Rahoituksen tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Rahoitusosasto hyväksyy uusien opiskelijoiden hakemukset syksyyn 2019. Varhaisen hakemuksen määräaika on 15. tammikuuta 2019.


Valtiovarainministeriö ja kiinteistöt myöntävät rahoitustutkimuksen tohtorikoulutettavien ryhmäkokonaisuuden jokaisen varavuoden syksyn lukukaudella. Erän koko riippuu rahoituksesta sekä kilpailevien hakijoiden joukosta. Opiskelijat suorittavat ennalta määriteltyjä kursseja suurten ja tukikenttien alalla noin kahden vuoden ajan, jota seuraa kirjallinen ja suullinen kokonaisvaltainen tentti.

UTA: n valtiovarain- ja kiinteistöosasto on sitoutunut tarjoamaan Teksasissa korkealaatuisia rahoitusohjelmia. Dallas / Fort Worth Metroplexin keskustassa sijaitseva UTA on dynaamisten työmarkkinoiden keskellä. UTAn valtiovarain- ja kiinteistöosastolla on kymmenen kokopäiväistä tiedekuntaa. Osasto tarjoaa täyden valikoiman yritysrahoitusta, investointeja, rahoituslaitoksia ja pääomamarkkinoita sekä kansainvälistä rahoitusta. Opiskelijoille on mahdollisuus osallistua rahoitusalan kautta harjoittelupaikkojen ja osa-aikatyön avulla ja samalla jatkaa liiketoiminnan koulutustaan. Rahoittavien opiskelijoiden palkkaamiseen keskittyvät yritykset keskittyvät mm. Johtamisrahoitukseen, pankkiin, sijoitustoimintaan, välityspalveluihin, kansainvälisiin rahamarkkinoihin, vakuutuksiin, henkilökohtaiseen rahoitussuunnitteluun ja kiinnitystoimintaan. Kiinteistöopiskelijoiden vuokrausyritykset keskittyvät esimerkiksi ympäristöneuvontaan, kiinteistöveroon, sijoituskonsultointiin, kiinteistöjen kehittämiseen ja hallinnointiin, kiinteistörahoitukseen, kiinnityspankkitoimintaan, arviointiin ja arvostukseen, sijaintipaikan analysointiin ja syndikointiin. Osastojen opiskelijajärjestöt ovat sijoittuneet maan parhaiden oppilaitosten joukkoon, ja ne on sijoitettu valtakunnalliseen kilpailuun.

Rahoitus- ja kiinteistöosasto hakee huippuosaamista koulutuksen, tutkimuksen ja palvelun tarjoamisessa eri vaalipiireihin. Tehtävämme on useita ulottuvuuksia: saavuttaa ja ylläpitää korkealaatuista mainetta kaikissa koulutusohjelmissa (perus-, päällikkö- ja tohtorikoulutus); tuottaa tutkimusta, joka tehostaa teoriaa ja sen reaalimaailman sovellusta; ja tarjoamaan tarvittavaa palvelua helpottamalla kaikkien osallistujien - opiskelijoiden, yritysten, hallitusten ja koko yhteiskunnan potentiaalin täysimääräistä toteutumista.


Pääsyvaatimukset

Pääsy Ph.D. ohjelma perustuu suorittaneiden ammattiin pääsyn yleisten vaatimusten täyttämiseen. Ph.D. (GMAT) tai Graduate Record Exam (GRE) -tutkinnon suorittaneen tutkinnon suorittaneen opintosuoritusohjelman ja kirjaa perustutkinnon ja master-tason akateemisesta suorituksesta. Opiskelijat, joille englanti ei ole heidän äidinkieltään, on saavuttava TOEFL-pisteet vähintään 550. TOEFL ei voida luopua, vaikka opiskelijalla on maisteritutkinto yhdysvaltalaisesta yliopistosta. Kansainväliset hakijat, jotka alittavat hyväksyttävän vähimmäisvaatimukset suullisen osan sisääntulotutkimuksissa, voidaan myöntää edellyttäen, että he suorittavat englannin kielen taidon tai suorittavat UT Arlingtonin Graduate English Skills -ohjelman ennen kuin hän aloittaa jatkotutkinnon. Hakijoita kannustetaan esittämään hakemuksensa, jossa korostetaan ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​saavutuksia, kielitaitoja, tietoteknistä asiantuntemusta ja johtamiskokemusta. Selonteko, joka kuvaa hakijan akateemista ja työskentelytapaa, tutkimusetuja ja syitä hakea UTA: n Ph.D. ohjelma on osana hakemusta.

Päätösten tekemiseen käytetään useampia kriteerejä. Määrällisiin toimenpiteisiin kuuluu hakijan GMAT- tai GRE-piste- ja palkkaluokan keskiarvot suorittaneiden ja päällikön kurssien perusteella. Mitään kaavaa ei käytetä eikä näitä tekijöitä painotettu. GMAT: lle tai GRE: lle ei ole asetettu minimipistemääriä, jotka vaaditaan otettavaksi, eikä pisteiden pisteiden keskiarvojen raja-arvoja. Standardoitua testipistettä (GMAT tai GRE) ei käytetä ainoana kriteerinä hakijan valintapäätökselle.

Ph.D. valintapäätökset tehdään raiteen suuren kenttäkoordinaattorin johdolla, jonka hakija haluaa erikoistua (hallinto, talous jne.). Nämä komiteat ottavat yleensä huomioon useita tekijöitä (koulutustarkoituksia, suosituskirjeitä jne.) Määrällisten mittausten lisäksi päätöksen saamiseksi. Kaikki opiskelijat, jotka haluavat saada vahvan hakemuksen Ph.D. ohjelmaa kannustetaan hankkimaan tutkimuskokemusta sellaisten toimintojen kautta, kuten tiedekunnan jäsenen tutkimusavustajana, kirjoittajan opinnäytetyön tekeminen ja / tai lehtien esittely akateemisissa konferensseissa. Myös tutkimusmenetelmien ja kehittyneiden tilastojen kurssit ovat vahvoja. Opiskelijoita, jotka haluavat oppia lisää tietyn liiketoiminnan hallinnon aloitteluprosessista, kannustetaan ottamaan yhteyttä kyseisen alan tärkeään alan koordinaattoriin.

Pääsyluokat

Hakijalle myönnetään ehdoitta, kun kaikki tarkasteltavana olevat tekijät osoittavat, että yritysmaailman opiskelijoille on erittäin vahva mahdollisuus akateemiseen menestykseen. Kun useat tekijät osoittavat potentiaalin puutteen, pääsy ei ole sallittua. Tutkijatohtori ei ole käytettävissä tohtoriohjelmaan.


Lukukausimaksu ja maksut

Syksy 2018 Jatko-opiskelijan lukukausimaksu ja palkkiot

Syksy 2018 Jatko-opiskelijakoulutus ja palkkiot


Kansainväliset opiskelijat haluavat esittää taloudellisia asiakirjoja / lausuntoja, kun he myös lähettävät hakemusmateriaaleja maahanpääsyn.

Kansainvälinen rahoitusselvityslomake


Sovelluksen ensisijaiset päivämäärät ovat:

Syksy: 15. maaliskuuta
Kevät: 15. lokakuuta
Kesä: 1. huhtikuuta


Hakemukset hyväksytään jokaisen toimikauden julkaistujen etuoikeuspäivämäärän jälkeen, mutta hakemuksen vastaanottamiseksi on hyvä lähettää hakemus ja siihen liittyvät materiaalit etuoikeuspäivänä. On kuitenkin tärkeää soveltaa hyvää aikataulua aiottuun aloituspäivään, jotta he voivat saada ohjelmakohtaisia ​​rahoitusmahdollisuuksia, kuten apurahoja ja apurahoja. Muista, että osastojen sovellusten käsittelyajat vaihtelevat suuresti ja jotkut ohjelmat vaativat sovelluksia jopa vuosi aiemmin.

Viimeksi päivitetty Elokuu 2018

Oppilaitoksesta

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Lue lisää

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Näytä vähemmän