PHDSTUDIES

Vertaa PhD-ohjelmia Rannikko- ja merialueiden hallintossa Saudi-Arabiassa 2020/2021

PhD on tohtorin tutkinto, erityisesti kutsutaan "filosofian tohtori " aste. Tämä on harhaanjohtava, koska tohtorit eivät välttämättä filosofit (elleivät ne ansainneet tutkinnon filosofian!). Se sanoi, PhD vastaanottajat voivat harjoittaa ajatuksen kokeissa, syy ongelmista, ja ratkaista ongelmia kehittyneellä tavalla.

Opiskelijat, jotka ovat innostuneita säilyttämiseksi meidän veden ja meren vyöhykkeet saattavat haluta tutkia rannikon ja merien hoitoon. Monet ohjelmat keskittyvät miten kehittää strategioita levittää institutionaalisten, sosiokulttuuriset ja ympäristön voimavaroja.

Saudi-Arabia, virallisesti kutsutaan Saudi-Arabian kuningaskunnan, on suurin arabivaltiossa Länsi-Aasiassa maa-alue ja toiseksi suurin arabimaailmassa. Saudi-Arabia palvelee kansallinen lentoyhtiö Saudi Arabian Airlines, usein viitataan sen arabiankielinen nimi Saudi.

Suositut Tohtorinkoulutusohjelmat Rannikko- ja merialueiden hallintossa Saudi-Arabiassa 2020/2021

1 tulosta kohteessa Rannikko- ja merialueiden hallinto, Saudi-Arabia Filter

Ph.D. meritieteessä (MarS)

King Abdullah University of Science and Technology
PhD
<
Täyspäiväinen
<
30&nbsp;-&nbsp;42 kuukautta
Englanti
Kampus

Marine Science (MarS) -ohjelma hyödyntää KAUSTin asemaa Punaisella merellä, elävässä laboratoriossa, jolla on hyvät mahdollisuudet jännittävään tieteeseen. Ohjelma käsittelee ...

Lue lisää