PHDSTUDIES

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Toksikologiassa

Filosofian tohtori tunnetaan paremmin sen lyhenne, PhD. Usein on korkein tutkinto alansa eli huipulle koulutuksen.

Mikä on tohtorin toksikologian? Toxicology tutkimus haitallisen vaikutuksen erilaisten aineiden eläviin organismeihin. Se on monitieteinen tutkimuksen elementtejä kemian, biologian ja lääketieteen. Opiskelijat oppivat tietoja, kuten kemiallinen koostumus toksiinien ja kemikaalien annostus, joka vaikuttaa eri organismit. Johtuen monimuotoisuuden kenttiä, löytyy usein erilaisia ​​painotuksia tutkinnolle, kuten analyyttinen kemia, biokemia ja huumeiden ja biomateriaaleja.

Jatko-opiskelija kuria toksikologian yleensä hyvin laskennallisia ja analyyttisiä kykyjä. FT voidaan tyypillisesti käyttää etsimään työtä uran liittyvät toksikologian sekä opetustehtäviin.

Vaikka tohtorin toksikologiaohjelman tyypillisesti kestää noin neljä vuotta, opetusta ja muut taloudelliset näkökohdat voivat vaihdella, koska näitä ohjelmia löytyy usein monissa eri maissa. Sinun tulisi tutkia yliopistoja löytää vaihtoehto, joka parhaiten sopii taloudellinen tilanne ja tarpeet.

Valmistunut tohtorintutkinnon toksikologian voi yleensä löytää työtä useilla tieteeseen liittyvillä aloilla. Tutkinnon usein alkaa tutkimuslaboratoriot yleisempään tuntumaa ennen kuin menee enemmän keskittynyt kenttään. Tutkijat voivat mahdollisesti työskennellä laboratorioissa tuoteturvallisuuteen liittyvät arviointiin, yleistä turvallisuutta, korkeakoulujen ja teollisuuden aloilla, ja lain määräyksiä. Lainvalvontaviranomaisten ja lääketeollisuus ovat myös työssä toksikologit tekemään analyysiin heille.

Koska se on kehittynyt aste, se voi olla vaikeampaa löytää toimielin tarjoaa PhD toksikologian kuin enemmän perustason ohjelma.Tästä huolimatta voit yleensä löytää PhD toksikologian ohjelmiin monissa eri maissa. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

1 tulosta kohteessa Toksikologia Filter

Phd ympäristö-toksikologiassa

Chulabhorn Graduate Institute
PhD
Kesä 2021
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Monien maiden nopea kehitys alueella on johtanut kemikaalien laajamittaiseen käyttöön teollisuudessa, maataloudessa, kansanterveydellä sekä arjessa. Tämä on johtanut merkittäv ...

Lue lisää