Filter
PhD
Unkari

Vertaa PhD-ohjelmia Tekniikan alassa Unkarissa 2019

Ansaita Ph.D. vaatii laajennettu tutkimus ja kovaa henkistä työtä. PhD on akateeminen tutkimus, joka sinun keskittyä neljästä kuuteen vuotta saada oman maisterin tutkinto, ja joka johtaa onnistuessaan on tohtorin tutkinto, korkein tutkinto.

Kun kehitysten ammattikorkeakouluissa ja tekniset tutkimukset, voitat tohtorin Engineering. Koulutus Engineering PhD tulokset otetaan innovaatioita, tutkimusta ja erinomaista koulutusta alalla. Voit ilmoittautua kurssille monissa Britanniassa ja Yhdysvalloissa yliopistojen sekä muiden soveltuvien laitosten maailmanlaajuisesti.

Unkari on sisämaavaltio Keski-Euroopassa. Se sijaitsee Karpaattien altaan ja rajautuu Slovakian pohjoiseen, Ukrainassa ja Romaniassa itään, Serbian ja Kroatian etelään, Slovenian lounaaseen ja Itävallan länteen.

Suositut Tohtorinkoulutusohjelmat Tekniikan alassa Unkarissa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Tekniikan ala, Unkari

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
National University of Public Service

Ensimmäisen lähestymistavan mukaan tohtorikoulun uuden sivukunnan rooli voidaan määrittää vastaavan arkkitehtonisen ja teknisen tiedekunnan perusteella. Näin ollen sotati ... [+]

Parhaat PhD-ohjelmat Tekniikan alassa Unkarissa 2019. KMDI: n tavoitteet, tehtävät ja rooli kansainvälisessä tiedossa

Tohtorikoulun päätavoitteet voidaan tiivistää seuraavissa kohdissa:

Korkeatasoisen koulutuksen tarjoaminen jatko-opiskelijoille, kouluttamalla heidät tutkimustyön kautta tulemaan seuraavan sukupolven koulutus- ja tutkimus-eliitin ensisijaisesti sotilastekniikan tiedekuntien tiedekunnille;Kouluttaa tutkimus eliitti käyttäjien ja markkinoiden (lyhyen ja pitkän aikavälin) vaatimusten tyydyttämiseksi erityisesti laadukkaiden sotilasteknologian kehittäjien, järjestäjien ja johtavien operaattoreiden suorittamiseksi sotilaallisessa teknisessä tutkimuksessa kansallisella ja NATO-tasolla sekä ei-sotilaallisille sotilastekniikan tutkimusaloihin liittyvät organisaatiot;Tehostamaan koulun ja sen akateemisen henkilökunnan opetus- ja tutkimustoimintaa tehokkaammin, julkaisemaan omia uusia tutkimustuloksiaan arvostetuimmissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tieteellisissä lehdissä ja konferensseissa.Tuottaa tutkimustuloksia, jotka voidaan mitata kansainvälisen vertailun avulla sekä luennoitsijoiden (ohjaajien) että tohtorintutkinnon suorittaneiden kanssa;Luodaan tutkimustyöpajoja eliitin koulutus ja huippuosaamisen onnistunut kehittäminen;Koulutuksen ja tutkimuksen erinomaisen, korkealaatuisen organisaation ja hallinnan varmistaminen, erityisesti tehokkuuden lisäämisen (joka tarjoaa kaikille tiedon ja infrastruktuurin saatavuuden, tehostaa ja hyödyntää niitä), julkisuuden luomiseen (vierailevat jäsenet, ohjaajat, vastustajat , kriitikot) ja tieteen etiikan tiukka noudattaminen.Sotilastekniikan merkitys... [-]
Unkari Budapest
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi