close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Terveydenhuollon johtaminenssa

Opiskelija voi päästä tohtoriohjelmaan BS, BA tai MA: n suorittamisen jälkeen. Tohtori on yksi korkeimmista tutkinnoista, ja opiskelijoiden on suoritettava riippumaton tutkimushanke, joka edistää jotain alkuperäistä ja merkittävää ihmisen tietämystä varten. Mikä on tohtorikoulutuksen tohtori? Tämän tutkinnon suorittavat opiskelijat oppivat sekä potilaan hoidon että terveydenhuo… Lue lisää

Opiskelija voi päästä tohtoriohjelmaan BS, BA tai MA: n suorittamisen jälkeen. Tohtori on yksi korkeimmista tutkinnoista, ja opiskelijoiden on suoritettava riippumaton tutkimushanke, joka edistää jotain alkuperäistä ja merkittävää ihmisen tietämystä varten.

Mikä on tohtorikoulutuksen tohtori? Tämän tutkinnon suorittavat opiskelijat oppivat sekä potilaan hoidon että terveydenhuollon liiketoiminnan osa-alueet. On olemassa useita aloja, joista voi erikoistua, esimerkiksi kansanterveys, joka keskittyy etsimään ratkaisuja kansanterveydellisiin ongelmiin. Sosiaaliset ja käyttäytymistieteelliset terveystieteet koskevat sitä, miten ihmisen käyttäytyminen ja sosiaaliset tekijät vaikuttavat kansanterveyteen. Muut erikoisalat keskittyvät enemmän terveydenhuollon taloudellisiin näkökohtiin.

Terveydenhuollon johtamisen tohtorintutkintoon vaadittava tutkimus voi antaa opiskelijoille vahvan ongelmanratkaisukyvyn, mikä on hyödyllistä missä tahansa uralla. He voivat myös oppia optimoimaan terveydenhuoltopalveluja, mikä tekee heistä arvokkaita palkkioita. Opiskelija voi harjoittaa johtajuutta ja johtamistaitoja, jotka voivat johtaa korkeampiin palkkoihin.

Tohtorintutkinnon suorittamisen kustannukset riippuvat siitä, kuinka monta vuotta oppilas päättyy ja yliopiston opetus osallistui. Jotkut koulut voivat auttaa oppilaita maksamaan kustannuksia tarjoamalla apurahoja, opettaen asemia ja apurahoja.

Terveydenhuollon hallinnan tohtorintutkinnon suorittaneilla opiskelijoilla on mahdollisuus toimia järjestelmänvalvojana monissa terveydenhuoltojärjestelmän yrityksissä ja organisaatioissa. He voivat toimia terveydenhuollon tietohallintopäällikkönä, joka hoitaa lääketieteellisiä tietoja tai sairaalan johtajan hoitamaan taloushallintoa. Sairaalan hoitajat valvoo terveydenhuoltoa ja varmistavat, että yhteyskäytäntöjä noudatetaan sairaanhoidossa. Opiskelijat voivat myös toimia hoitohenkilökunnan hoitajana, joka hoitaa taloutta, pääsyä ja hoitoa.

Hänellä on mahdollisuus opiskella lääkäripäällikkönä Heath Care Managementissa yliopistoissa ympäri maailmaa. Jos paikalliset yliopistot eivät tarjoa ohjelmia, online-ohjelmat ovat vaihtoehto. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Bond University
Robina, Australia

Filosofian tohtorin tarjoaa sinulle tutkimusosaamista sekä siirrettäviä taitoja, jotka valmistavat teitä sekä akateemisen ja johtoon uran korkeakoulujen, tutkimuksen ja teolli ... +

Filosofian tohtorin tarjoaa sinulle tutkimusosaamista sekä siirrettäviä taitoja, jotka valmistavat teitä sekä akateemisen ja johtoon uran korkeakoulujen, tutkimuksen ja teollisuuden. -
PhD
Täyspäiväinen
208 viikkoa
Englanti
Tammi 2022
Kampus