Teologian tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Pontifex University teologian tohtori (Th.D.) on tutkintotodistus, jonka painopiste on 50 000-80 000 sanan väitöskirjan valmistuminen ja puolustaminen, jos hän on valmistunut ensimmäisen kerran tai hallinnon harkinnan mukaan, suhteellisesti lyhyempi toista tai sitä seuraavaa väitöskirjaa varten. Tämä ohjelma on 100% verkko- ja kotiopiskelu. Asuntovaatimuksia ei ole. Jopa väitöskirjan puolustaminen voidaan tehdä videoneuvottelujen avulla.

sisäänpääsy

Pääsy joko Th.D. tai kaksoisrekisteröintiohjelmaan hakijoiden on täytynyt hankkia STB, paavin lisensiaatti tai M.T. Tutkinto tai:

• Suoritettava seminaariopetus, joka johtaa vihkimiseen Pyhiin Kirkkoihin tai

• Hänellä on perustutkinto sekä poneellinen kateketinen tutkintotodistus tai

• Hänellä on perustutkinto teologiassa tai

• Tutkinnon suorittaminen muulla tieteenalalla kuin teologialla

Vain ehdokkaat, joilla on paavin lisensiaatti tai M.T. hyväksytään suoraan Th.D. ohjelmoida. Kaikki muut ehdokkaat hyväksytään kaksoisrekisteröinnin MTS / Th.D. Ohjelmoida. Kaksinkertaisen ilmoittautumisen MTS ja Th.D. Ohjelma / ydinopinnot Kaksoisrekisteröintiohjelman hakijoiden on suoritettava (tai osoitettava, että he ovat aiemmin suorittaneet tyydyttävän pätevyyden joko Pontifexin tiedekunnan kirjallisessa tai suullisessa kokeessa) kahdeksan perustutkintoa

• Systemaattinen teologia

• Moraaliteologia

• Uusi testamentti

• Vanha testamentti

• Kirkkohistoria

• Liturgia

• Kateketiikka

• Filosofia

Ydintutkimuksen kahdeksan alueen onnistunut suorittaminen antaa ehdokkaan tutkintotodistukselle teologisessa säätiössä ja yhdistettynä olemassa olevaan tutkintotodistukseen muodostaa hyväksyttävän perustan Th.D. ohjelmoida.

Hakijoiden, joilla on vain perustutkinto, on suoritettava kaikki kahdeksan ydintutkimuksen aluetta (vähintään 3,0: n kumulatiivisella GPA: lla) yhdessä kahden valinnaisen kurssin (tai opinnäytetyön) kanssa MTS-tutkinnon suorittamiseksi. Jos tähän luokkaan kuuluvalla ehdokkaalla on tyydyttävä perustutkintotodistus ydinopintoalueelle, sitä voidaan käyttää vapauttamaan opinto-alue, mutta ehdokkaan on silti suoritettava 30 opintopistettä jatko-opiskelua joko Pontifex University tai siirtohyvityksellä.

STB-tutkinnon suorittaneiden on suoritettava kaksi valittavaa 3-luotto-ohjattua lukukurssia yhdessä 3-luottoisten tutkimusmenetelmien ja akateemisen kirjoittamisen ohjelman kanssa, jotta he pääsevät Th.D. ohjelmoida. Aikuiset ehdokkaat, joilla on jatko-tutkinto muulla tieteenalalla kuin teologiassa, mutta muuten sopiva akateeminen valmistelu voivat hakea jatkoehdokkaita, ja jos ne myönnetään, heidän on suoritettava kaksi teologian 3 opintopisteen kohdennettua lukukurssia ja yksi filosofian 3 opintopisteen kohdennettu lukemisohjelma tulla hyväksytyksi Th.D. ohjelmoida. Ellei ehdokkaiden jatko-opintovaatimuksissa ole opinnäytetyötä, ehdokkaan on myös suoritettava 3-luottoiset tutkimusmenetelmät ja akateeminen kirjoittaminen -ohjelma. Pontifical lisensiaatin omaaville ehdokkaille myönnetään automaattisesti edistynyt hakija, ja he voivat siirtyä suoraan väitöskirjaehdotusprosessiin. Kaikissa tapauksissa ennen pääsyä Th.D. väitöskirjatyön aikana ehdokkaan on osoitettava latinan kielitaito yliopiston tiedekunnan tyydyttävällä tavalla.

Viimeksi päivitetty Tammi 2021

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Atlanta-based campus of Pontifex University, Holy Spirit College seeks to educate and to form students who, as leaders in professional and civic life, will live by the highest intellectual and eth ... Lue lisää

The Atlanta-based campus of Pontifex University, Holy Spirit College seeks to educate and to form students who, as leaders in professional and civic life, will live by the highest intellectual and ethical standards. In service of this goal, the Holy Spirit endeavors to create an environment in which integrated learning is a shared responsibility. Shared responsibility for the life and governance of the College should lead all its members to make the best of their own talents, to work together, to be sensitive to one another, to serve others, and to seek justice within and beyond the Holy Spirit community. Näytä vähemmän