close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Organisaatiohallintossa

Valmistuttuaan maisterin tutkinto, monet opiskelijat päättävät tulla työelämään. Toiset kuitenkin haluavat jatkaa opiskeluaan oppimaan kaiken mitä he voivat alallaan. On mahdollista ansaita tohtorintutkinto pääkalloksi useimmille opintoaloille. Mikä on PhD in Organisation Management? Tämä tutkintoala on ala-kategoria laajemmasta hallintokentästä, joka on erikoistunut joihinkin yr… Lue lisää

Valmistuttuaan maisterin tutkinto, monet opiskelijat päättävät tulla työelämään. Toiset kuitenkin haluavat jatkaa opiskeluaan oppimaan kaiken mitä he voivat alallaan. On mahdollista ansaita tohtorintutkinto pääkalloksi useimmille opintoaloille.

Mikä on PhD in Organisation Management? Tämä tutkintoala on ala-kategoria laajemmasta hallintokentästä, joka on erikoistunut joihinkin yritystoiminnan organisatorisiin näkökohtiin. Näihin kuuluu yleensä logistiikka, toimitusketjut, projektinhallinta tai analyysit. Näiden erikoistuneiden opintopisteiden lisäksi organisaation johto opettaa myös opiskelijoille toiminnan johtamista yleensä.

Tohtoriohjelman aikana kehitetyt taidot organisaation johtamisessa ovat suurimpia etuja. Useimmat opiskelijat hallitsevat organisaation kykyjä, kommunikaatiota, kriittistä ajattelua, liiketoimintaa ja johtajuutta. Kaikki nämä taidot voivat mahdollistaa korkeamman palkan ansaitsemisen ja kehittyneempien asioiden saamisen.

PhD-ohjelman ilmoittautumiskustannukset vaihtelevat melko vähän. Ennen kuin ilmoittaudu, sinun pitäisi olla hyvin tietoinen siitä, mitä se maksaa. Sinun pitäisi tutkia, miten valitsemaasi kouluasi, ohjelmaansa ja maasi vaikuttavat opetukseen.

Organisaatiorahoituksen tohtorin kanssa saavutettavat tavoitteet keskittyvät yleensä päivittäisten tehtävien suorittamiseen ja varmistavat, että toimintaprosessit suoritetaan oikein. Näihin töihin kuuluu usein toimitusketjun analyytikko, logistiikkapäällikkö, henkilöstöpäällikkö ja tilinpäällikkö. Tähän PhD-ryhmään voidaan todennäköisesti sisällyttää kaikki asema, joka parantaa yrityksen tehokkuutta ja monimutkaisten liiketoimintaprosessien hallintaa.

Jos olet valmis jatkamaan koulutusta liiketoiminnan alalla, ensimmäinen askel on löytää ohjelma. Sinulla on ainutlaatuiset tarpeet, joten sinun pitäisi keskittyä löytämään parhaan vaihtoehdon sinulle. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Ashridge Executive Education
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelma kestää filosofisesti, eikä tarjoaa standardin Toolkit. Se haastaa sinut tutkia epäsuorat ja suoranaiset oletukset ja vaikutukset näistä oletuksista oman käytännössä. ... +

Ohjelma kestää filosofisesti, eikä tarjoaa standardin Toolkit. Se haastaa sinut tutkia epäsuorat ja suoranaiset oletukset ja vaikutukset näistä oletuksista oman käytännössä. -
PhD
Osa-aikainen
4 - 5 vuotta
Englanti
Kampus