PHDSTUDIES

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Uravalmennusssa

PhD on suuri erottelu tutkinnon voi saavuttaa osana jatko-ohjelmaa. Tämä aste erottaa ne erikseen alan asiantuntijoiksi valitulla tutkimusalueella.

Mikä on tohtorin tutkinto? Se on jatko-opiskelu, joka sallii tutkinnon päästä työvoimaan alan johtava asiantuntija. Opintojaksot, joita opiskelijalla voi vaatia tässä ohjelmassa, ovat urakehitys ja neuvonta, laadulliset ja määrälliset tutkimusmenetelmät sekä sosiaalinen ja kulttuurinen monimuotoisuus. Harkkiprojektina opiskelijoiden tulisi odottaa käyttävänsä suurimman osan opinnäytetyöstään väitöskehityksestä.

Tohtorintutkinnon suorittaneilla tutkijoilla on oltava mahdollisuus löytää työtä monilla eri aloilla. Suurin osa tohtorintutkinnon suorittaneista on erinomaisia ​​tiimityö-, johtajuus- ja viestintätaitoja, jotka auttavat heitä varmistamaan urakehitysaseman.

Opiskelijat voivat tutkia eri tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa oppilaitokseen, kuten koulun sijaintiin, ja heitä kehotetaan ottamaan yhteyttä kouluun lisätietoja varten. Heidän on myös harkittava, kuinka kauan he voivat sitoutua kouluun, koska se voi vaikuttaa myös opetuksen kustannuksiin.

Tohtorintutkinnon suorittaneiden tutkijat voivat saada palkitsevan uran työssään neuvonantajana tai liiketalouden kouluttajana useilla aloilla, kuten korkeakouluissa tai yliopistoissa, järjestöissä, hallituksessa tai yrityksissä. Jotkut tutkinnon suorittajat voivat hakea neuvonantotodistustaan, jotta he voivat avata ja johtaa omaa neuvonantajuuttaan, kun taas toiset voivat löytää yliopistollisen professorin tai professorin. Monet valmistuneet voivat tulla riippumattomia konsultteja tai elämävalmentajia, jotka tarjoavat ihmisille arvokkaita elämänneuvontaa ja auttaa heitä löytämään oikea urapolku.

Kiinnostuneet opiskelijat voivat löytää tohtoreita maailmanlaajuisesti, jotka ovat houkuttelevia niille, jotka haluavat työskennellä omaan tahtiinsa tai eivät pysty tekemään sitä henkilökohtaisesti korkeakouluopintoihin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

2 tulosta kohteessa Uravalmennus Filter

Filosofian tohtori valmennuksessa

Florida Christian University
PhD
<
Täyspäiväinen
Portuguese (Brazil)
Kampus

Ohjelma tarjoaa tehokkaita taitoja korkean tason valmennuksen kehittämiseen, jolla on mahdollisuus keskittää tutkimus opiskelijan omaan käytäntöön, jonka on oltava innovatiivi ...

Lue lisää

Ph.D. neuvonantajakoulutuksessa

Lindsey Wilson College
PhD
Syys 2021
Englanti
Kampus

Neuvonantajakoulutuksen ja valvonnan tohtorin tutkinto (CES) valmistaa opiskelijoita palvelemaan johtajina kliinisessä käytännössä, valvonnassa, hallinnossa, koulutuksessa ja ...

Lue lisää