Filter
PhD
Yhdysvallat New Jersey Piscataway Township Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Suositut PhD-ohjelmat Piscataway Township Yhdysvalloissa 2020

Ansaita Ph.D. vaatii laajennettu tutkimus ja kovaa henkistä työtä. PhD on akateeminen tutkimus, joka sinun keskittyä neljästä kuuteen vuotta saada oman maisterin tutkinto, ja joka johtaa onnistuessaan on tohtorin tutkinto, korkein tutkinto.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Piscataway on kaupunki New Jerseyssä Yhdysvalloissa. Kaupunki tarjoaa erilaisia ​​etukäteen koulutus-ja tutkimuslaitosten kautta eri korkeakouluissa ja yliopistoissa.

Etsi Tohtorin tutkintoja Piscataway Township Yhdysvalloissa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

Tutkinnot
Sijainti
Yhdysvallat
New Jersey
Piscataway Township
Opiskelutyyppi
Tahti
Rutgers School of Management and Labor Relations

SMLR: n Ph.D. työmarkkinasuhteiden ja inhimillisten voimavarojen ohjelma (IRHR) on monitieteinen ohjelma, joka oikeuttaa opiskelijat työ- tai korkeakoulututkintoon tai tu ... [+]

Yleiskatsaus

SMLR: n Ph.D. työmarkkinasuhteiden ja inhimillisten voimavarojen ohjelma (IRHR) on monitieteinen ohjelma, joka oikeuttaa opiskelijat työ- tai korkeakoulututkintoon tai tutkimuspaikkoihin. IRHR-ohjelma on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat:

Tutki työn maailmaa dynaamisessa globaalissa taloudessamme, mukaan lukien se, miten työsuhteet vaikuttavat organisaatioihin, työntekijöihin ja yhteiskuntaanTyöskentele johtavien tutkijoiden kanssa, jotka ovat kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettuja asiantuntijoita monenlaisissa aiheissa työmarkkinasuhteissa ja henkilöstöresursseissaTule johtaviksi tutkijoiksi. Opiskelija oppii suunnittelemaan, suorittamaan ja julkaisemaan tiukkaa tutkimusta tieteellisissä aikakauslehdissä, kuten esim. Academy of Management Journalissa , Academy of Management Review , Industrial and Labour Relations Review , Industrial Relations ja Journal of Applied Psychology .Kehittää opetustaitoja työskentelemällä opettajina ja opettamalla omia kurssejaan.Oppimisen tavoitteet opiskelijoilleSaavutetaan merkittävät kyvyt, apurahat, tutkimus- ja johtamistaidot työmarkkinasuhteissa ja henkilöstöresursseissaOsallistu ja suorita alkuperäistä tutkimustaValmistaudu uran ammattilaisiksi, jotka vaativat koulutusta korkeimmilla tasoilla yhteiskuntatieteissä, joissa käsitellään työmarkkinasuhteisiin ja henkilöstöresursseihin liittyviä kysymyksiä.... [-]
Yhdysvallat Piscataway Township
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi