Filter
PhD
Eurooppa

Täältä löydät PhD-ohjelmat Rakentaminenssa Eurooppa 2019

PhD-tutkinto (tohtorin tutkinto, lyhenne filosofian tohtorista) on tutkinto, jonka yliopistot myöntävät akateemikoille, jotka täyttävät kaikki tarpeelliset pätevyysvaatimukset ja joita näin voidaan pitää oman alansa tohtoreina.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Näytä kaikki Tohtorinkoulutusohjelmat Rakentaminenssa Eurooppa 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Rakentaminen, Eurooppa

London South Bank University

LSBU on huipputason yliopisto Lontoossa maailman johtavaan ja kansainvälisesti erinomaiseen yleistutkimuksen tutkimukseen, johon kuuluu rakennetun ympäristön ja arkkiteht ... [+]

LSBU on huipputason yliopisto Lontoossa maailman johtavaan ja kansainvälisesti erinomaiseen yleistutkimuksen tutkimukseen, johon kuuluu rakennetun ympäristön ja arkkitehtuurin tutkimus - Research Excellence Framework (REF) 2014.

Koulutuksemme laaja valikoima yhdessä akateemisen henkilöstön, jatko-opiskelijoiden ja vierailevien professorien kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota innostava ja monipuolinen ympäristö.

Tutkimuskeskukset

Rakennusten hallinnan taloustieteen tutkimusta harjoittavat erikoiskeskukset. Useimmat akateemiset henkilöt kuuluvat yhteen tai useampaan näistä, ja tutkijat voivat odottaa liittyvän pieneen tiimiin, joka työskentelee tiettyihin ongelmiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
May 2019
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi