PHDSTUDIES

Näytä kaikki 4 PhD-ohjelmaa Teoreettinen fysiikkassa

Tohtorin tutkinto on tutkinto, joka tunnistaa opiskelijan hallinnan opintoalasta. Ne, jotka hankkivat filosofian tohtorin tutkinnon, voivat saada tulla yliopistoprofessoreiksi tai tutkijoiksi. Riippumatonta tutkimusta tarvitaan, ja opiskelijoiden odotetaan suorittavan opinnäytetyön, joka voi vaihdella 80 000-100 000 sanaa.

Mikä on teoreettisen fysiikan tohtori? Luonnonilmiöiden ennustamisella ja tieteellisten teorioiden järkiperäistämisellä niille, jotka ansaitsevat tämän tutkinnon, oppivat prosessin matemaattisten mallien ja fyysisten objektien abstraktien käytön ymmärtämään fysiikkaa. Kurssit voivat kattaa aiheita, kuten suhteellisuus, kosmologia ja merkkijonoja. Tutkijat todennäköisesti tutkivat tieteellisiä rajoja ja voivat kehittää omia teorioitaan.

Teoreettisen fysiikan tohtorin vastaanotosta on monia etuja. Ohjelman osanottajat oppivat käyttämään matematiikkaa laboratoriokokeiden suorittamiseen ja he oppivat tunnistamaan luonnonilmiöitä. Opiskelija oppii ongelmanratkaisun kaikissa tilanteissa.

PhD-tutkintojen kustannukset voivat vaihdella. Koska se kestää 3-4 vuotta täyttää vaaditut vaatimukset filosofian tohtorin, hinta voi nousta. Korkeakoulun tai yliopiston sijainti voi aiheuttaa kustannuksia myös vaihtelevasti.

Teoreettinen fysiikka on ollut osa yhteiskuntaa vuosisatojen ajan. Jotkut modernit urat voivat olla teoreettinen muotoilututkija, optomekaaninen insinööri tai fyysikko. Monet valmistuneet päättävät liittyä jatkotutkimushankkeisiin, jotka antavat heille kokemusta laboratoriosta ja auttavat heitä löytämään paremmat mahdollisuudet työhön. Henkilötietojen tutkijat, projekti-tutkijat ja tutkimusvalvojat ovat mahdollisia uraa. Teoreettiset tutkijat soveltavat tietonsa teollisiin sovelluksiin ja heillä on mahdolli- nen asema niille, joilla on tohtorin tutkinto.

Monien yliopistojen ja korkeakoulujen ansiosta lukemattomat tutkijat pääsevät käyttämään PhD-ohjelmia missä tahansa. Monet korkeakoulut tarjoavat online-ohjelmia niille, jotka ovat kiinnostuneita filosofian tohtoriksi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

4 tulosta kohteessa Teoreettinen fysiikka Filter

Kvantitatiivinen biotieteiden tohtoriohjelma

Graduate School of Biosciences Munich
PhD
Maalis 2021
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

QBM pyrkii kouluttamaan nuorten tutkijoiden kohorttia, joka on tiukasti kotitieteen kurssissaan, mutta on hyvin perehtynyt moniin lähestymistapoihin ja ajattelutapoihin. Tavoi ...

Lue lisää

Ph.D. teoreettisessa fysiikassa

Pavol Jozef Safarik University Faculty of Science
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

FT Teoreettisen fysiikan ohjelma kattaa kiinteiden olosuhteiden järjestelmien fysikaalisten ominaisuuksien, vaihesiirtymien ja kriittisten ilmiöiden tutkimuksen monimuotoisiss ...

Lue lisää

Fysiikan, tähtitieteen ja astrofysiikan tohtori

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Ohjelma tarjoaa koulutusta teoreettisesta fysiikasta, tähtitiede ja astrofysiikka. Tutkija saa runsaasti teoreettista tietoa ja käytännön kokemusta vaikeiden fyysisten ongelmi ...

Lue lisää

Lauhdutetun aineen ja kvanttiteknologian fysiikan tohtori

National University of Science and Technology MISIS
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Ohjelma on tarkoitettu tutkijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan teoreettisen ja soveltavan fysiikan sekä muiden tieteiden ja tieteiden välillä. Teet tutkimuksesi fyysisis ...

Lue lisää