$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Varhaiskasvatusssa

PhD on tutkinto, jota osa opiskelijoista jatkaa kandidaatin ja maisteriohjelmiensa suorittamisen jälkeen. Jotta PhD saavutettaisiin, opiskelijoiden on tehtävä alkuperäinen tutkimus ja esitettävä väitöskirjassa. Jotkin oppilaitokset voivat myös vaatia opiskelijoilta täydennyskoulutusta ennen väitöskirjatyön aloittamista. Mikä on tohtori varhaiskasvatuksessa? Koulutuksen tohtorin tut… Lue lisää

PhD on tutkinto, jota osa opiskelijoista jatkaa kandidaatin ja maisteriohjelmiensa suorittamisen jälkeen. Jotta PhD saavutettaisiin, opiskelijoiden on tehtävä alkuperäinen tutkimus ja esitettävä väitöskirjassa. Jotkin oppilaitokset voivat myös vaatia opiskelijoilta täydennyskoulutusta ennen väitöskirjatyön aloittamista.

Mikä on tohtori varhaiskasvatuksessa? Koulutuksen tohtorin tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden kiinnostaa lapsuuden oppimista luokkansa ulkopuolella. Tutkimuksen potentiaalisia alueita ovat perusopetuksen rooli kehityspsykologiassa, lastenkirjallisuudessa ja sen vaikutuksessa esi-ikäiseen oppimiskykyyn tai tapoja integroida fyysinen koulutus yhä teknologiasta riippuvaisiin luokkahuoneisiin. Opintojaksot voivat auttaa tohtoriopiskelijoita tutkimus- ja kirjoitustaidoissaan sekä tutustuttaa heidät peruskoulutuksen keskeisiin kysymyksiin.

Opiskelijat, jotka ovat saaneet tohtorin tutkinnon tällä alalla, saattavat havaita, että heidän tietämyksensä peruskoulutuksen monimutkaisista asioista antavat heille paremmat mahdollisuudet koulujen hallintoon liittyviin tehtäviin. Väitöskirjasta syntynyt tutkimus- ja kirjoitusosaaminen voidaan siirtää muihin uran ja elämänalueisiin. Tohtoriohjelman pedagoginen osa antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua luokkahuoneen suuntauksiin.

PhD-ohjelmat saattavat kestää useita vuosia, ja hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä oppilaat valitsevat. Viestintä yliopiston kanssa tarjoaa suoraan käsityksen siitä, kuinka paljon ohjelma maksaa.

Tällöin opiskelijat voivat olla uraa koulutuskonsultteina koulupiireille tai päättäjille, koulujen hierarkiat ylimpään hallintohenkilöstöön tai varhaiskasvatuksen tutkijoina. Monet opiskelijat, jotka ansaitsevat tohtorintutkinnon, haluavat tulla professoreiksi. He voivat ehkä valvoa suoraan varhaiskasvatusohjelmia ja soveltaa väitöskirjatutkimustaan ​​todelliseen opetussuunnitelmaan. He voivat kouluttaa opettajia tai työskennellä voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa, jotka hoitavat heikossa asemassa olevien nuorten koulutusta.

Varhaiskasvatuksen PhD-ohjelmat voivat olla lähellä sinua, uudella ja jännittävällä paikalla tai verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositeltu Uusimmat Nimi
  • Suositeltu
  • Uusimmat
  • Nimi
University College of Southeast Norway
Drammen, Norja +7 Lisää

USN tarjoaa PhD Research koulutusta pedagogisia resursseja ja oppimisprosesseja päiväkodissa ja koulussa. Ohjelma oli akkreditoitu syksyllä 2012.

USN tarjoaa PhD Research koulutusta pedagogisia resursseja ja oppimisprosesseja päiväkodissa ja koulussa. Ohjelma oli akkreditoitu syksyllä 2012. -
PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Kampus