close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Merikapteenin tutkintossa

PhD, tai filosofian tohtori, on korkein yliopistotutkinto myönnetään laajoja tutkimuksia tietyllä tieteenalalla. Vaatimukset PhD vaihtelevat yliopistojen ja maan, ja vaatimukset voivat muuttua akateemisilla aloilla kehittyy ajan mittaan. PhD ohjelma pituus vaihtelee riippuen painopistealue; että jotkin ohjelmat kestää neljästä kuuteen vuotta. Mikä on tohtori merenkulku? Tämä tutkinto… Lue lisää

PhD, tai filosofian tohtori, on korkein yliopistotutkinto myönnetään laajoja tutkimuksia tietyllä tieteenalalla. Vaatimukset PhD vaihtelevat yliopistojen ja maan, ja vaatimukset voivat muuttua akateemisilla aloilla kehittyy ajan mittaan. PhD ohjelma pituus vaihtelee riippuen painopistealue; että jotkin ohjelmat kestää neljästä kuuteen vuotta.

Mikä on tohtori merenkulku? Tämä tutkinto tyypillisesti keskittyy politiikkaan, lainsäädäntöön ja hallinnon rannikko- ja merialueiden. Tähän voi kuulua aiheita meren satamien ja kuljetus, monikansallinen valtamerien politiikan, kalastusalueet, rannikkoalueiden hoitoon, hoitoa ekosysteemiin tai ekologiseen suhde meriympäristöissä ja ihmisiin. Opiskelijat voivat ottaa kursseja käsittelevät tutkimusmenetelmiä, kansainvälisen oikeuden, taloustieteen tai valtio-oppi.Ne voivat myös tehdä yhteistyötä tutkijoiden aloilla merentutkimus, antropologia, meribiologian, maantieteen tai luonnonvarojen hallintaan. Tohtorinkoulutusohjelmiin voi vaatia maisterin tutkinto (edellytyksenä PhD ohjelma), tutkimus, työselostus ja lopuksi toimittaminen ainutlaatuinen tutkielma tai väitöskirja. Opinnäytetyö on sitten hyväksyttävä ja vahvistuksen asiantuntijapaneeli yliopiston nimeämä.

Tohtorin tutkinto voi tarjota suuri etu sekä akateemisen ja ammatillisen areenoilla. PhD tutkimukset jossa keskitytään merenkulun johto voi kehittää laaja-alainen, kriittistä osaamista muun muassa tutkimusmenetelmiä, tilastoja tai tietokonepohjaisia ​​analyyttisiä malleja.

Tohtorinkoulutusohjelmiin voivat vaihdella suuresti kustannuksia. Se sopii tiedustella useiden eri koulujen mahdollisista kuluista.

Hankkiminen PhD voi avata ovia työllisyyttä tieteen, tutkimuksen ja yliopisto-opetusta.Vahvistettu ehdokasta Tohtorinkoulutusohjelmiin merenkulku voidaan vaihtoehtoisesti tehdä tutkimusta yliopistoissa tai meren organisaatioita. He saattavat myös löytää työtä hallituksen, ehkä vaikuttaa meriympäristöön ja -lainsäädännön. Muut mahdollisuudet voivat olla käytettävissä konsultoi, kuten esimerkiksi yhdyskuntasuunnittelussa tai ympäristön suunnitteluun organisaatioita.

Perinteisesti tohtorintutkinto täytyy työskennellä opintojaan kampuksella. Kuitenkin jotkut yliopistot tarjoavat yhä verkossa vaihtoehtoja tohtorintutkinto. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
World Maritime University
Malmö, Ruotsi

YK: n kansainvälinen merenkulkujärjestö perusti vuonna 1983 World Maritime University ( WMU ), joka on IMO: n huippututkinto merenkulkualan jatkotutkintoon ja tutkimukseen.

YK: n kansainvälinen merenkulkujärjestö perusti vuonna 1983 World Maritime University ( WMU ), joka on IMO: n huippututkinto merenkulkualan jatkotutkintoon ja tutkimukseen. -
PhD
Täyspäiväinen
3 - 6 vuotta
Englanti
Syys 2021
Kampus