EFMD Equis Accredited

Ajan tasalla olevat tiedot kauppatieteiden tiedekunnan PhD-ohjelmista löydät verkkosivuilta .


Kauppatieteiden tohtori (englanniksi)

Liiketalouden ja johtamisen alalta tohtoriopiskelijoiden tutkimustoiminta keskittyy sellaisiin aiheisiin kuin talousorganisaation uudet teoriat; uudet suuntaukset liiketoiminnan suorituskyvyn mittaamisessa; liiketoimintastrategia eurooppalaisessa yhteydessä; globalisaation vaikutukset liiketoiminnan harjoittamiseen; yritysten uudelleenjärjestelyistä ja elvyttämisestä; monikansallisten yritysten innovointi- ja rahoitusstrategia; yhteistyön muodot kansainvälisessä toimintaympäristössä; yhteiset monikansalliset yritykset; yritysten hallinta; ja muut asiaan liittyvät asiat. Ohjelman rakenne on seuraava:Lohko A: Koko koulun yhteiset aiheet:

  • Taloustiede (mikrotalous ja makrotalous)Lohko B1: sivuliikkeen pakolliset aiheet:

  • Tutkimusmenetelmät johtajille
  • Tieteellisen tutkimuksen tilastolliset menetelmät *
  • Talousanalyysin kvantitatiiviset välineet *


* Tohtoriopiskelija valitsee toisen aiheen esimiehen suosituksesta ja erikoistumisestään.


Lohko B2: Sivuliike pakollinen aihe:

  • Liiketoiminta *
  • Tulevaisuuden hallinta *
  • Kuluttajakäyttäytyminen*


* Tohtoriopiskelija valitsee yhden kolmesta aiheesta esimiehen suosituksesta ja erikoistumisestään.Lohko C: Valinnaiset aiheet

Hänen esimiehensä kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen jatko-opiskelija valitsee tohtoriohjelmaan tarvittavat muut aiheet (ks. Hyväksyttyjen aineistojen luettelo jatko-opinnoista).

Optiot voivat mahdollisesti laajentua muihin opintojaksoihin valikosta vapaasti valittavilla kursseilla, jotka on akkreditoitu tohtorikoulutukseen Prahassa sijaitsevalle kauppakorkeakoululle.

Pääsy väitöskirjaan

Ohjelma riippuu master-opinto-ohjelman opintojen asianmukaisesta suorittamisesta. Master-tutkinto on tunnustettava Tšekin tasavallassa

Ulkomaalaiset opiskelijat, jotka haluavat opiskella ohjelmassa muulla kuin tšekkiläisellä kielellä ( ”Ulkomaalaisten ohjelma” ), on maksettava opintomaksu. Tämä maksu on 5000 euroa vuodessa. Tämä opiskelumuoto on etäohjelma, joka tarkoittaa sitä, että opiskelijat tulevat neuvotteluihin opettajiensa kanssa sovittuun aikaan, mutta eivät ole velvollisia osallistumaan päivittäin luentoihin ja seminaareihin. Niiden on kuitenkin tullut istumaan tentteihin. Opiskelija osaa opiskella, istua kokeita sekä kirjoittaa ja puolustaa väitöskirjaansa vieraalla kielellä. Opintojen vakioaika on 3 vuotta. Opiskelijoilla ei ole oikeutta apurahoihin tai asumiseen.

Ulkomaalaiset opiskelijat tsekkiläisillä opintosuunnitelmilla ( "tšekkiläinen ohjelma" ) eivät maksa palkkioita, ja niille voidaan myöntää stipendi, joka ei ylitä tavanomaista opiskeluaikaa. Tiedekunnan dekaani määrää maksettavan määrän jotka voivat hakea asumisasumista (asuntolassa).

Myös niille opiskelijoille, joille Tšekin hallitus on myöntänyt apurahan, eivät maksa palkkioita ja saavat majoitusta asumiseen.

Pääsy väitöskirja-ohjelmaan edellyttää, että opiskelija pääsee menestyksekkäästi yliopiston hyväksymismenettelyyn. Lopullinen päätös on vastaavan tohtoriohjelman tiedekunnan dekaani, jossa otetaan asianmukaisesti huomioon menestys sisääntulokokeessa sekä tiedekunnan opetuskapasiteetti. Jos hakijaa ei ole hyväksytty vain tiedekunnan riittämättömän opetuskapasiteetin vuoksi, tutkimustulokset pysyvät voimassa yhden vuoden ajan tutkimuspäivän jälkeen.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta University of Economics Prague - Faculty of Business Administration »

Viimeksi päivitetty May 7, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva, Kampuksella ja verkossa
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
3 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
5,000 EUR
vuodessa englanniksi; ilmaiseksi tšekiksi
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä