Phd yrittäjyyden ja innovatiivisuuden

Yleistä

Ohjelman kuvaus

käynnistäminen kansainvälinen yliopistojen välinen monitieteellinen jatko (jatko) tutkimus yrittäjyyden ja innovatiivisuuden oli kannustanut tarve luomiseen kilpailukykyisen tietoon tarvitaan vahvistamaan ennakoivaa ja innovointikykyä yksilöiden ja yhteiskunnan muutosten edessä ja muutosten hallinta.

University Osijekin

Tutkimus on seurausta Tempus Joint European Project International Centre for Entrepreneurial Studies (CD_JEP-41014-2006), joka toteutui Josip Juraj Strossmayer University Osijek, Kroatia; Turun yliopisto, Suomi; University of Maribor, Slovenia; University of Klagenfurt, Itävalta ja Durham University, Yhdistynyt kuningaskunta vuonna 2007-2009 aikana. Rakennus koulutus- kapasiteettia kaikilla koulutusasteilla koulutusrahastot aloite ja yrittäjyys vaatii luomaan kriittinen massa kasvattajat kyseiseltä monitieteinen alue, joka on, että muodostetaan kasvattajien eri tieteenaloilla, jotka voivat toteuttaa yrittäjyyskasvatusta ohjelmia eri koulutusasteilla, peruskoulusta tertiäärinen.

Ottaen huomioon monialaisen yrittäjyyden, Joka voidaan määritellä kapeassa (vajaan yhteiskuntatieteissä) tai laajassa merkityksessä (kuten kognitiotieteen sisällä tieteidenvälistä tieteen), Väitöskirjatutkimus yrittäjyyden ja innovatiivisuuden on avoin kaikille kiinnostuneille, jotka haluavat edistää hybridisaatio tiedon, ja näin kehittää toimivalta innovatiivinen lähestymistapa selvittämiseen ja ratkaisemiseen.

Koska viisi yliopistoa osallistui kehittämiseen käsitteen ohjelman, Jonka luennointi joukkueet osallistuvat myös sen toteuttamista, opiskelijoille annetaan mahdollisuus, maksamatta tunneille, on vastavuoroisuuden periaatteen käyttöä opetuksen ja tutkimuksen resursseja yhteistyöyliopistoista pohjalta allekirjoitetun sopimuksen välinen yhteistyö yliopistot.

Opinto-ohjelma ilmaistu op, mikä mahdollistaa liikkumisen hoitaja Ohjelman siirto pistettä, tai kerääminen pisteiden järjestelmän sisällä elinikäisen oppimisen.

Ohjelma sisältää järjestäytyneen luokat, suoraan yksittäisten tieteellisen tutkimuksen työtä väitöskirja, ja valittavia tieteellinen ja opetustoiminta.

Tutkintonimikettään myönnetty päätyttyä tutkimusten

Yhteiskuntatieteiden tohtori (Ph.D.), ala taloustieteen

Ohjelman kesto

6 lukukautta, 3 vuoden

Edellytykset ilmoittautuminen

Oikeus ilmoittautuminen jatko-ohjelma "Yrittäjyys ja innovatiivisuus" kuuluu:

 • Opiskelijat, jotka ovat valmistuneet riittävästi pre-Bologna, vähintään 4 vuoden yliopisto-
 • Opiskelijat, jotka ovat valmistuneet pre-Bologna yliopisto tieteelliset master tutkimukset
 • Opiskelijat, jotka ovat valmistuneet Bologna yliopiston jatko asiantuntija tutkimuksia ja hankittu vähintään 60 op
 • Opiskelijat, jotka ovat valmistuneet Bologna 3 + 2 tai 4 + 1 tai 0 + 5 koulutusohjelma

Opiskelijat, joiden aiemmat tutkimukset eivät ole peräisin yhteiskuntatieteet voi myös ilmoittautua jatko tohtoriohjelmasta "Yrittäjyys ja innovatiivisuus", jossa kulkee ero tentit, joka määräytyy neuvoston tohtorikoulutuskeskuksesta pitäen mielessä liittyvät tieteelliset alueet, kentät ja oksat .

University Osijekin

Valintaperusteet

Valinta hoitaja on tehty perustuu keskimääräiseen laadut edellisen tutkimukset, motivoiva essee, nykyiset tutkimuksen ja tieteellisen ohjearvot ja suosituksen mahdollisia ohjaajan.

Hakemuksessa on oltava

 • Täytetty hakemus
 • Motivaatio essee
 • Ansioluettelo
 • Suositus
 • Transcript of laadut (korkein koulutustaso)
 • Oikeaksi todistettu jäljennös tutkintotodistuksesta (korkein koulutustaso)
 • Kopio todistus kansalaisuudesta tai muu asianmukainen todiste kansalaisuudesta ulkomaalaisten
 • Kaksi valokuvaa (4 x 6 cm)
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Faculty of Economics in Osijek marks the fifty-second anniversary of successful work and the eight year of implementation of completely new educational programmes adapted in accordance with the Bologn ... Lue lisää

Faculty of Economics in Osijek marks the fifty-second anniversary of successful work and the eight year of implementation of completely new educational programmes adapted in accordance with the Bologna Agreement. This Faculty has played an important role in training scientists and experts in this part of Croatia. Näytä vähemmän