$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Venäjän kielissa

PhD edustaa useita vuosia omistautumista ja tutkimusta. Tämä korkeakoulututkinto on saavutettavissa kandidaatin tai päällikön suorittamisen jälkeen. Jotkut ohjelmat voivat olla lyhyitä kuin kolme vuotta, mutta toiset ovat pitempiä. Se sanoi, mikä on tohtori venäjän kielellä? Tämä korkeakoulututkinto edellyttää Venäjän kielen ja kulttuurin tuntemusta, joten yhteinen edellytys on… Lue lisää

PhD edustaa useita vuosia omistautumista ja tutkimusta. Tämä korkeakoulututkinto on saavutettavissa kandidaatin tai päällikön suorittamisen jälkeen. Jotkut ohjelmat voivat olla lyhyitä kuin kolme vuotta, mutta toiset ovat pitempiä.

Se sanoi, mikä on tohtori venäjän kielellä? Tämä korkeakoulututkinto edellyttää Venäjän kielen ja kulttuurin tuntemusta, joten yhteinen edellytys on jonkin verran venäläisen aiheen kaltainen kandidaatti tai päällikkö, kuten kirjallisuus, kieli tai historia. Kuten monet tohtorit, vieraskielen tohtori vaatii väitöskirjan valmistumisen päätyttyä. Tämä antaa tietoa asiakkaan tutkimustyöstä ja siitä, mitä aiotte osallistua tulevaisuudessa.

Saavuttaessasi tämä PhD voit oppia viestinnän, organisaation ja kulttuurin herkkyyttä. Herkkä erilaisille kulttuureille auttaa kohtaamaan uusia ihmisiä tai matkustamaan, samoin kuin viestintä. Organisaatio on avain tutkinnon suorittamiseen ja on hyödyllinen muissa monimutkaisissa tehtävissä.

Saadaksesi selville PhD: n ansaitsemisen kustannukset selvitä, kuinka paljon taloudellista tukea voit saada. Tämä voi auttaa vähentämään kustannuksia, kuten kirjoja, majoitus- ja kurssimaksuja. Nämä kustannukset vaihtelevat koulujen välillä, joten ota suoraan yhteyttä kouluun saadaksesi tietoa nykyisistä opetuksista ja maksuista.

Saatuaan tohtorin tutkinnon venäjäksi, saatat miettiä, millaista työtä sinä voitat. Tämä riippuu siitä, mistä päätät keskittyä opintoihisi vieraaksi kieleksi. Harjoittelu on harvoin vain sujuvaa. Niille, jotka keskittyvät historiaan tai antropologiaan, uran kasvattaja voi olla tapa lähteä. Venäjän kulttuuriin ja väestöön kohdistuva keskittyminen voisi kuitenkin olla asianmukainen maahanmuuttajaedustaja tai kansainvälinen liike-elämän kääntäjä tai suurlähettiläs.

On olemassa useita kouluja ympäri maailmaa, jotka tarjoavat tutkintotodistuksia venäjäksi. Jos haluat vapauden elää missä tahansa tutkintoasi suoritettaessa, etsi kouluja online-ohjelmilla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
University of Southern California
Etelä-Los Angeles, Yhdysvallat

Slaavilaisten kielten ja kirjallisuuden tohtorin tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita opetus- ja apurahalle yliopistotasolla. Se tarjoaa perusteellisen perustan venäläisel ... +

Slaavilaisten kielten ja kirjallisuuden tohtorin tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita opetus- ja apurahalle yliopistotasolla. Se tarjoaa perusteellisen perustan venäläiselle kirjallisuus- ja kulttuurihistorialle sekä alan nykyisille teoreettisille näkökulmille. -
PhD
Englanti
Syys 2022