PHDSTUDIES

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Ympäristön hyvinvointissa

Filosofian tohtori, tai FT, on kehittynyt ohjelma määrin joka keskittyy tutkimukseen tietyllä alueella tieteen, humanististen, ja liike. Useimmat ohjelmat kestää noin neljä vuotta loppuun, ja monet vaativat lopullisen väitöskirjan tai opinnäytetyön Valmistuttuaan.

Mikä on tohtorin Environmental Health? Opiskelijat yleensä saavat tutkimusta kokemusta ja erikoiskoulutusta toksikologian aloilla, ympäristön epidemiologia, riskinarviointi, nykyaikaiset ruokajärjestelmät, maailmanlaajuinen ilmastonmuutos ja altistumisen arviointi. Yhdessä kun jatko-tason kursseja, opiskelija voi olla täytettävä tutkimukseen kiertoja ja täydellinen opinnäytetyön. Esimerkkejä luokista kuuluvat tilastollisen tietojenkäsittelyn; ympäristöterveydenhuollon tiede, laki, ja politiikkaa; fysiologista periaatteet kansanterveydelle; ja epidemiologia.

Tiukka opetussuunnitelma tämän verran usein antaa opiskelijoille taitoja, kuten kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisua, jotka voivat auttaa heitä löytämään uran.Opiskelijoille, jotka ovat pitkälle menevä voi myös todeta heidän palkkansa ovat korkeammat kuin ne, jotka vain perustutkintoa nimityksiä.

Älä anna kustannuksia yliopistossa opiskelevat estää sinua edistää oman koulutuksen. Soittaminen erityisiä koulut voivat antaa sinulle paremman käsityksen siitä, yhteensä taloudelliset vaatimukset, jotka voivat vaihdella suuresti laitoksesta toiseen. Jotkut koulut tarjoavat myös taloudellista tukea mahdollisuuksia, kuten lainoja tai apurahoja, joka helpottaisi taloudellista taakkaa.

Tutkinto ympäristöterveydenhuollon valmistelee tutkinnon erilaisia ​​töitä useissa eri työtilanteissa. Työ voidaan keskittyi tutkimukseen, opetukseen, konsultointi, tai ohjaamiseen. Esimerkkejä työnantajat kuuluvat kansanterveysvirastot, teollisuus, vakuutusyhtiöt, myrkyllisten jätteiden muuttofirmalta, ympäristön konsulttiyritysten, yksityisten yritysten ja valtion.Esimerkkejä tehtävänimikkeitä ovat ympäristöterveyden kouluttaja, epidemiologi, ympäristöpolitiikka Maker, toksikologi ja pohjaveden asiantuntija.

Sähköinen tietokanta auttaa tutkia useita kouluja. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

2 tulosta kohteessa Ympäristön hyvinvointi Filter

Soveltavien biologisten tieteiden koulutusohjelma: ympäristöterveys

Chulabhorn Graduate Institute
PhD
Kesä 2021
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Nykyään tiedetään, että ympäristö ja terveys liittyvät erottamattomasti toisiinsa. Ympäristön epäpuhtaudet ympäristöön vaikuttavat ennemmin tai myöhemmin ihmisten terveyteen. ...

Lue lisää

Phd ekologian ja ympäristön terveyden

University Fernando Pessoa
PhD
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Tohtoriohjelma liittyy kurssin opetushenkilöstön kansallisia ja kansainvälisiä tutkimushankkeita, jotka ovat johtaneet huomattavan määrän tieteellisiä artikkeleita.

Lue lisää