close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Toksikologiassa

Filosofian tohtori tunnetaan paremmin sen lyhenne, PhD. Usein on korkein tutkinto alansa eli huipulle koulutuksen. Mikä on tohtorin toksikologian? Toxicology tutkimus haitallisen vaikutuksen erilaisten aineiden eläviin organismeihin. Se on monitieteinen tutkimuksen elementtejä kemian, biologian ja lääketieteen. Opiskelijat oppivat tietoja, kuten kemiallinen koostumus toksiinien ja kemikaali… Lue lisää

Filosofian tohtori tunnetaan paremmin sen lyhenne, PhD. Usein on korkein tutkinto alansa eli huipulle koulutuksen.

Mikä on tohtorin toksikologian? Toxicology tutkimus haitallisen vaikutuksen erilaisten aineiden eläviin organismeihin. Se on monitieteinen tutkimuksen elementtejä kemian, biologian ja lääketieteen. Opiskelijat oppivat tietoja, kuten kemiallinen koostumus toksiinien ja kemikaalien annostus, joka vaikuttaa eri organismit. Johtuen monimuotoisuuden kenttiä, löytyy usein erilaisia ​​painotuksia tutkinnolle, kuten analyyttinen kemia, biokemia ja huumeiden ja biomateriaaleja.

Jatko-opiskelija kuria toksikologian yleensä hyvin laskennallisia ja analyyttisiä kykyjä. FT voidaan tyypillisesti käyttää etsimään työtä uran liittyvät toksikologian sekä opetustehtäviin.

Vaikka tohtorin toksikologiaohjelman tyypillisesti kestää noin neljä vuotta, opetusta ja muut taloudelliset näkökohdat voivat vaihdella, koska näitä ohjelmia löytyy usein monissa eri maissa. Sinun tulisi tutkia yliopistoja löytää vaihtoehto, joka parhaiten sopii taloudellinen tilanne ja tarpeet.

Valmistunut tohtorintutkinnon toksikologian voi yleensä löytää työtä useilla tieteeseen liittyvillä aloilla. Tutkinnon usein alkaa tutkimuslaboratoriot yleisempään tuntumaa ennen kuin menee enemmän keskittynyt kenttään. Tutkijat voivat mahdollisesti työskennellä laboratorioissa tuoteturvallisuuteen liittyvät arviointiin, yleistä turvallisuutta, korkeakoulujen ja teollisuuden aloilla, ja lain määräyksiä. Lainvalvontaviranomaisten ja lääketeollisuus ovat myös työssä toksikologit tekemään analyysiin heille.

Koska se on kehittynyt aste, se voi olla vaikeampaa löytää toimielin tarjoaa PhD toksikologian kuin enemmän perustason ohjelma.Tästä huolimatta voit yleensä löytää PhD toksikologian ohjelmiin monissa eri maissa. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Chulabhorn Graduate Institute
bangkok , Thaimaa

Monien maiden nopea kehitys alueella on johtanut kemikaalien laajamittaiseen käyttöön teollisuudessa, maataloudessa, kansanterveydellä sekä arjessa. Tämä on johtanut merkittäv ... +

Monien maiden nopea kehitys alueella on johtanut kemikaalien laajamittaiseen käyttöön teollisuudessa, maataloudessa, kansanterveydellä sekä arjessa. Tämä on johtanut merkittävään -
PhD
Täyspäiväinen
Englanti
Kesä 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä