Rahoituksen tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Valtiovarainministeriö ja kiinteistöt myöntävät rahoitustutkimuksen tohtorikoulutettavien ryhmäkokonaisuuden jokaisen varavuoden syksyn lukukaudella. Erän koko riippuu rahoituksesta sekä kilpailevien hakijoiden joukosta. Opiskelijat suorittavat ennalta määriteltyjä kursseja suurten ja tukikenttien alalla noin kahden vuoden ajan, jota seuraa kirjallinen ja suullinen kokonaisvaltainen tentti.

Pääsyvaatimukset

Pääsy Ph.D. ohjelma perustuu suorittaneiden ammattiin pääsyn yleisten vaatimusten täyttämiseen. Ph.D. (GMAT) tai Graduate Record Exam (GRE) -tutkinnon suorittaneen tutkinnon suorittaneen opintosuoritusohjelman ja kirjaa perustutkinnon ja master-tason akateemisesta suorituksesta. Opiskelijat, joille englanti ei ole heidän äidinkieltään, on saavuttava TOEFL-pisteet vähintään 550. TOEFL ei voida luopua, vaikka opiskelijalla on maisteritutkinto yhdysvaltalaisesta yliopistosta. Kansainväliset hakijat, jotka alittavat hyväksyttävän vähimmäisvaatimukset suullisen osan sisääntulotutkimuksissa, voidaan myöntää edellyttäen, että he suorittavat englannin kielen taidon tai suorittavat UT Arlingtonin Graduate English Skills -ohjelman ennen kuin hän aloittaa jatkotutkinnon. Hakijoita kannustetaan esittämään hakemuksensa, jossa korostetaan ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​saavutuksia, kielitaitoja, tietoteknistä asiantuntemusta ja johtamiskokemusta. Selonteko, joka kuvaa hakijan akateemista ja työskentelytapaa, tutkimusetuja ja syitä hakea UTA: n Ph.D. ohjelma on osana hakemusta.

Päätösten tekemiseen käytetään useampia kriteerejä. Määrällisiin toimenpiteisiin kuuluu hakijan GMAT- tai GRE-piste- ja palkkaluokan keskiarvot suorittaneiden ja päällikön kurssien perusteella. Mitään kaavaa ei käytetä eikä näitä tekijöitä painotettu. GMAT: lle tai GRE: lle ei ole asetettu minimipistemääriä, jotka vaaditaan otettavaksi, eikä pisteiden pisteiden keskiarvojen raja-arvoja. Standardoitua testipistettä (GMAT tai GRE) ei käytetä ainoana kriteerinä hakijan valintapäätökselle.

Ph.D. valintapäätökset tehdään raiteen suuren kenttäkoordinaattorin johdolla, jonka hakija haluaa erikoistua (hallinto, talous jne.). Nämä komiteat ottavat yleensä huomioon useita tekijöitä (koulutustarkoituksia, suosituskirjeitä jne.) Määrällisten mittausten lisäksi päätöksen saamiseksi. Kaikki opiskelijat, jotka haluavat saada vahvan hakemuksen Ph.D. ohjelmaa kannustetaan hankkimaan tutkimuskokemusta sellaisten toimintojen kautta, kuten tiedekunnan jäsenen tutkimusavustajana, kirjoittajan opinnäytetyön tekeminen ja / tai lehtien esittely akateemisissa konferensseissa. Myös tutkimusmenetelmien ja kehittyneiden tilastojen kurssit ovat vahvoja. Opiskelijoita, jotka haluavat oppia lisää tietyn liiketoiminnan hallinnon aloitteluprosessista, kannustetaan ottamaan yhteyttä kyseisen alan tärkeään alan koordinaattoriin.

Lisätietoja ohjelmasta.

Opetus ja kohtuuhintaisuus

UTA-opetus- ja kohtuuhintatiedot

Prioriteettien hakuajat

Syksy | 15. maaliskuuta
Kevät | 15. elokuuta
Kesä | 15. helmikuuta

Hakemukset hyväksytään kunkin kauden julkistetun prioriteettipäivän jälkeen, mutta osallistumisen taattua harkintaa varten lähetä hakemus ja siihen liittyvät materiaalit etuoikeuspäivään mennessä. On kuitenkin tärkeää hakea hyvissä ajoin ennen suunniteltua aloituspäivää, jotta he voivat saada ohjelmakohtaisia rahoitusmahdollisuuksia, kuten avustus- ja apurahoja. Muista, että osastojen hakemusten käsittelyajat vaihtelevat suuresti ja jotkut ohjelmat vaativat hakemuksia enintään vuosi etukäteen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Lue lisää

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Näytä vähemmän