PHDSTUDIES.FI

Näytä kaikki 8 PhD-ohjelmaa Taidessa

PhD tunnetaan myös filosofian tohtoriksi tai tohtoriksi. Se on korkein akateemisen tutkinnon taso, jonka opiskelija voi saada yliopistosta tai yliopistosta. Kun ohjelma-opinnot ovat valmiit, opiskelijan odotetaan tuottavan väitöskirjaa kutsutun tieteellisen väitöskirjan.

Mikä on tohtorin tutkinto? Taidekasvatuksen tohtorintutkinto keskittyy tyypillisesti joko erikoistumiseen taiteeseen, kuten musiikkiin ja maalaukseen tai kuvataiteisiin, kuten keramiikkaan, kuvakudokseen ja mosaiikkiin. Opiskelijat voivat valita luokkia, kuten esittävän taiteen, veistoksen tai animaation. Ne voivat myös opiskella aiheita, kuten koruja, taideteoksia ja poliittista taidetta.

Taideteollisuuteen erikoistuneet tohtoriopinnot ovat usein luovia yksilöitä, jotka unelevat suurta ja rakkautta. Tästä syystä monet kehittävät muotoilun, muodin ja markkinoinnin taitoja, jotka voivat auttaa käynnistämään menestyksekkään uran. He voivat myös oppia kärsivällisyyttä, keskittyä ja päättäväisyyttä luomalla taideteoksia.

Taidekasvatuksen tohtorintutkinnon ohjelmakustannukset vaihtelevat suuresti yliopistojen välillä. Tämä johtuu siitä, että ohjelmat eroavat pituudeltaan ja kurssin suorittamiseen tarvittavat luokat. Mahdolliset opiskelijat ottavat yleensä yhteyttä valitsemaansa kouluun ja pyytävät tietoja ilmoittautumiskuluista.

Filosofian tohtoriohjelmasta valmistuneet tutkinnon suorittaneet ovat saattaneet opiskella maalausta, valokuvausta, animaatiota, veistoksia, elokuvia, kuvankäsittelyä tai kuvitusta. Siksi etsimäsi urat voivat vaihdella ja ovat usein hyvin henkilökohtaisia. Tutkijoille, joilla on rakkautta tutkimukseen ja historiaan, museon tai gallerian kuraattorit, erikoiskokoelma-kirjastonhoitajat ja historialliset kirjoittaneet voivat olla uran valintoja. Niille, jotka ovat kiinnostuneita liiketoimintaympäristöstä, tulossa johtajat tai päälliköt yli valokuvaajat, graafiset suunnittelijat tai painatusmateriaalit voivat olla uran tyyppi he etsivät.

Taiteiden tutkimuksen PhD-kursseja löytyy lukuisilta yliopistoilta ympäri maailmaa. Jos haluat löytää kurssin, joka sopii kiireiseen elämäntapaan, etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi oppilaitoksen sisäänpääsyoppaaseen.

8 tulosta kohteessa Taide Filter

Inter tohtorin taiteen ja kulttuurin

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Kampus Full-time 4 vuotta Heinäkuu 2020 Meksiko Aguascalientes

Inter tohtori Taide ja kulttuuri (DIAC) on seurausta yhdistelmä akateemisen ponnisteluja julkisten yliopistojen Länsi keskialueella ANUIES joissa osallistuvat yliopistot: autonominen yliopisto Aguascalientes; Guadalajara; Guanajuato ja Michoacan San Nicolas de Hidalgo. Se on luotu muodostumista koulutetun analysointia, tutkimusta ja levittämistä kulttuurin ja taiteen paikallisten ja alueellisten alueilla Meksikon tarkoituksenmukaista ja tarpeellista pohtia näitä kysymyksiä on maailmanlaajuinen ulottuvuus. Vaikka ehdotetaan keskeisenä tutkimuskohteena Latinalaisen Amerikan kulttuuri ja taide, niitä ei ole jätetty mitenkään linkit, jotka tällä maantieteellisellä alueella on muiden kulttuuristen järjestelmien.

Tohtorin ja humanististen

Universidad de La Laguna
Kampus Full-time Part-time Syyskuu 2019 Espanja Santa Cruz de Tenerife

Tohtoriohjelma humanististen ULL on monitieteinen jatko tarjouksen, jonka tarkoituksena on kouluttaa tutkijoita kielen ja kulttuurin opintoja. Liittyy osastojen Kuvataideakatemia, Klassillisen filologian, ranskaksi, arabiaksi ja romaaninen, espanjalainen filologia, Englanti ja saksa filologia ja taidehistorian ja filosofian; ja se kattaa alueet tietämystä kielen ja arabian, espanjan, Ranska, Kreikka, Englanti, latina ja Romance filologian kulttuurien ja kirjallisuuden ja musiikin, taiteen ja suunnittelun, tuotannon, teorian ja historian.

