Taloustieteen tohtori

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kokopäiväisellä stipendillä DIW Graduate Centerissä

Instituutio

Saksan taloustutkimusinstituutti (DIW Berlin) on yksi johtavista talouden tutkimuslaitoksista Saksassa. Olemme riippumaton, voittoa tavoittelematon laitos, joka osallistuu taloudelliseen tutkimukseen, palveluihin ja politiikan neuvontaan. Sen lisäksi, että teemme tiivistä yhteistyötä Berliinin ja Brandenburgin yliopistojen kanssa, olemme aktiivisia myös kansainvälisissä akateemisissa verkostoissa.

Sijainti

Taloustieteiden tohtoriopiskelija

Saksan taloustutkimusinstituutin DIW-tutkijakeskus (GC) toivottaa tervetulleiksi korkeasti koulutettujen jatko-opiskelijoiden hakemukset ympäri maailmaa ilmoittautumaan jäsenneltyyn taloustieteen tohtoriohjelmaan.

DIW-tutkijakeskuksen tavoitteena on tarjota erinomaisille jatko-opiskelijoille tutkimusympäristö ja koulutusrakenne, joka kehittää heidän kykyjään esimerkillisesti. Se antaa heille syvällisen ymmärryksen taloudellisista ja sosiaalisista prosesseista ja tarjoaa samalla mahdollisuuden soveltaa tietämystään Saksan johtavien taloudellisten ajatushautomoiden ammatillisessa tutkimusympäristössä.

Tutkijakeskus tarjoaa viisivuotisen syventävän taloustieteen ohjelman, joka johtaa tohtoriksi. yhdestä Berliinin yliopistosta. Opiskelija käy läpi korkean tason kursseiden opetussuunnitelman ja saa työpaikalla koulutusta DIW Berlinin tutkimusosastoilla. Opiskelijan tutkimuksen tulee keskittyä teoreettisiin ja / tai sovellettuihin aiheisiin taloustieteessä ja siihen liittyvissä yhteiskuntatieteissä. Sekä koulutuksella että GC: n tutkimuksella on vahva empiirinen osa. Ph.D. koulutus sisältää myös sponsoroituja harjoittelujaksoja arvostetuissa laitoksissa, kuten Kansainvälisessä valuuttarahastossa, Maailmanpankissa ja ministereissä.

Ohjelman suorittamisen jälkeen opiskelijat ovat toimittaneet useita papereita vertaisarvioiduille tieteellisille lehdille. He saavat todistuksen osallistumisesta sekä tohtorin tutkinnon.

DIW Graduate Center tarjoaa neljän vuoden rahoituksen ja maksaa tavallisen apurahan 1 200 € kuukaudessa. Ensimmäisen vuoden suorittamisen jälkeen tohtoriopiskelijat nimitetään instituutin tutkimusosastoille. Tutkimuspaikkoja tarjotaan käynnissä olevien tutkimushankkeiden määrän mukaan.

vaatimukset

Hakijoiden on oltava kauppatieteiden maisterin tutkinto tai tutkintotodistus hakeakseen taloudellista koulutusohjelmaa. Tutkinnot muilta asiaan liittyviltä aloilta (kuten maa- ja vesirakentaminen, tilastot tai määrälliset yhteiskuntatieteet) voivat myös täyttää ohjelman vaatimukset, jos hakijalla on riittävä tausta taloustieteessä.

Hakijoiden, joiden äidinkieli ei ole englanti, on osoitettava englannin kielen taito, ellei heillä ole tutkintoa englanninkielisen maan yliopistossa tai he voivat dokumentoida vähintään yhden vuoden opinnot englanninkielisessä yliopistossa. Riittävä näyttö hyvän englannin kielen taitosta on korkea pisteet TOEFL- tai IELTS-testeissä. Saksan kielen taito ei ole välttämätön edellytys onnistuneelle hakemukselle, mutta opiskelijoita kannustetaan oppimaan ja parantamaan taitojaan.

Hakemuksen määräaika: 15. helmikuuta 2021.

Hakumenettely ja lisätietoja: https://www.diw.de/en/diw_01.c.619412.en/graduate_center.html

Yhteyshenkilö: Daniela Centemero

Sovellusvastaava

DIW-tutkijakeskus

Sähköposti: gradcenter@diw.de

Puhelin: +49 30 89789-547

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

DIW Berlin conducts socially relevant research in line with international standards, engages in knowledge transfer, and supports young researchers. The institute also contributes significantly to the ... Lue lisää

DIW Berlin conducts socially relevant research in line with international standards, engages in knowledge transfer, and supports young researchers. The institute also contributes significantly to the expansion of the national and international research data infrastructure in the social and economic sciences. DIW Berlin is a member of the Leibniz Association and operates exclusively for non-profit scientific purposes. Näytä vähemmän