erikoistumisalan professorit ja tohtoriohjelmaneuvosto, joka koostuu kaikkien alojen professoreista.

Lukuvuosi alkaa syyskuun alussa.

Sovelluksen tarkistuslista

 • Jatkaa
 • Tutkimusehdotus
 • Tutkimusmateriaali, joka voi tukea hakemustasi (väitöskirja, paperi, tutkimustyö)
 • jäljennös
 • Englannin koe
 • Viitteet
 • EasyRecrue ennalta nauhoitettu videohaastattelu
 • Henkilöllisyystodistus tai passikopio
Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

TSM delivers top-quality academic and professional education, ensuring that students will quickly find employment upon graduating. TSM offers full-time educational programs in the main management disc ... Lue lisää

TSM delivers top-quality academic and professional education, ensuring that students will quickly find employment upon graduating. TSM offers full-time educational programs in the main management disciplines at both undergraduate and graduate levels. Our subject areas are accounting and financial control, finance, human resource management, marketing, and strategy. Näytä vähemmän