close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Operatiivinen johtaminenssa

Useimmat opintoalat huipentuvat tohtorintutkintoon. Tämä koulutustaso on korkein mahdollinen ja sillä on korkeimmat urapolut, jotka ovat avoimia tutkinnon suorittaneille. Sen on suoritettava tietyt koulutusohjelmat ennen ilmoittautumista PhD-ohjelmaan. Mikä on tohtorintutkinto operatiivisessa johtamisessa? Operatiivinen johtaminen on tutkimusala, joka keskittyy kaikkiin liiketoiminnan ylläp… Lue lisää

Useimmat opintoalat huipentuvat tohtorintutkintoon. Tämä koulutustaso on korkein mahdollinen ja sillä on korkeimmat urapolut, jotka ovat avoimia tutkinnon suorittaneille. Sen on suoritettava tietyt koulutusohjelmat ennen ilmoittautumista PhD-ohjelmaan.

Mikä on tohtorintutkinto operatiivisessa johtamisessa? Operatiivinen johtaminen on tutkimusala, joka keskittyy kaikkiin liiketoiminnan ylläpitämiseen liittyviin näkökohtiin. Tähän kuuluvat myynti ja markkinointi, työntekijöiden hallinta, kiinteistön ylläpito ja paljon muuta. Tällaisten ohjelmien opiskelijat ottavat tyypillisesti luokat, jotka valmistavat heitä aloittamaan omat yrittäjät yrittäjinä tai toimimaan nykyisten yritysten ensisijaisina johtajana.

On olemassa monia taitoja, joita ihmiset kehittävät opiskellessaan operatiivista johtamista. Opiskelijat pyrkivät kehittämään johtamistaitoja, liiketoiminnan ymmärrystä ja ammatillisia arviointikykyjä. Nämä taidot voivat olla erittäin hyödyllisiä ja usein auttavat valmistuneita ansaita korkeampia palkkoja.

PhD-ohjelmaan osallistumisen kustannukset operatiivisessa johtamisessa vaihtelevat melko vähän. Siksi tutkimuksen tekeminen etukäteen on niin tärkeä. Monet tekijät vaikuttavat palkkioihin ja opetukseen, mukaan lukien valitsemasi koulu ja ohjelma sekä maassa, johon opiskelet.

Toiminnanohjaajan tohtorintutkinnon suorittaneiden käytettävissä oleva ensisijainen uravaihtoehto on operatiivinen johtaja. Henkilö tässä tilanteessa käsittelee lähes kaikki liiketoiminnan osa-alueet, myynnistä työntekijöille. Myös muita johtotehtäviä voi olla saatavilla, mukaan lukien henkilöstöpäällikkö tai markkinointipäällikkö. Lopuksi tutkinnon voi tulla konsultteja tai suunnittelua asiantuntijoita, yrittäjiä, jotka aloittavat omat yritykset tai määräajan jälkeen toimitusjohtajat.

Jos olet valmis aloittamaan operatiivisen johtamisen opiskelun PhD-tasolla, etsi ohjelma, joka sopii tarpeisiisi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
The Hong Kong University of Science and Technology
Hong Kong, Hongkong

Ph.D. Operatiivisen johtamisen ohjelmassa painotetaan mallipohjaista metodologiaa ja käytännönläheistä tutkimusta. Opiskelijat ovat koulutettuja käyttämään kvantitatiivisia ty ... +

Ph.D. Operatiivisen johtamisen ohjelmassa painotetaan mallipohjaista metodologiaa ja käytännönläheistä tutkimusta. Opiskelijat ovat koulutettuja käyttämään kvantitatiivisia työkaluja ja analyyttisiä kehyksiä operatiivisesta tutkimuksesta, taloustieteestä ja muista tieteenaloista liiketoimintaprosessien johtamisongelmien, kuten toimitusketjujen, valmistus- ja palvelujärjestelmien, tutkimiseen. -
PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 - 6 vuotta
Englanti
Syys 2021
Kampus