PHDSTUDIES

Suositut PhD-ohjelmat Palo Alto Yhdysvalloissa 2021

PhD on tohtorin tutkinto, erityisesti kutsutaan "filosofian tohtori " aste. Tämä on harhaanjohtava, koska tohtorit eivät välttämättä filosofit (elleivät ne ansainneet tutkinnon filosofian!). Se sanoi, PhD vastaanottajat voivat harjoittaa ajatuksen kokeissa, syy ongelmista, ja ratkaista ongelmia kehittyneellä tavalla.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Silicon Valley on tunnettu siitä keskellä teknologian puomi Kaliforniassa. Kaupunki on ollut partaalla teknologian saavutuksia, sillä jo 20-luvulla. Kaupungissa on lähellä joitakin maan parhaat yliopistot.

Etsi Tohtorin tutkintoja Palo Alto Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Filosofian tohtori (FT) vuonna transpersonal

Sofia University
PhD
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Ohjelmamme yhdistyvät kokemuksellinen oppiminen vakavia akateeminen tutkimus ja valmistuneista tullut transpersoonallisen tutkijoita, transpersonally suuntautunut terapeutit j ...

Lue lisää