PHDSTUDIES

Suositut PhD-ohjelmat Minneapolis Yhdysvalloissa 2021

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Minneapolis on suurin kaupunki Minnesotan osavaltiossa ja 48th suurimmista kaupungeista Yhdysvalloissa. Yli 50000 opiskelijaa asuu kaupungissa varten opetusta. Jatko-ohjelmia rankattiin ykköseksi aloilla kemian tekniikan, psykologian, sovelletun matematiikan, voittoa hallintaa ja ohjausta.

Etsi Tohtorin tutkintoja Minneapolis Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

PhD vertailevissa ja molekyylibiotieteissä

University of Minnesota
PhD
Syys 2021
Englanti

CMB (Comparative and Molecular Biosciences) -ohjelma on monitieteinen ja kollegioiden välinen, ja se kokoaa yhteen perustutkinnon suorittaneita, soveltavia ja kliinisiä tutkij ...

Lue lisää

FT eläinlääketieteessä

University of Minnesota
PhD
Syys 2021
Englanti

Eläinlääketieteen jatko-ohjelmat (VMED) tarjoavat korkealaatuista tutkimuskoulutusta, joka auttaa tutkinnon suorittaneita löytämään ja parantamaan tapoja hyödyttää seuralais- ...

Lue lisää