PHDSTUDIES

Näytä kaikki 4 PhD-ohjelmaa Ympäristöntutkimusssa

Tohtorin tutkinto on korkeakoulututkinto, joka on myönnetty henkilölle, joka on jättänyt opinnäytetyönsä alkuperäisen tutkimuksen perusteella valitulla osaamisalueella. PhD tarkoittaa Filosofian tohtoria ja valmistaa opiskelijoita erikoistuneeseen asemaansa alallaan.

Mikä on PhD in Environmental Study? Tämä ohjelma on suunniteltu opettamaan yksilöitä planeetan järjestelmien, sosioekonomisen järjestelmän ja ekosysteemin monimutkaisista vuorovaikutuksista. Jotta oppilaat saisivat laajemman käsityksen siitä, miten nämä tekijät vaikuttavat toisiinsa, kursseja voidaan keskittyä luonnollisiin palveluihin, terveyden ja ympäristön välisiin suhteisiin sekä sosioekonomiseen kehitykseen. Yksilöt voivat oppia sosiaalisen, taloudellisen ja kulttuurisen kehityksen kestävyyteen, sosiaalisesti kiireellisiin kysymyksiin ja ympäristöön liittyvästä lainsäädännöstä.

Yksilöt, jotka ovat suorittaneet tämän ohjelman, ovat yleensä saaneet enemmän tietoa monitieteellisistä ongelmista, jotka räjähtävät sekä ympäristöön että talouteen. Monet pystyvät ratkaisemaan monimutkaisia ​​kysymyksiä sekä käyttämään tieteellisiä menetelmiä perustelluista johtopäätöksistä. Jokainen näistä taidoista voi auttaa heitä tekemään hyvää työtä ja elämää.

PhD: n kustannukset vaihtelevat ja riippuvat useista tekijöistä. Ohjelman sijainti ja kesto ovat kaksi suurinta tekijää, jotka voivat vaikuttaa yleisiin opetuskustannuksiin.

Yksilöt, jotka ovat valmistuneet PhD in Environmental Study voi olla mahdollisuus harjoittaa monia jännittäviä uran. Useat teollisuudenalat tarvitsevat tämän tutkinnon haltijaa, ja yksilö voi löytää menestystä yliopistojen, tutkimuksen ja kehityksen, hallinnon, liike-elämän ja julkishallinnon aloilla. Jotkin työtehtävät voivat olla professori, julkinen hallintovirkamies, neuvonantaja, suunnittelu- ja kehitysasiantuntija sekä kestävyysvaikutusten arvioija.

Yhä useammilla kouluilla on ympäristötutkimuksia käsitteleviä ohjelmia, joista monet tarjoavat verkko-ohjelmia. Lisätietoja lähellä olevista ohjelmista haetaan ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin.

4 tulosta kohteessa Ympäristöntutkimus Filter

Ympäristö- ja maaseutututkimuksen tohtori

Pontificia Universidad Javeriana
PhD
<
Täyspäiväinen
<
6&nbsp;-&nbsp;12 lukukaudet
Spanish (Colombia)
Kampus

Ympäristö- ja maaseutututkimuksen tohtori on keskittänyt ympäristö- ja maaseututieteiden tiedekunnan kurssit korkean tason tutkijoiden koulutukseen, jotka erottuvat ihmis-, ak ...

Lue lisää

Filosofian tohtori (Ph.D) kestävästä maataloudesta

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Italialainen
Online

Tämän tutkimusvaiheen tavoitteen tulisi kattaa kestävän maatalouden teoreettiset perusteet, vaihtoehtoisten tuotantojärjestelmien ja -teknologioiden suunnittelu ja loisten hyö ...

Lue lisää

Philosophia tohtorin eläintuotannossa ja luonnonvarojen

Universidad Autonoma de Chihuahua
PhD
Heinä 2021
<
Täyspäiväinen
<
8 lukukaudet
Espanjalainen
Kampus

Ohjelma on suunnattu kiinteä muodostumista henkilöresursseja jatko-opinnoissa, harjoittaa sukupolven, validointi ja / tai tiedon ja koulutuksen ammattilaisia, jotka reagoivat ...

Lue lisää

Kaksinkertainen tutkinto Quebecin yliopisto Outaouaisissa (käytettävissä vain ISMANs CESI-suunnittelusyklin jälkeen)

Superior Institute Of Materials And Advance Mechanics - ISMANS
PhD
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
Ranskalainen
Englanti
Kampus

DESS Eco-Conseil UQAC: ssä: Tämän tutkintotodistuksen tarkoituksena on kouluttaa kestävän kehityksen ammattilaisia. Poistuessaan ekoneuvojalla on tausta tietotaidosta.

Lue lisää