$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Visuaalinen suunnittelussa

Tohtorin tutkinto tai tohtorin tutkinto on ihailtava tavoite. Politiikan saaminen voi olla vaikeaa, mutta saavuttaminen on todella vaikuttavaa ja voi auttaa varmistamaan, että opiskelijat ovat asiantuntijoita opintoalaansa. Mikä on tohtorintutkinto visuaalisessa suunnittelussa? Visuaalinen suunnittelu on prosessi, jonka avulla kuvia voidaan käyttää ihmisten kanssa. Visuaalisen suunnittelun… Lue lisää

Tohtorin tutkinto tai tohtorin tutkinto on ihailtava tavoite. Politiikan saaminen voi olla vaikeaa, mutta saavuttaminen on todella vaikuttavaa ja voi auttaa varmistamaan, että opiskelijat ovat asiantuntijoita opintoalaansa.

Mikä on tohtorintutkinto visuaalisessa suunnittelussa? Visuaalinen suunnittelu on prosessi, jonka avulla kuvia voidaan käyttää ihmisten kanssa. Visuaalisen suunnittelun opiskelijat voivat oppia käyttämään elementtejä, kuten väri-, muoto-, koko- ja kohdistuskomponentteja, jotta niiden merkitys saataisiin paremmin yleisölle niiden luomien kuvien kautta. Tämä kenttä voi sisältää monia samoja graafisen suunnittelun piirteitä samoin kuin muita käsitteitä, kuten visuaalisessa viestinnässä käytettyjä.

Tutkinnon visuaalinen muotoilu voi auttaa henkilöä paremmin ilmaisemaan luovuuttaan ja todennäköisesti ansaitsevat parempaa elämää kuin he tahtovat taidetta. Opiskelijat voivat oppia esittämään tietoja houkuttelevalla tavalla, mikä tekee heistä vakuuttavampia ja osaavat saada uutta tietoa siitä, miten parhaiten yhdistää elementtejä, kuten väri ja muoto.

PhD voi kestää useita vuosia ansaita ja yleensä edellyttää, että opiskelija suorittaa kandidaatin tai maisterin tutkinnon ensin. Tutkintojen kustannukset voivat vaihdella riippuen siitä, missä yliopisto on tai jos kurssi on verkossa.

PhD-tutkinnot Visual Designissa voivat mahdollisesti avata useita urapolkuja ja niihin voi sisältyä freelance-työn vaihtoehtoja. Ei vain, että opiskelijat voivat jatkaa uraa graafisena suunnittelijana, mutta he voivat myös tutkia työpaikkoja, kuten web-kehittäjä, kuvittaja ja animatori. Opettaminen muille opettajaksi tai opettajaksi on myös vaihtoehto. Tällaisen korkea tutkinto todennäköisesti auttaisi yksilöiden nousemista nopeasti kummankin urapolun päähän, jonka he päättivät jatkaa.

Oikean koulun löytämisen ei tarvitse olla taakka. Yleensä on paljon kursseja yliopistoissa tai verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, Yhdysvallat

RIT: n väritieteellinen tutkimus kattaa monia erilaisia aloja, kuten lääketieteen visualisointia, tietokonegrafiikkaa ja animaatiota, taiteen säilyttämistä, materiaalien spekt ... +

RIT: n väritieteellinen tutkimus kattaa monia erilaisia aloja, kuten lääketieteen visualisointia, tietokonegrafiikkaa ja animaatiota, taiteen säilyttämistä, materiaalien spektrisiä ja paikkatietomittauksia, väritulostusta, digitaalista valokuvausta, elokuvaa ja televisiota sekä värien määrittelyä käytettävien havaintojen mallinnusta. laatu. -
PhD
Täyspäiväinen
4 vuotta
Englanti
Kampus
 
香港嶺南大學
Tuen Mun, Hongkong

Visuaaliset opinnot Lingnanissa on erillinen osasto, joka keskittyy seuraaviin ydinaloihin: taidehistoria, elokuvatutkimus ja filosofinen estetiikka.

Visuaaliset opinnot Lingnanissa on erillinen osasto, joka keskittyy seuraaviin ydinaloihin: taidehistoria, elokuvatutkimus ja filosofinen estetiikka. -
PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
30 - 72 kuukautta
Englanti
Syys 2022
01 Joulu 2021
Kampus