Tohtorin taiteen ja tieteen

International University For Graduate Studies - IUGS
Kampuksella ja verkossa Part-time Syyskuu 2019 Dominica Portsmouth

Filosofian tohtori (PhD) voidaan toteuttaa missä tahansa kurinalaisuutta Arts tai Sciences. Tutkinto tarjoaa ABDs tai jotka ovat ansainneet kuudenkymmenenkuuden jatko hyvityksiä MBA mahdollisuuden täydentää jatkokoulutusohjelmaansa.

Phd arts

Asia e University
Kampus Online Full-time Part-time 3 - 4 vuotta Tammikuu 2020 Malesia Kuala Lumpur + 2 lisää

PhD Arts ohjelma tarjoaa tieteidenvälistä kursseja historian, filosofian, Law, Economics, Gender Studies, valtio-oppi, sosiologia, mediatutkimuksen ja Environmental Studies, joka keskittyy merkittävä osa Aasian ja muiden humanististen ja yhteiskunnallisten perinteiden.

Tutkinnot (MPhil / PhD) taiteen ja / tai arkeologian historiassa

SOAS University of London
Kampus Full-time Part-time 4 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta London Singapore + 2 lisää

Tutkimustutkinnon pitäisi olla henkilökohtaisesti erittäin palkitsevaa, mutta se on myös vakava ja joskus intensiivinen yritys. Nykyisessä järjestelmässä täysipäiväisellä tohtorintutkinnon suorittaneella on kolme vuotta aikaa suorittaa täydellinen luonnos hänen opinnäytetyöstään ja sitten vielä yhden vuoden kirjoittautumista varten (tunnetaan nimellä 3 1 tutkinto). Yksittäisen tutkimuksen suorittaminen on aina yksinäisiä hetkiä, vaikka yksikössä on vahva kollegiaalinen ilmapiiri, kuten meidänkinkin. Tutkijakoulutusta harjoittavat yleensä henkilöt, jotka haluavat kehittyä taidehistorian ja / tai arkeologian alalla joko tutkijoina, jotka tekevät tutkimusta ja opettavat yliopistoissa tai kuuntelijoina tai kasvattajina museoissa, kirjastoissa tai arkistoissa tai missä tahansa numerossa muiden asiaan liittyvien alojen, kuten akateeminen julkaisu tai jopa kaupallinen taide maailmassa. Yleensä kannattaa kokea jonkin verran kokemusta yliopiston ulkopuolella tehtävistä töistä ennen kuin hän hakee tohtoriohjelmaa, esimerkiksi jonkin osuuden museossa tai galleriassa. Tutkijakoulutuksen aloittaminen ei ole pelkästään pätevyydestä, vaan myös kehittymisestä henkilöä ja ammattia kohtaan, jotta hän voi osallistua taiteen ja arkeologian historiaan ja ehkä jopa kauempaa kansallisiin ja kansainvälisiin keskusteluihin.

PhD Proficieny Art

Yasar University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Turkki Izmir

Ensimmäinen vuosi Ph.D. ohjelma koostuu kursseista, jota seuraa yksi vuosi valmistelu tohtorin tutkintoon. Suoritettuaan tutkinnon onnistuneesti opiskelijat alkavat kirjoittaa väitöskirjaansa kahden vuoden mittaisen tutkimusjakson ajan.

Arkeologian ja taiteen historian tohtori

Koc University - Istanbul Turkey
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Turkki Istanbul

Ph.D. ohjelma arkeologiassa tarjoaa mahdollisuuden kehittyneeseen tutkimukseen Turkin (antiikin Anatolian) ja ympäröivien alueiden arkeologiassa. Opiskelijoiden pitäisi olla kiinnostuneita

PhD in Studio Art

Burren College of Art
Kampus Full-time Part-time 4 - 6 vuotta Request Info Irlanti Galway + 1 lisää

Tämän neljän vuoden kokopäiväisen (6-vuotisen osa-aikaisen) tutkimusohjelman tarkoituksena on tuottaa taiteen osaamista ja ymmärrystä tutkimustutkimuksen avulla ja tarvittaessa muiden tutkimusmenetelmien avulla.