PHDSTUDIES

Näytä kaikki 4 PhD-ohjelmaa Tieteellisen tutkimuksen menetelmätssa

Tohtorikoulutus on yleisempää nimitystä tohtorikoulutusohjelmaan, joka on seuraava askel yliopistokoulutuksessa liitännäis-, kandidaatti- ja maisteriohjelmien jälkeen. Tohtorin tutkinnon suorittaminen osoittaa, että opiskelija on hankkinut syvällisen osaamisensa ala-alallaan.

Mikä on tieteellisen tutkimuksen tutkimusmenetelmät? Tämä ala keskittyy tieteellisten tutkimusten käyttämiseen käytettävien menetelmien ja työkalujen jalostamiseen. Tavoitteena on luoda ja optimoida virallisia standardeja, joilla varmistetaan tutkimustulosten tarkkuus, laatu ja eheys. Tähän ohjelmaan osallistuvat opiskelijat voivat odottaa altistumista aiheista, kuten tieteellisestä menetelmästä, vertaisarvioidusta tieteellisestä journalismin prosessista ja tilastoista. Monet voivat kumppanina mentorointi akateemisen ammattilaisen tohtoriohjelman jatkaa opintojaan kehittyneiden tutkinto.

Valmistuminen PhD-ohjelmasta tieteellisissä tutkimusmenetelmissä voi opettaa opiskelijoille poikkeuksellisia päättely- ja vähennystaitoja, jotka voivat osoittautua hyödyllisiksi myöhemmin elämässä. Ne voivat myös hankkia keskeistä osaamista esimerkiksi laboratoriossa ja kudosnäytteiden valmistuksessa.

Koulun ja ohjelman mukaan opiskelijan kustannukset voivat vaihdella. Usein apurahat ja rahoitustuki voivat vaikuttaa kustannuksiin.

Valmistuttuaan tieteellisen tutkimusmenetelmän PhD-tutkinnon suorittaneilla on useita valintoja urapoluille. Jotkut voivat toimia etiikan neuvonantajina, liittyä tieteellisten standardien neuvoa-antaville lautakunnille ja osallistua pitkän aikavälin ja lyhyen aikavälin suunnitelmien kehittämiseen uusien menetelmien kehittämiseksi ja toteuttamiseksi. Toiset voivat työskennellä tieteen ja lääketieteen painopisteenä toimivien yritysryhmien kanssa, jotka toimivat konsulttina toistettavien tutkimus- ja kehitystoimien kehittämisessä. Toinen vaihtoehto voi olla tarkastajien työskentely standardien ja sertifiointilaitosten kanssa akkreditoimaan tieteellisiin menetelmiin liittyviä yrityksiä.

Päätöksen tekeminen siitä, mihin kouluun valitaan, voi perustua sijaintiin, mutta myös verkkokurssien saatavuuteen. Lisätietoja koulun valinnasta saat alla olevasta ohjel- masta ja ottakaa suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

4 tulosta kohteessa Tieteellisen tutkimuksen menetelmät Filter

Doctor of Philosophy

PhD
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
<
4&nbsp;-&nbsp;5 vuotta
01 Joulu 2020
Englanti
Kampus

The Pitt School of Education is a leading institution for scholarly research and training through its Doctor of Philosophy (Ph.D.) in Education degree. Our Ph.D. program will ...

Lue lisää

PhD kehitystieteessä

North Dakota State University - Graduate School
PhD
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
<
3&nbsp;-&nbsp;5 vuotta
01 Helmi 2021
Englanti
Kampus

Kehitystiede on nouseva lähestymistapa inhimillisen kehityksen tutkimiseen, jossa yhdistyvät perinteisempien lähestymistapojen elementit kehityspsykologian ja inhimillisen keh ...

Lue lisää

Filosofian tohtori (tiede) (tutkimus)

Taylor’s University
PhD
Englanti
Kampus

Biotieteiden kandidaatin tutkielmassa on neljä laajaa aihealuetta (tartuntataudit, tarttumattomat taudit, ympäristötutkimus, elintarviketieteet ja ravitsemus), ja sitä tukee b ...

Lue lisää

Tohtorikoulutus pitkäikäisyystutkimuksissa

Faculty of Humanities, Charles University
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Ph.D. Pitkäikäisyystutkimukset tuottavat korkeasti koulutettuja ja asiantuntevia asiantuntijoita tutkimukseen, osaamiseen ja tiedon siirtämiseen käytännössä. Tieteellisellä ta ...

Lue lisää