PHDSTUDIES.FI

Näytä kaikki 9 PhD-ohjelmaa Taidealan opinnotssa

Filosofian tohtori (PhD) on yksi korkeimmista astetta opiskelija voi saada. Jotta aloittaa jatko-ohjelma, opiskelijalla on oltava ensin saanut poikamies ja yleensä maisterin tutkinto liittyvältä alalta. Useimmat Tohtorinkoulutusohjelmiin viime noin kaksi vuotta ja voi ansaita useimmilla tieteenaloilla paitsi lääketieteessä.

Joten mikä on tohtori Arts? Tämä tutkinto on yleensä tarjotaan alalla humanististen. Kun ansaita kandidaatin tutkinto ja maisterin tutkinto liittyvältä alalta, opiskelijat voivat opiskella historiaa, teoria, tai opetusmenetelmien suhteen taiteen. Opiskelijaa tiedot, työselostus, ja kokemus he tarvitsevat palkitsevan uran tällä alalla. Alkuperäinen väitöskirja koskevat uraauurtavaa tutkimusta, opetusmenetelmiä, tai tuotteet on usein tarpeen ennen tutkinto on myönnetty.

Vastaanottaminen tohtorin Arts voi olla erittäin hyödyllistä valmistuneiden koska ne pystyvät opiskella, oppia, ja saada käytännön kokemusta niiden keskitytty.Se voi tarkoittaa suurempaa uramahdollisuuksista, mahdollisuus parempaa palkkaa, ja kyky käyttää kun tekee jotain nauttia.

Kustannukset tohtorintutkinto riippuu monista tekijöistä, kuten opiskelijan alkuperämaan, sijainti koulun aikaa Opiskelija osaa omistautua koulunsa, ja ohjelman kesto. Opiskelijoita kannustetaan tutkimaan niiden mahdollisuuksia koulun perusteellisesti, jotta täysin ymmärtää kustannukset ansaita tutkinto.

Opiskelijat, jotka valmistuu PhD Arts voi työskennellä eri uran aloilla. Monet valmistuneet, jotka saavat tohtorin haluavat palata korkeakoulujen ja liittyä tiedekunnan yliopistossa tai korkeakoulussa. Muut henkilöt voivat halutessaan jatkaa uraansa kuvataiteen, kuten taiteilijat itse tai kuraattorit museoihin. Tutkinnon tohtori Arts voi myös tulla taidehistorioitsija ja työn tieteellisten julkaisujen ja instituutioiden.


Jos olet kiinnostunut edistää oman koulutuksen ja jatkaa tohtorin tutkinto, voit aloittaa heti. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

9 tulosta kohteessa Taidealan opinnot Filter

Inter tohtorin taiteen ja kulttuurin

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Kampus Full-time 4 vuotta Heinäkuu 2020 Meksiko Aguascalientes

Inter tohtori Taide ja kulttuuri (DIAC) on seurausta yhdistelmä akateemisen ponnisteluja julkisten yliopistojen Länsi keskialueella ANUIES joissa osallistuvat yliopistot: autonominen yliopisto Aguascalientes; Guadalajara; Guanajuato ja Michoacan San Nicolas de Hidalgo. Se on luotu muodostumista koulutetun analysointia, tutkimusta ja levittämistä kulttuurin ja taiteen paikallisten ja alueellisten alueilla Meksikon tarkoituksenmukaista ja tarpeellista pohtia näitä kysymyksiä on maailmanlaajuinen ulottuvuus. Vaikka ehdotetaan keskeisenä tutkimuskohteena Latinalaisen Amerikan kulttuuri ja taide, niitä ei ole jätetty mitenkään linkit, jotka tällä maantieteellisellä alueella on muiden kulttuuristen järjestelmien.

Tohtorin ja humanististen

Universidad de La Laguna
Kampus Full-time Part-time Syyskuu 2019 Espanja Santa Cruz de Tenerife

Tohtoriohjelma humanististen ULL on monitieteinen jatko tarjouksen, jonka tarkoituksena on kouluttaa tutkijoita kielen ja kulttuurin opintoja. Liittyy osastojen Kuvataideakatemia, Klassillisen filologian, ranskaksi, arabiaksi ja romaaninen, espanjalainen filologia, Englanti ja saksa filologia ja taidehistorian ja filosofian; ja se kattaa alueet tietämystä kielen ja arabian, espanjan, Ranska, Kreikka, Englanti, latina ja Romance filologian kulttuurien ja kirjallisuuden ja musiikin, taiteen ja suunnittelun, tuotannon, teorian ja historian.

Tohtorin taiteen ja tieteen

International University For Graduate Studies - IUGS
Kampuksella ja verkossa Part-time Syyskuu 2019 Dominica Portsmouth

Filosofian tohtori (PhD) voidaan toteuttaa missä tahansa kurinalaisuutta Arts tai Sciences. Tutkinto tarjoaa ABDs tai jotka ovat ansainneet kuudenkymmenenkuuden jatko hyvityksiä MBA mahdollisuuden täydentää jatkokoulutusohjelmaansa.

Phd arts

Asia e University
Kampus Online Full-time Part-time 3 - 4 vuotta Tammikuu 2020 Malesia Kuala Lumpur + 2 lisää

PhD Arts ohjelma tarjoaa tieteidenvälistä kursseja historian, filosofian, Law, Economics, Gender Studies, valtio-oppi, sosiologia, mediatutkimuksen ja Environmental Studies, joka keskittyy merkittävä osa Aasian ja muiden humanististen ja yhteiskunnallisten perinteiden.

Tutkinnot (MPhil / PhD) taiteen ja / tai arkeologian historiassa

SOAS University of London
Kampus Full-time Part-time 4 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta London Singapore + 2 lisää

Tutkimustutkinnon pitäisi olla henkilökohtaisesti erittäin palkitsevaa, mutta se on myös vakava ja joskus intensiivinen yritys. Nykyisessä järjestelmässä täysipäiväisellä tohtorintutkinnon suorittaneella on kolme vuotta aikaa suorittaa täydellinen luonnos hänen opinnäytetyöstään ja sitten vielä yhden vuoden kirjoittautumista varten (tunnetaan nimellä 3 1 tutkinto). Yksittäisen tutkimuksen suorittaminen on aina yksinäisiä hetkiä, vaikka yksikössä on vahva kollegiaalinen ilmapiiri, kuten meidänkinkin. Tutkijakoulutusta harjoittavat yleensä henkilöt, jotka haluavat kehittyä taidehistorian ja / tai arkeologian alalla joko tutkijoina, jotka tekevät tutkimusta ja opettavat yliopistoissa tai kuuntelijoina tai kasvattajina museoissa, kirjastoissa tai arkistoissa tai missä tahansa numerossa muiden asiaan liittyvien alojen, kuten akateeminen julkaisu tai jopa kaupallinen taide maailmassa. Yleensä kannattaa kokea jonkin verran kokemusta yliopiston ulkopuolella tehtävistä töistä ennen kuin hän hakee tohtoriohjelmaa, esimerkiksi jonkin osuuden museossa tai galleriassa. Tutkijakoulutuksen aloittaminen ei ole pelkästään pätevyydestä, vaan myös kehittymisestä henkilöä ja ammattia kohtaan, jotta hän voi osallistua taiteen ja arkeologian historiaan ja ehkä jopa kauempaa kansallisiin ja kansainvälisiin keskusteluihin.

PhD Proficieny Art

Yasar University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Turkki Izmir

Ensimmäinen vuosi Ph.D. ohjelma koostuu kursseista, jota seuraa yksi vuosi valmistelu tohtorin tutkintoon. Suoritettuaan tutkinnon onnistuneesti opiskelijat alkavat kirjoittaa väitöskirjaansa kahden vuoden mittaisen tutkimusjakson ajan.

Arkeologian ja taiteen historian tohtori

Koc University - Istanbul Turkey
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Turkki Istanbul

Ph.D. ohjelma arkeologiassa tarjoaa mahdollisuuden kehittyneeseen tutkimukseen Turkin (antiikin Anatolian) ja ympäröivien alueiden arkeologiassa. Opiskelijoiden pitäisi olla kiinnostuneita

PhD in Studio Art

Burren College of Art
Kampus Full-time Part-time 4 - 6 vuotta Request Info Irlanti Galway + 1 lisää

Tämän neljän vuoden kokopäiväisen (6-vuotisen osa-aikaisen) tutkimusohjelman tarkoituksena on tuottaa taiteen osaamista ja ymmärrystä tutkimustutkimuksen avulla ja tarvittaessa muiden tutkimusmenetelmien avulla.

Luovan taiteen tohtori

University of Technology Sydney
Kampus Full-time Part-time 4 - 8 vuotta Tammikuu 2020 Australia Sydney + 1 lisää

Luovan taiteen tohtori (DCA) on valmistuneille, joilla on merkittävä saavutus media- ja / tai luovan taiteen alalla ja jotka haluavat tehdä merkittävää tutkimusta tiedotusvälineiden ja luovan tuotannon aloilla. Tutkinto myönnetään hakijoille, jotka alkuperäisen tutkimuksen avulla tekevät merkittävän ja merkittävän panoksen luovan taiteen tietämykseen. Se tarjoaa mahdollisuuden niille, jotka etsivät kehittyneitä luovia toimialoja paikallisesti ja kansainvälisesti pitkälle kehitettyä osaamista, tutkimusta ja luovia käytäntöjä.