Filter
PhD
Etelä-Afrikka

Vertaa PhD-ohjelmia Yhdyskuntatekniikkassa Etelä-Afrikassa 2019/2020

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.

Rakennusalan korkeakoulututkinnon suorittavat päätyvät usein työskentelemään maarakentamisen, infra-alan, kunnallistekniikan tai tie- ja vesirakentamisen parissa, ja näissä kaikissa tavoitteena on rakentaa ja ylläpitää siviilikäyttöön tarkoitettuja rakenteita. Kunnallistekniikkaa rakennetaan sekä yksityisen että julkisen sektorin yrityksissä.  

Etelä-Afrikka, virallisesti Etelä-Afrikan tasavalta, on maa, joka sijaitsee Etelä-kärki Afrikassa. Se on jaettu yhdeksään maakuntaan. Etelä-Afrikka ei ole vain hyppäämällä pisteen, se on itse loistava kohde rikas kulttuuri, eläimistö ja kasvisto ja historiaa.

Suositut Tohtorinkoulutusohjelmat Yhdyskuntatekniikkassa Etelä-Afrikassa 2019/2020

Read More Read less
Muita ohjelmavaihtoehtoja Afrikka

1 tulosta kohteessa Yhdyskuntatekniikka, Etelä-Afrikka

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
University of Johannesburg

Tutkinnon tarkoituksena on kehittää insinööri, jolla on edistyneet kyvyt soveltaa perustieteiden tekniikan perusteita ja / suunnittelua ja synteesiä sekä siihen liittyviä ... [+]

DI rakennustekniikassa

Tutkinnon tarkoituksena on kehittää insinööri, jolla on edistyneet kyvyt soveltaa perustieteiden tekniikan perusteita ja / suunnittelua ja synteesiä sekä siihen liittyviä periaatteita itsenäisesti koko yhteiskunnan erityisongelmiin. Yksi tämän prosessin päätavoitteista on kehittää edistyksellinen kyky suorittaa alkuperäisen tekniikan perustutkimuksia. Se edistää myös elinikäisen oppimisen lähestymistapaa ja kykyä kouluttaa muita vastaavien alojen opiskelijoita.

Pätevyystulokset

Poistumistason tulokset:

Pätevä opiskelija pystyy:

Tunnistaa, arvioida, muotoilla, tulkita, analysoida ja ratkaista teknisen tutkimuksen / kehityksen ongelmia luovasti ja innovatiivisesti soveltamalla soveltuvaa perustietoa eli matematiikan, perustieteiden ja tekniikan tieteiden aiheita valitulla tutkimusalalla.Suunnittele ja hallinnoi edistyneitä tekniikan tutkimusprojekteja osoittamalla perustiedot, ymmärrys ja käsitys periaatteista, menetelmistä ja käsitteistä, jotka muodostavat sosiaalisesti vastuullisen (paikallisille ja muille yhteisöille) suunnittelututkimuksen / -kehityksen valitulla tutkimuskäytännön alalla.Työskentele tehokkaasti, yksittäin tai muiden kanssa, ryhmän, ryhmän, organisaation ja yhteisön jäsenenä tai monitieteisissä ympäristöissä valitulla tutkimusalalla.Järjestä ja hallitse itseään ja toimintaansa vastuullisesti, tehokkaasti, ammattimaisesti ja eettisesti, ota vastuu pätevyytensä rajoissa ja harkitse tutkimusta koskevaa tietämykseen ja asiantuntemukseen perustuvaa arviointia.Suunnittele ja suorita syventäviä tutkimuksia, tutkimuksia ja / tai alkuperäisluonteisia kokeita soveltamalla tai kehittämällä sopivia teorioita ja menetelmiä, ja suorita tietojen analysointi ja tulkinta.Kommunikoi tehokkaasti, sekä suullisesti että kirjallisesti, tekniikan ja erityisesti tutkimusyleisön ja suuren yhteisön kanssa, jos tutkimus vaikuttaa niihin, käyttämällä asianmukaista rakennetta, tyyliä ja graafista tukea.Käytä ja arvioi soveltuvia edistyneitä tekniikan tutkimusmenetelmiä, taitoja, työkaluja, teknologiaa ja tietotekniikkaa tehokkaasti ja kriittisesti tekniikan tutkimuksen / kehittämisen käytännössä ja osoita ymmärrystä ja halua ottaa vastuuta tekniikan tutkimuksen / kehittämisen vaikutuksista yhteiskuntaan ja ympäristössä.Suorita komponenttien, järjestelmien, töiden, tuotteiden tai prosessien prosessisuunnittelu ja synteesi liittyvien järjestelmien kokonaisuutena ja arvioi niiden sosiaalisia, oikeudellisia, terveys-, turvallisuus- ja ympäristövaikutuksia... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi