Lue virallinen kuvaus

Psykologian tohtorin tarkoituksena on kouluttaa tutkijoita psykologisesta, pluriparadigmaattisesta lähestymistavasta sekä kurinalaisuudessa että sen käsitteellistämisessä ja metodologisessa lähestymistavassa sekä sitoutumisessa monialaiseen työhön. Ohjelma on kehitetty yliopiston edun mukaiseksi etuoikeuden merkityksen yhteiskunnalliselle rakentamiselle, yhteiskunnallisesti relevantille tutkimukselle ympäristössä ja sitoutumisesta osallistavan yhteiskunnan rakentamiseen ja vahvistamiseen kunnioittavasti ja ihmisarvon puolustajana. Ohjelma on rakennettu viiteen riviin, jotka heijastavat tiedekunnan akateemista ja tutkimustietoa: hyvinvointi ja terveydentila; Sosiaaliset ja aseelliset konfliktit: psykososiaaliset lähestymistavat rauhan kulttuurin rakentamiseen; Tietämyksen rakentaminen koulutusympäristöissä; Perheet, sukukunnat ja yhteydet ja psykologia, työ ja subjektiivisuus.

Yleistä tietoa

 • Annettu nimi: Psykologian tohtori.
 • Modaliteetti: Paikalla, jossa on 20 tuntia viikossa.
 • SNIES: 105986
 • Arvioitu kesto: 8 lukukautta.
 • Pätevän rekisterin resoluutio: 20594, 1. marraskuuta 2016, voimassa 1. marraskuuta 2023 saakka.
 • Ilmoittautumismaksu: 15 239 000 dollaria / lukukausi *
 • Koulutuksen tyyppi: Jatko-opinto
 • Paikka, jossa sitä tarjotaan: Bogotá DC

* Rekisteröintiarvo vastaa vuodelle 2019 vahvistettua kustannusta.

opetussuunnitelma

Psykologian tohtorin opetussuunnitelman organisointi koostuu kahdesta opetussuunnitelman osasta: tutkinnasta ja perustamisesta.

Tutkiva osa

69 opintopistettä

Se kannustaa ymmärtämään psykologian epistemologisia, teoreettisia ja eettisiä olettamuksia, jotka mahdollistavat kurinpidollisten ja monitieteisten näkökohtien esittämisen ja sen lähestymistavan systemaattisesti ja tiukasti tiedon tuottamiseksi ja levittämiseksi akateemisissa yhteisöissä.

aiheista:

 • Nykykeskustelut psykologiassa
 • Suunnitellut tutkimukset

Säätiön osa

24 op

Se syventää pohdintaa aiheen perustamisesta, subjektiivisuudesta ja intersubjektiivisuudesta vuorovaikutuksen yhteydessä. Tämä komponentti edistää pohdintaa psykologisen tutkinnan lähestymistapoja kuvaavan kurinalaisuuden pluriparadigmaattisesta ja metodologisesta kehityksestä. Samalla se rohkaisee keskustelua ja keskustelua eettisestä-poliittisesta näkökulmasta, psyykkisten keskeisten kysymysten ympärille, sosiaalisesta, historiallisesta, poliittisesta ja oikeudellisesta näkökulmasta.

aiheista:

 • Tutkimusohjaus
 • Väitöskirja
 • Linja-seminaari
 • Psykologian tutkimuksen etiikka

hakija Profile

Ohjelma on suunnattu psykologeille ja sosiaali-, inhimillisten ja terveystieteiden ammattilaisille, joilla on maisterintutkinto ja vähintään vuoden tutkimustieto, joka liittyy tieteenalaan, yhdessä tohtorilinjasta.

Graduate profiilia

Pontificia Universidad Javeriana tarjoama psykologian tohtorin tutkinto pystyy:

 • Muotoile, suunnittele ja kehittää tutkimusohjelmia ja hankkeita, jotka tuottavat psykologista tietoa.
 • Suorita itsenäinen tutkimus, joka on liitetty tutkimusryhmiin ja / tai kansallisiin ja kansainvälisiin akateemisiin verkostoihin.
 • Kehitetään tieteenalasta tutkimusta pysyvässä vuoropuhelussa monialaisen kanssa, jonka avulla voidaan laajentaa ja monimutkaista käsiteltyjen ongelmien ymmärtämistä.
 • Kehitetään tutkimusta, joka tuottaa vaihtoehtoja yhteiskunnallisesti merkittäville ongelmille ja pyrkii rakentamaan oikeudenmukaisempaa, oikeudenmukaisempaa, osallistavampaa ja inhimillisempää yhteiskuntaa.
 • Edistetään akateemisten yhteisöjen vahvistumista tutkimushankkeesta, jossa käsitellään tieteenalojen epistemologisia, ontologisia ja metodologisia oletuksia poliittisesta eettisestä näkökulmasta.
 • Levitetään ja siirretään tutkimustuloksia siten, että ne vaikuttavat tietämyksen ja julkisen politiikan tuottamiseen, oikeudenmukaisemman ja oikeudenmukaisemman yhteiskunnan rakentamiseen.

Miksi he valitsevat meidät?

Ohjelman pedagoginen sitoutuminen keskittyy tutkimukseen didaktisena välineenä, joka edistää tutkimus-, kurinpidollisten, tieteidenvälisten, kommunikaatio- ja eettisten-poliittisten taitojen kehittämistä ja vahvistamista moni-paradigmaalisesta visiosta ja jatkuvasta säestyksestä, jonka avulla opiskelijan koulutusprosessi voidaan suunnata. ja lisääminen akateemisiin yhteisöihin. Psykologian tohtori rakennettiin yhdessä pääkonttorin ja Cali-osaston välillä, jonka avulla voidaan yhdistää professoriryhmän vahvuudet ja saada alueellinen näkökulma yhteiskunnallisesti merkittävän tutkimuksen hyväksi. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden saada professoriyhdistys, joka jakaa viisi tohtorin riviä, joita ylläpitää Colcienciasin hyväksymien tutkimusryhmien keskustelu. Tämän vaihtoehdon avulla opiskelijat voivat osallistua professorien ryhmän akateemisiin keskusteluihin ja tehdä yhteisiä kursseja, jotka rikastuttavat akateemista keskustelua. Jokaisella tohtorilla (Bogotan pääkonttori - Cali-osasto) on riippumaton pätevä rekisteri, mutta sillä on yhteinen työ, joka heijastuu opetussuunnitelman rakenteeseen.

Meidän erot

 • Korkea opetuksen laatu
  Tohtorikoulutuksessa on 30 tohtorinopettajaa, jotka on ryhmitelty viiteen tutkimuslinjaan.
 • Monitieteinen vuoropuhelu
  Lähestymistavat muihin tieteenaloihin, interdisciplinary lukemat ja monialaiset ehdotukset, riippuen opiskelijan opiskeluobjektista.
 • Tutkimuslinjat
  Kattava hyvinvointi ja terveys; Tietämyksen rakentaminen koulutusympäristöissä; Sosiaaliset ja aseelliset konfliktit; Perhe, vanhemmuus ja yhteydet; Psykologia, työ ja subjektiivisuus.
 • Asiantuntijakirjaston palvelu
  Opiskelijoilla on Alfonso Borrero Cabal General Library, SJ, jolla on yksi tärkeimmistä Latinalaisen Amerikan tietovarastoista, yksilölliset ja ryhmätutkimusympäristöt ja kirjastonhoitajat, jotka ovat oikeustieteiden asiantuntijoita, jotka kykenevät tukemaan tutkimus- ja tutkimustarpeita. tutkimus.
 • Menetelmien ymmärtäminen erilaisilla tutkimusstrategioilla, jotka mahdollistavat hyvin suunniteltujen tutkimusten tekemisen ja tutkimuksen kohteena olevien tietojen keräämisen ja analysoinnin niiden yhteyteen, joissa se on rekisteröity.
 • Moniarvoinen ajattelu
  Sisältö ja metodologia luovat osallistumisalueita, jotka ovat avoin erilaisille tehtäville, kriteereille ja ajatuksille, jotka auttavat tietämyksen, kulttuurin ja arvojen pysyvässä rakentamisessa.
 • Osallistuminen tutkimukseen ryhmiä muodostavien ryhmien hankkeissa.
 • kansainvälistyminen
  Yhteistyöntekijä Chilen Alberto Hurtadon yliopistossa.

tunnustukset

Yliopiston osallistumisprosessi perustuu kolmeen kriteeriryhmään: asenne, taidot ja / tai tietämys. Jokaista hakijaa arvioidaan ohjelman toteuttamien toimien avulla, kuten: haastattelu, erityiset testit, muun muassa (riippuu kustakin ohjelmasta). Hakija aloittaa rekisteröintiprosessin ohjelmaan rekisteröintilomakkeen kautta.

Seuraavassa taulukossa näet kunkin kriteeriryhmän ja sen erityistoimintojen arvon:

112507_Admision05.png

* Tenttiä koskevassa toiminnassa voit valita yhden liittyvistä kokeista.

Jokaisella kriteeriryhmällä Attitude, Skill and Knowledge on tiettyjä toimintoja, joita arvioidaan, ja näillä toiminnoilla on puolestaan erityinen arvo. Muista, että toiminta voi näkyä toistuvasti eri kriteereissä, mutta tämä ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi toistaa se kullekin niistä. Knowledge-kriteerissä voit löytää useita tenttejä, joista voit valita osallistumisprosessin.

Ohjelman opetuskielet:
Spanish (Colombia)

Katso 8 muuta ohjelmaa kohteelta Pontificia Universidad Javeriana »

Viimeksi päivitetty April 8, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Duration
8 lukukautta
Part-time
Hinta
121,912,000 COP
$ 15,239,000 COP per lukukausi
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Tammi 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

¿Por qué realizar el Doctorado en Psicología? - Johana Burbano - Directora