$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Työsuhteetssa

Filosofian tohtori on korkean tason asteen usein ajoivat jatkotutkinto, kuten maisterin. Voit opiskella eri aiheista sisällä humanistiset tieteet, taide, matematiikan ja tekniikan. Keskimääräinen PhD kestää viisi kuusi vuotta aikaa loppuun. Mikä on tohtorin Työsuhde-? Työsuhteet voivat keskittyä resoluutio strategioita työpaikan asioista ja asianmukaista käyttöä henkilöstöresurs… Lue lisää

Filosofian tohtori on korkean tason asteen usein ajoivat jatkotutkinto, kuten maisterin. Voit opiskella eri aiheista sisällä humanistiset tieteet, taide, matematiikan ja tekniikan. Keskimääräinen PhD kestää viisi kuusi vuotta aikaa loppuun.

Mikä on tohtorin Työsuhde-? Työsuhteet voivat keskittyä resoluutio strategioita työpaikan asioista ja asianmukaista käyttöä henkilöstöresursseihin. PhD ohjelma voidaan suunniteltu antamaan sinulle yleiskuvan monimutkaisia ​​työsuhteiden ja henkilöstöön liittyviä asioita. Useimmat Tohtorinkoulutusohjelmiin yhdistää tutkimus ja kursseista. Jotkut yliopistot ovat saattaneet kurssista sinun täytyy ottaa, kuten henkilöstö teoria, tutkimusmenetelmiä ja prosesseja, soveltava tutkimus seminaareja, viesteihin työmarkkinasuhteet ja henkilöresursseja, ja menetelmiä ja tutkimus organisaatiokäyttäytymisessä työmarkkinasuhteissa.

Ansaita PhD työsuhteissa voivat aiheuttaa enemmän työmahdollisuuksia ja mahdollisuudet korkeampaa palkkaa.Saatat huomata lisätä oman kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja, jotka voivat helpottaa onnistua kuin ammatillinen.

Kustannukset PhD ei ole sama jokaisessa yliopistossa. Itse asiassa jotkut laitokset voivat tarjota opetusta korvausta ohjelmia jotka harjoittavat tohtorintutkintoon, mutta eivät kaikki. Ota yhteyttä koulun haluat osallistua saada arvio on opetusta.

PhD työsuhteissa voi johtaa erilaisia ​​töitä. Voit mennä tulla johtaja henkilöresurssien, vanhempi työsuhteet konsultti, työntekijä suhteet tutkimuksen kehittäjänä ja erikoistutkija. Kuitenkin voi olla muita mahdollisuuksia. Tarkka työtä olet oikeutettu riippuu työhistoriasi. Monet ihmiset, joilla on tohtorin jatkaa tullakseen professorit yliopistoissa.

Oletko valmis jatkamaan PhD? Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Espanja
PhD
Täyspäiväinen
3 vuotta
Espanjalainen, Gallegan, Englanti
Loka 2022
10 Syys 2022
Kampus
 
University of Johannesburg
Johannesburg, Etelä-Afrikka

Ohjelma kehittää opiskelijan älyllisiä ja ammatillisia taitoja. Pätevän opiskelijan tulee osoittaa opinnäytessään todisteet itsenäisestä ja alkuperäisestä tieteellisestä työst ... +

Ohjelma kehittää opiskelijan älyllisiä ja ammatillisia taitoja. Pätevän opiskelijan tulee osoittaa opinnäytessään todisteet itsenäisestä ja alkuperäisestä tieteellisestä työstä. Opinnäytetyö olisi erottuva panos aiheen ja tutkimusalan tuntemiseen ja tuntemiseen. -
PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
2 - 4 vuotta
Englanti
Helmi 2023
31 Loka 2022
Kampus