PHDSTUDIES

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Ydinfysiikkassa

PhD-ohjelmat keskittyvät rakentamaan oppilaiden koulutusta tunnustettujen alan asiantuntijoiden tasolle väitöskirjatyön kautta. Näitä ohjelmia muotoillaan voimakkaalla akateemisella kilpailulla ja vaativat korkeimpia suorituskyvyn ja opiskelijan huippuosaamista.

Mikä on ydinfysiikan tohtori, tarkalleen? Ydinfysiikan ohjelmat päästävät elämän perusrakenteisiin tutkimalla atomirakennetta ja fysiikkaa ymmärtääkseen maailmankaikkeuden perustuksia. Ydinfysiikan opiskelijat voivat odottaa oppia, kuinka fysiikka atomitasolla vaikuttaa fysiikan ja energian lakeihin suuremmassa universumissa sekä oppia siitä, miten fysiikka vaikuttaa aineen erilaisiin tiloihin ja niiden atomi- tai molekyylikoostumukseen. Monet ohjelmat myös yhdistävät tämän tiedon tutkimalla alan kehitystä teollisella tasolla.

Tämän ohjelman loppuun saattaminen voi antaa useita hyödyllisiä taitoja, jotka voivat edetä ammatilliseen urakehitykseen. Esimerkiksi opiskelijat voivat soveltaa tietämystään ymmärtääkseen ydinvoiman yleisiä turvallisuusperiaatteita tai saattavat saada käsityksen siitä, miten ydinfysiikka vaikuttaa energiantuotantoon. Opiskelijat voivat myös hyötyä kehittyneestä lukutaidon ymmärtämisestä ja opintotekniikoista.

Koulutuskustannuksiin voi vaikuttaa useita tekijöitä, joista yksi on valittu laitos. Erilaiset korkeakoulut soveltavat eri hinta-asteikkoa ohjelmiinsa, ja lisäkyselyä voidaan vaatia määrittämään tietyn ohjelman kustannukset.

Monet, jotka harjoittavat tohtorintutkintotutkimuksia ydinfysiikassa, jatkavat ydinvoimateollisuuden työpaikkoja. Niistä voi tulla plasmafysiikoita, jotka tutkivat atomienergian uusinta muotoa tai voivat toimia turvallisuushenkilöinä, jotka keskittyvät nykyisten ydinvoimaoperaatioiden turvallisuuteen. He voivat myös osallistua poliitikkojen ja lobbaajien kanssa, jotka haluavat parantaa ydinvoiman hallintaa, sääntelyä ja hallintoa koskevaa lainsäädäntöä. Opiskelijat voivat hakea enemmän kaupallisia rooleja energia-alan konsultteina tai pysyä akateemisessa järjestelmässä tutkimus- ja kehittämistarpeiden lisäämiseksi.

Monet yliopistot tarjoavat useita vaihtoehtoja ydinfysiikan ohjelmille tohtorintutkinnalla, joko paikallisesti, verkossa tai kansainvälisesti. Saat lisätietoja saadaksesi alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomakkeen.

2 tulosta kohteessa Ydinfysiikka Filter

Osakemateriaalin ja ydinfysiikan tohtori

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Tämän ohjelman tutkimus perustuu ydin- tai hiukkasfysiikan teoreettisten ja kokeellisten näkökohtien opettamiseen, jota tukevat yksityiskohtainen käsitys kvanttimekaniikasta, ...

Lue lisää

Lääkäri Tutkinto Ydinenergialain Tiede Ja Tekniikka

哈尔滨工程大学
PhD
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Tämä ydinenergialain ja-tekniikan erikoisuus on perustettu vuonna 2000. Tämän erikoisuus on koulutusta jatko-opiskelijoille on korkean tason ammatillisia kykyjä, hallintaa teo ...

Lue lisää