Filter
PhD
Peru Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Täältä löydät Suosituinta PhD-ohjelmaa Perussa 2020

Peru on piirtänyt matkailijoita kaikkialta maailmasta, ja yhä useammat opiskelijat ovat valinneet Peru jatkokoulutusvastuuta. On jokaiselle jotakin Perussa, kuten muinaisia ​​raunioita, lumen korkeimmillaan vuoret, hiekkadyynit, tulivuoria, museoita, upea rantaviiva, dynaamisia kaupunkeja, erinomainen ruoka ja kulttuurin lukemattomia vaikutteita. PhD Perussa voi osoittautua todella miellyttävä ja valaiseva kokemus.

PhD Perussa ohjelmat on tarkoitettu opiskelijoille kiinnostuneita jatkamaan uraa korkeakoulujen, tutkimuslaitosten tai teollisuudessa. PhD Perussa ohjelmat vaativat opiskelijoita on tarvittava koulutus, kokemus sekä edellytykset kunkin ohjelma sekä taitojen ja osaamisen ajattelemaan kriittisesti ja itsenäisesti. Opiskelijat jatkaa tohtorin Perussa, valvonnassa asiantuntija tiedekunnan, tehdä tutkimusta erikoistunut kuuluva aihe-kenttään ja onnistuneesti päätökseen ja puolustaa väitöskirja.

Lisätietoja PhD Perussa etsimällä ohjelmien kautta alla ja saatat löytää seuraavan askeleen oman akateemisen ja ammatillisen uran!

 

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

Universidad de San Martín de Porres

Johtamistieteiden ja talouden eri osa-alueiden tietämyksen mallien ja paradigmojen jatkuva muutos johtaa ammattitaitoista opettajaa, konsulttia ja tutkijaa oman alueensa ... [+]

Johtamistieteiden ja talouden eri osa-alueiden tietämyksen mallien ja paradigmojen jatkuva muutos johtaa ammattitaitoista opettajaa, konsulttia ja tutkijaa oman alueensa peruskurssien teoreettisen kehyksen heijastamiseen ja jatkuvaan uudelleenarviointiin osaamista ja sen panosta sosioekonomisten ongelmien ratkaisuun, yrityksen ja yhteiskunnan johtamiseen. Tämä edellyttää päivitettyä näkemystä, joka sopii Perun ja Latinalaisen Amerikan todellisuuteen, joka kattaa osaamisalueet, joilla on tarkoitus olla poikkisuuntaisuus ja oma amplitudi yritysten vaihtelevalle, monialaiselle ja jolla on erityisiä tutkimusryhmiä .

metodologia

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan jatko-opiskelijoille perustavanlaatuista johtamistutkimusta pitkälle edenneiden ja tiukkojen tutkimusmenetelmien avulla johtamisen ja liiketoiminnan alalla. Kaikki tämä on ansiokkaasti yksilöllistä koulutusta, joka sallii tutkinnon suorittavan maailmanlaajuisen post-master-koulutuksen tutkijoina ja profiloi itsensä johtajaksi teollisuudessa ja julkisella sektorilla, kääntämällä tietonsa maansa liiketoiminta-todellisuudelle. Akateemisten toimien olisi pyrittävä suosimaan tohtorikoulutettavien opiskelijoiden valmiuksia kehittää kykyä tuottaa teoreettista ja käytännöllistä tietoa sekä soveltaa ja arvioida hankkeita julkisten ja yksityisten organisaatioiden tarpeiden tyydyttämiseksi laadun parantamiseksi, tuottavuus ja 10 kannattavuus; jotka edistävät kansallisen todellisuuden tuntemusta ja ratkaisujen löytämistä ongelmiin.... [-]

Peru Joulupukki Anita
Maaliskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi