close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmat Robotiikkassa 2021 Tokio Japanissa

PhD on lyhenne Filosofian tohtori. Tämä tutkinto on jatko-ohjelma toimitetaan korkean tason opiskelija tutkija, joka on tehnyt syvän tutkimusta tietyllä alalla tai aihe. Jossa painotetaan voimakkaasti matematiikan ja tekniikan, alan robotiikka on nopeasti muuttumassa vaatimuksiin globaalin talouden. Tämä kenttä voi valmistaa opiskelijoita tehtävissä ympäri maailmaa monilla aloilla sekä… Lue lisää

PhD on lyhenne Filosofian tohtori. Tämä tutkinto on jatko-ohjelma toimitetaan korkean tason opiskelija tutkija, joka on tehnyt syvän tutkimusta tietyllä alalla tai aihe.

Jossa painotetaan voimakkaasti matematiikan ja tekniikan, alan robotiikka on nopeasti muuttumassa vaatimuksiin globaalin talouden. Tämä kenttä voi valmistaa opiskelijoita tehtävissä ympäri maailmaa monilla aloilla sekä tutkimuksen, lääketieteen ja koulutus.

Japani on saarivaltio Itä-Aasiassa. Sijaitsee Tyynellämerellä, se sijaitsee itään Japanin meren, Kiina, Pohjois-Korea, Etelä-Korea ja Venäjä, joka ulottuu Ohotanmeri pohjoisessa Itä-Kiinan meren ja Taiwan etelässä.

Tokio on Japanin pääkaupunki. Tämä paikka on tunnetusti yksi kalliita kaupunkeja maailmassa. Lisäksi Tokyo on tunnettu myös hyvästä laadusta oppilaitokset, kuten Tokion yliopisto ja Wasedan yliopisto.

Pyydä lisätietoa Tohtorinkoulutusohjelmat Robotiikkassa Tokio Japanissa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
Takushoku University
Bunkyo City, Japani +1 Lisää

Vakiona vähintään kolme ylimääräistä vuotta. Vieraan kielen taitotestit. Tutkimusesitys. Vertaisarvioitujen julkaisujen julkaiseminen. Väitöskirja.

Vakiona vähintään kolme ylimääräistä vuotta. Vieraan kielen taitotestit. Tutkimusesitys. Vertaisarvioitujen julkaisujen julkaiseminen. Väitöskirja. -
PhD
Japanilainen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä