SSM / ESAMI-tohtoriohjelma

Yleistä

10 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

ESAMI ja Swiss School of Management (SSM) tuovat yhdessä 3-vuotisen kansainvälisesti akkreditoidun kauppatieteiden tohtoriohjelman Itä- ja Etelä-Afrikkaan. Ohjelma perustuu sekoitettuun oppimiseen ja opiskelijat voivat liittyä ohjelmaan milloin tahansa. Kurssityö tehdään SSM: n verkko-oppimisalustalla, jossa ESAMI- ja SSM-kampukset ovat saatavilla tutkimuskeskuksina. Neljän päivän online-työpajoja ja säännöllisiä webinaareja valituista aiheista tarjotaan ohjelman aikana. Vuonna 2020 ilmoittautuneet ehdokkaat saavat osittaisen apurahan.

Tietoja DBA-ohjelmasta

DBA: n myöntää SSM, joka on yhdenmukainen tohtorintutkimuksen kansainvälisten standardien kanssa maailmanlaajuisen tunnustamisen tukemiseksi. DBA-ohjelma on suunniteltu 3-vuotiseksi ohjelmaksi, jossa on 120 opintopistettä osa-aikaisten opintojen perusteella. Verkko-oppimisyksiköt takaavat terveellisen työn, elämän ja opiskelun tasapainon, koska matka-aika ja kulut pidetään minimissä. Nelipäiväiset työpajat järjestetään kahdesti ensimmäisen lukukauden aikana. Opetus osittaisen apurahan jälkeen on 17 000 dollaria ja se voidaan maksaa viidessä erässä: 34% maksetaan ilmoittautumisesta ja 66%: n loppuosa maksetaan vuodesta 2 neljässä yhtä suuressa erässä lukukaudessa.

Tietoja ESAMI: sta

Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) on hallitusten välinen alueellisen hallinnon kehittämiskeskus. ESAMI: n pääkonttori sijaitsee Arushassa, Tansaniassa.

Instituutin perustana oli ensisijainen tavoite tarjota alueelle koulutettua henkilöstöä useilla kriittisillä aloilla, mukaan lukien politiikan hallinta, johtajuus, kuljetusten hallinta, taloushallinto, tietotekniikan hallinta, terveydenhoito, henkilöstöhallinto, projektinhallinta, energia ja ympäristöasioiden hallinta ja sukupuolten hallinta. Painopisteenä oli kouluttaa alueen keski- ja ylemmän tason johtajia parantamaan heidän johtamistehtäväänsä ottaen huomioon globaalit kysymykset, mutta painottamalla alueellista merkitystä Afrikan ympäristölle.

Tietoja Swiss School of Managementista

SSM on kansainvälisesti tunnustettu korkeakoulu, joka ylittää nykypäivän ammattimaailman vaatimukset. SSM on akkreditoitu kansainvälisen yrityskoulutuksen akkreditointineuvoston (IACBE), Sveitsin EduQua ja Lazion alueen (Italia) opetus- ja tutkimusministeriön toimesta. Lisäksi useat kansainväliset elimet, kuten UNESCO, IAU ja CHEA, tunnustavat SSM: n.

Sadat opiskelijat opiskelevat SSM: n kanssa kampuksilla ja koulutuskeskuksissa ympäri maailmaa. SSM-tutkimuskeskus tarjoaa erinomaisen yhdistetyn oppimiskokemuksen, jossa painotetaan tutkimusta. Täysin akkreditoidun liiketalouden tohtoriohjelman (DBA) ja korkean teknologian e-oppimisalustan avulla pyrimme tekemään yrityksiä ja yhteiskuntia palvelevaa tutkimusta.

Kuinka hakea

Hakulomakkeet voi ladata osoitteesta www.esami-africa.org

Lisätietoja voi pyytää Chengetai Magunjesta (ESAMI: n markkinoinnin ja liiketoiminnan kehityksen johtaja. Sähköposti chengetai@esami-africa.org ; WhatsApp +255683822296

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania.

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania. Näytä vähemmän
Arushan , Nairobi , Dar es Salaam , Lusaka , Kampala , Windhoek , Mbabane , harare , maputo , Lilongwe + 9 Lisää Vähemmän