PHDSTUDIES

Näytä kaikki 4 PhD-ohjelmaa Rannikko- ja merialueiden hallintossa

PhD: n hankkiminen on tavoite monille opiskelijoille, jotka haluavat erottaa itsensä alan asiantuntijoiksi. Valmistuneet voivat yleensä saada palkitsevaa uraa valmistumisensa jälkeen.

Mikä on PhD in Coastal and Marine Management? Tämä erikoistunut tohtorintutkinto-ohjelma keskittyy voimakkaasti meriopintoihin ja vesimieskuntaan ja miten ne soveltuvat käytännön toimintaan. Tässä ohjelmassa tohtorintutkinnon suorittaneita voidaan odottaa opiskelemaan kursseja, kuten ilmaliikenteen vuorovaikutusta, pitkälle menevää nestemekaniikkaa, valtamerien aallon dynamiikkaa sekä laadullisia ja kvantitatiivisia tutkimusmenetelmiä. Tämän kurssityön lisäksi opiskelijoilta voidaan myös vaatia kattavaa tenttiä ja suorittaa laajamittaista kenttätutkimusta, jonka he esittävät komitealle osana opinnäytetyön puolustusta.

Valmistumisen jälkeen ihmisillä, joilla on PhD in Coastal and Marine Management pitäisi olla erittäin ammattitaitoinen, miten kestävästi käyttää meren luonnonvaroja sekä erinomaiset tutkimus- ja analyyttisen ajattelun taitoja. Nämä taidot eivät ole ainoastaan ​​hyödyllisiä työllisyydessä vaan myös palvelemisessa yhteisössä.

Joitakin tekijöitä, jotka olisi otettava huomioon, ovat opiskelijat haluavat opiskella kokopäiväisesti ja missä heidän valintakoulunsa sijaitsee. Opiskelijoita kehotetaan tutustumaan kouluihin lisätietojen saamiseksi.

On olemassa erilaisia ​​uran valintoja odottaa niitä, jotka menestyksekkäästi suorittamaan PhD in Coastal and Marine Management. Monet valmistuneet voivat haluta työskennellä parantaakseen valtamerien ilmakehän olosuhteita tekemällä tutkijoiden tutkimustyötä. Toiset voivat löytää työtä vanhemman merenkulun insinöörinä, joka keskittyy hydrologiseen sykliin liittyvästä ympäristön kestävyydestä. Myös korkeakouluissa ja yliopistoissa on tarjolla työpaikkoja ympäri maailmaa niille, jotka haluavat olla luennoitsija tai professori tiettyyn aiheeseen.

Online-dokumentointiohjelmien avulla ympäri maailmaa sijaitsevissa kouluissa opiskelijoiden on voitava löytää jotain, joka sopii heille. Verkko-oppimisympäristöt ovat hyviä niille, jotka eivät ehkä menesty perinteisessä luokkahuoneessa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

4 tulosta kohteessa Rannikko- ja merialueiden hallinto Filter

PhD Meriympäristötutkimuksessa

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;6 vuotta
Englanti
Kampus

PhD-ohjelma pyrkii kouluttamaan opiskelijoita alkuperäisessä tutkimuksessa merenkulun ympäristötieteessä ja viljellä itsenäistä ja innovatiivista ajattelua, joka on välttämätö ...

Lue lisää

PhD vesieliöissä

University of Johannesburg
PhD
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Tohtorin tarkoitus in Aquatic Health on tarjota päteville opiskelijoille perusteellinen ymmärrys ja integroitu tieto pitkälle sovellettavasta teoriasta erikoistumisen alalla. ...

Lue lisää

Virallisen jatko-ohjelma tehdä * merellisen tieteen, teknologian ja hallinta

Universidade da Coruña
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;5 vuotta
Espanjalainen
Kampus

Tavoitteena PhD ohjelma on kouluttaa parhaat osaajat ja tutkijat tieteen, teknologian ja hallinta Sea eri taloudellisia ja sosiaalisia sovelluksia, tuottaa korkeatasoista tutk ...

Lue lisää

Ph.D. meritieteessä (MarS)

King Abdullah University of Science and Technology
PhD
<
Täyspäiväinen
<
30&nbsp;-&nbsp;42 kuukautta
Englanti
Kampus

Marine Science (MarS) -ohjelma hyödyntää KAUSTin asemaa Punaisella merellä, elävässä laboratoriossa, jolla on hyvät mahdollisuudet jännittävään tieteeseen. Ohjelma käsittelee ...

Lue lisää