close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Sisäinen ohjausssa

Yleensä korkein käytettävissä oleva tutkinto, filosofian tohtori on ihailtava tavoite työskennellä. PhD-tutkinto voi auttaa sinua nousemaan alan ammattilaiseksi, ja ansaitsemalla siihen voi liittyä konkreettisia panostuksia opintoalueelle. Mikä on tohtorin hallinnan ohjaus? Tämä tutkinto käsittelee kirjanpidon, määräysten ja riskienhallinnan prosessi. Antaessasi syvällistä ymmär… Lue lisää

Yleensä korkein käytettävissä oleva tutkinto, filosofian tohtori on ihailtava tavoite työskennellä. PhD-tutkinto voi auttaa sinua nousemaan alan ammattilaiseksi, ja ansaitsemalla siihen voi liittyä konkreettisia panostuksia opintoalueelle.

Mikä on tohtorin hallinnan ohjaus? Tämä tutkinto käsittelee kirjanpidon, määräysten ja riskienhallinnan prosessi. Antaessasi syvällistä ymmärrystä näistä liiketoimintakonsepteista, se voi tarjota sinulle ratkaisuja joihinkin monenlaisiin monimutkaisiin ongelmiin, joita yritys voi kohdata. Jotkin tämän tutkinnon tarjoavat koulut voivat antaa sinulle mahdollisuuden valita erikoistumista, kuten rahoitusta, yrittäjyyttä tai henkilöresursseja.

Työn tekeminen tämän tutkinnon saamiseksi parantaa tyypillisesti verkostoitumistasi ja mahdollistaa helpommin yhteyden ihmisiin, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Asiantuntemasi ongelmanratkaisukyvyn ansiosta elämä voi olla vähemmän stressaavaa, ja kirjanpitotietämys voi auttaa sinua tekemään viisaita päätöksiä rahoista.

On vaikea asettaa tietyn dollarin summaa tohtorintalouksien ansiokustannuksista, koska hinnat vaihtelevat riippuen siitä, mihin olet suorittanut harjoituksesi ja mitä edellytyksiä sinun on täytettävä. Monet koulut edellyttävät, että sinulla on maisterin tutkinto ennen kuin aloitat PhD-ohjelman.

Hallintotavan hallinnan tutkinto voi avata ovet uraansa liiketoiminnassa. Jotkut mahdollisuudet ovat talouspäällikkö, henkilöstöpäällikkö tai yrittäjä. PhD-tutkinto voisi myös saada sinut opettamaan yliopiston professorina tai työskentelemään ammatillisena tutkijana opiskelemaan liiketoiminnan maailmaa.

Voit tutustua monenlaisiin mahdollisuuksiin saada PhD verkossa tai yliopistoissa eri puolilla maailmaa voi auttaa sinua tekemään oikean valinnan elämäntapaanne. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi

Telfer School of Management
Ottawa, Kanada

<a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" ></a> & ... +

&lt;a href="http://altitude.uottawa.ca/en" &gt;&lt;/a&gt; &lt;a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" &gt;&lt;/a&gt; &lt;a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/health-systems-research-seminar-series-hsrss" &gt;&lt;/a&gt; &lt;a href="http://saea.uottawa.ca/site/en/training-and-support/attestation-en-pedagogie-universitaire" &gt;Todistus University Opetus&lt;/a&gt;. Pääsyvaatimukset . -
PhD
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus