PHDSTUDIES

Näytä kaikki 3 PhD-ohjelmaa Mikrobiologiassa

Tohtorikoulutusohjelmat tarjoavat jatko-opinnot jatko-opintoihin, korkeakoulututkinnon korkeimman koulutustason mukaan. Monet koulut tarjoavat tutkimusapurahoja ja muita tohtoriohjelmia, joilla pyritään kasvattamaan tieteellistä kasvua.

Tutkijat, jotka etsivät tieteellistä koulutusta, voivat kysyä "Mitä on mikrobiologian tohtori?" Mikrobiologian tohtorintutkinnot keskittyvät tieteellisten tekniikoiden kehittyneeseen soveltamiseen mikro-organismien tutkimiseen ja siihen, miten ne vaikuttavat ihmisen elämään, teknologiaan, ekosysteemiin ja muihin luonnontieteellisiin tekijöihin . Usein mikrobiologian ohjelmat keskittyvät bioteknologiaan perustuvien teknologioiden kehittämiseen käytettävän uuden sukupolven kehittyneeseen tekniikkaan, joka tarjoaa merkittäviä etuja kaupallisella tasolla. Mikrobiologia voi myös keskittyä bakteerisairauksiin ja niiden tunnistamiseen, ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Mikrobiologian ohjelmassa opiskelijat hankkivat usein kehittyneitä kykyjä solunäytteenvalmistukseen ja soluviljelyyn. Ne voivat myös saavuttaa kykyjä, joita sovelletaan useissa asetuksissa, kuten poikkeuksellisissa esitys- ja puhetaidoissa.

Jokainen mikrobiologinen ohjelma on ainutlaatuinen yliopistolleen ja näin ollen sillä voi olla ainutlaatuisia kustannusrakenteita. Keskustele tulevien yliopistojen ja heidän henkilöstönsa kanssa, jotta he ymmärtäisivät ohjelmaan osallistumisensa kustannukset.

Mikrobiologian ura-alueet voivat vaihdella suuresti mikrobiologisten periaatteiden yleisen soveltamisen vuoksi. Mikrobiologian tohtorikoulutettava voi olla patologi tai tutkija, joka työskentelee taudin torjunnassa ja ennaltaehkäisyssä tutkimalla bakteerien patogeenejä ja kehittämällä parannuksia. Muut tutkinnon suorittaneet voivat päätyä elintarviketieteellisiin tutkijoihin käyttäen mikrobiologian osaamistaan ​​ymmärtääkseen, miten mikro-organismit vaikuttavat elintarvikkeiden tuotantoon ja kehitykseen. Jotkut mikrobiologit ovat edes siirtyneet energiantuotantoon, tutkimalla vaihtoehtoisia menetelmiä biopolttoaineiden ja energian tuottamiseksi käyttäen mikro-organismeja.

Oikean ohjelman löytämiseksi mikrobiologiassa opiskelijoiden on harkittava tekijöitä, kuten sijainti ja online-saatavuus, mukaan lukien, haluavatko he opiskelevat paikallisesti vai ulkomailla. Jos haluat lisätietoja, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin.

3 tulosta kohteessa Mikrobiologia Filter

Tohtorintutkinto lisääntymis- ja kehittämisopinnot

University of Trieste
PhD
Loka 2020
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Reproductio- ja kehitystieteiden tohtorin tavoitteena on tarjota monitieteellinen ja mahdollisuuksien mukaan kansainvälinen akateemisen ammatillisen koulutuksen ohjelma, jonka ...

Lue lisää

Ph.D. mikrobiologiassa

Charles University Faculty of Science
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Tutkimuksissa keskitytään mikro-organismeissa esiintyvien biologisten prosessien tuntemiseen organisaatioiden molekyyli-, solu- ja ekosysteemitasolla. Tutkinnon suorittavat it ...

Lue lisää

Filosofian tohtori (Ph.D) mikrobiologiassa ja immunologiassa

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Italialainen
Online

Tämän tohtoriohjelman opinnäytetyön tulisi tarjota alkuperäistä tietoa mikrobiologiasta ja immunologiasta terveydenhuollon ammattilaisille. Tutkitaan esiin nousevia tartuntata ...

Lue lisää