$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Yhteiskunnallisen kestävyyden tutkimusssa

PhD myönnetään henkilöille, jotka ovat osoittaneet edistyneensä tietämyksensä valitulla tutkimusalueella. Tutkinnon suorittamiseksi yksilöiden on suoritettava erikoistumisalueella tehty alkuperäinen tutkimus. Mikä on tohtori sosiaalisen kestävän kehityksen opinnoissa? Tämä ohjelma on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita uran useilla aloilla, kuten koulutus, sosiaalinen oikeudenmu… Lue lisää

PhD myönnetään henkilöille, jotka ovat osoittaneet edistyneensä tietämyksensä valitulla tutkimusalueella. Tutkinnon suorittamiseksi yksilöiden on suoritettava erikoistumisalueella tehty alkuperäinen tutkimus.

Mikä on tohtori sosiaalisen kestävän kehityksen opinnoissa? Tämä ohjelma on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita uran useilla aloilla, kuten koulutus, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, hallinnollinen johto ja koulutus. Tämän ohjelman aikana oppilaat voivat oppia kestäviä käytäntöjä tekemällä tutkimusta ja oppimista eri tieteenaloilla, kansallisuuksilla ja kulttuurilla. Kurssit voivat käsittää kokonaisvaltaisemman vision kestävistä käytännöistä, mutta osa opettajista voi päättää keskittyä ympäristöasioihin, koska ne liittyvät johonkin kansakuntaan. Opiskelun aikana opiskelijat voivat kehittää syvällisempää ymmärrystä luonnon, ihmisten ja talouden välisistä suhteista.

Tämän ohjelman jatko-opiskelijat ovat yleensä hyvin pyöreitä ja niillä voi olla useita monialaisia ​​taitoja ja ominaisuuksia, kuten kriittinen ajattelu, myötätuntoinen päätöksenteko ja vahvat tutkimusominaisuudet. Jokainen näistä taidoista on siirrettävissä ja voi auttaa henkilöitä käyttämään henkilökohtaista vastuutaan useissa tilanteissa.

PhD: n kustannukset vaihtelevat voimakkaasti, ja yksilöt voivat odottaa valitsemansa koulun sijainnin ja ohjelman keston vaikuttavan opetuksen kokonaiskustannuksiin. Yksilöiden tulisi harjoittaa tutkimustaan ​​ennen ohjelman hakemista.

Kestävän kehityksen asiantuntijoiden tarve kasvaa, ja ohjelman suorittaneet voivat havaita, että työmahdollisuuksia ei ole. Toimialat, jotka voivat hyötyä yksityishenkilöltä, jolla on tohtorintutkinto sosiaalisen kestävän kehityksen opinnoissa, voivat olla hallinto, koulutus, valmistus, liiketoiminta, kansainväliset suhteet, julkishallinto, puistot ja virkistysalueet sekä vihreät teollisuus. Niillä, joilla on tällainen tutkinto, voivat joutua ympäristöpolitiikan johtajiin, kansainvälisiin kirjeenvaihtajien viestimiin, johtajiin ja tilintarkastajiksi.

Useammat oppilaitokset alkavat tarjota kestäviä opintoja, mutta loppujen lopuksi opiskelija riippuu sijainnista ja budjetista. Verkkokurssit ovat käteviä, jotta yksilöt voivat jatkaa työskentelyä oppimisen aikana. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Nipissing University
Toronto, Kanada

Grounded yhteydessä postmodernin yhteiskunnan, ja tunnustaa, että on tärkeää useista eri näkökulmista, tämä Ph.D. ohjelman Educational Sustainability valmistelee opiskelijoita ... +

Grounded yhteydessä postmodernin yhteiskunnan, ja tunnustaa, että on tärkeää useista eri näkökulmista, tämä Ph.D. ohjelman Educational Sustainability valmistelee opiskelijoita eri aloilta. -
PhD
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus