PHDSTUDIES

Näytä kaikki 4 PhD-ohjelmaa Ympäristöjohtaminenssa

PhD (Filosofian tohtori) on jatkotutkinto, jota opiskelijat jatkavat, kun he haluavat keskittyä tutkimukseen. Saatavilla monilla tutkimusaloilla tämä ohjelma edellyttää tyypillisesti lopputyötä tai opinnäytettä ennen loppuun saattamista.

Mikä on PhD in Environmental Management? Tässä ohjelmassa oppilaat oppivat arvioimaan ja hyödyntämään ympäristöä suhteessa ekosysteemin ja yhteisön tarpeisiin. Tutkimusaiheita voivat olla ilmanlaatu, ympäristökemia, vesihuolto, budjetointi, tilastot, kirjanpito ja ongelmajäte. Opiskelija voi halutessaan keskittyä tutkimukseensa kaupunkien ekologian, ekologisen toksikologian, joki- ja virtaekologian, ilmakehän fysiikan, vesistöjen hydrologian tai bioinvasioiden ekologian aloilla.

Opiskelijat saavat useita etuja harjoittamalla PhD in Environmental Management. He kehittävät kehittyneitä analyyttisiä taitoja sekä ongelmanratkaisukeinoja. He saavat myös tehokkaan viestinnän ja ihmissuhdetaidot tiimin hallitsemiseksi.

Koulutuksen kustannukset ovat usein oppilaille varoittavia. Koska tämä tutkinto voidaan kuitenkin hankkia useilla kouluilla, se auttaa tutkimaan kaikkia vaihtoehtoja, kuten online-ohjelmia. Jotkut koulut tarjoavat myös taloudellista tukea, kuten apurahoja, opintolainoja ja avustuksia.

Korkeakoulututkinnon suorittaneet jatko-opiskelijat voivat valita uran useilla eri alueilla, riippuen opintojen keskittymisestä. Työnantajat ovat tyypillisesti liittovaltion, valtion ja paikallisten toimijoiden samoin kuin yksityisen sektorin toimijoita. Yhteiset ammattinimikkeet voivat olla laboratorioteknikko, kenttäanalyytikko, kestävän kehityksen asiantuntija, ympäristötutkimuksen analyytikko, ekosysteemin ennallistamisneuvonta, kestävän arkkitehtuurin asiantuntija ja ympäristönhoidon koordinaattori. Tutkimukseen liittyvät työt ovat myös suosittuja tutkinnon suorittaneiden keskuudessa.

Käytä online-tietokantaamme tarkistamaan paikalliset yliopistot, kansainväliset koulut ja verkko-optiot ansaitsemaan tohtorintosi. Aloita nyt ja hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

4 tulosta kohteessa Ympäristöjohtaminen Filter

Ympäristötiede, -politiikka ja -johtaminen

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;6 vuotta
Englanti
Kampus

Filosofian tohtori (PhD) -ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita alkuperäiseen tutkimukseen ympäristötieteessä, politiikassa ja johtamisessa sekä viljellä itsenäistä, ...

Lue lisää

Ympäristöjohtamisen tohtori

University of Johannesburg
PhD
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Tohtorin tarkoitus Ympäristöjohtamisessa on tarjota päteville opiskelijoille syvällinen ymmärrys ja integroitu tieto erikoistuneen alan sovellettavasta teoriasta.

Lue lisää

Phd ympäristöhallinnossa

South East European University
PhD
<
Täyspäiväinen
<
6 lukukaudet
Englanti
Makedonia
Albanialainen
Kampus

Tutkimuksen Ohjelman tavoitteena on: Edistää ympäristösuuntauksiin kehitetty yhteiskunnassamme; Foster yleinen mielipide ympäristöongelmien ratkaisemisessa; Tieteellinen tutki ...

Lue lisää

Tohtori biologisessa monimuotoisuudessa ja luonnonsuojelussa

Universidad de La Laguna
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Espanjalainen
Kampus

Biologian alan PhD-tutkimuksilla on pitkät perinteet Universidad de La Laguna . Biologista monimuotoisuutta ja luonnonsuojelua koskevaa ohjelmaa tuetaan konsolidoiduilla linjo ...

Lue lisää