close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Media ja muotoilussa

PhD on korkeatasoinen koulumenestystä joka pidetään tyypillisesti pisimmällä millään alalla. Jatkamalla opintojaan ja valmistelevat tutkijat ohjelman opiskelijat kehittävät opinnäytetyön ja saada loistava lähtö uraansa. Useita alemman tason tutkinnot tarvitaan ennen ilmoittautumalla. Mikä on tohtorin median ja muotoilun? Ohjelmiin, jotka keskittyvät tällä alalla yleensä painote… Lue lisää

PhD on korkeatasoinen koulumenestystä joka pidetään tyypillisesti pisimmällä millään alalla. Jatkamalla opintojaan ja valmistelevat tutkijat ohjelman opiskelijat kehittävät opinnäytetyön ja saada loistava lähtö uraansa. Useita alemman tason tutkinnot tarvitaan ennen ilmoittautumalla.

Mikä on tohtorin median ja muotoilun? Ohjelmiin, jotka keskittyvät tällä alalla yleensä painotettava sekä käytännöllisyyttä työskentelevät suunnitteluun ja käytännön luomiseen. Opiskelija oppia luomisesta median valita erikoistua yhteen tai kahteen medioissa, kuten mainostaulut, radio- tai tv-mainokset, web design, tai teknisiä käsikirjoja. Suunnittelun periaatteet helpottaa tiedon selkeitä ja helposti kuluvien ovat tärkeä osa median ja muotoilun.

Uran hallussapidon etuja tohtorin median ja muotoilun ovat kauaskantoisia. Vaikka paljon korkeampi palkka on mahdollista tohtori, ensisijainen hyöty on siinä, kuinka pätevä opiskelijoiden tulla.Uralla eteneminen saattaa kestää vähemmän aikaa kuin ilman tohtorintutkinto.

Opetus ja kustannuksia PhD ohjelma vaihtelee melko vähän, mikä tarkoittaa, että tutkimus olisi saatava päätökseen ennen ilmoittautumalla. Jotkin niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat kustannuksiin sisältyvät erityinen koulu ja ohjelma sekä maan tutkimuksessa.

Uraa, jotka ovat saatavilla valmistuneille riippuvat kentällä että ne tutkitaan ja jotka meedioiden ne ovat mukavat työskentelevät. On tavallista syöttää sellaisissa paikoissa, art director, editori, multimedia koordinaattori, mainonta johtaja, animaattori, projektipäällikkö, tai web-suunnittelija . On myös mahdollista työskennellä hallinnoinnissa toiminnan sijaan luova puoli. On tärkeää miettiä, mitä alueella haluat työskennellä, kun päätetään, joka väliaine opiskelemaan.

Aloittaa ansaita FT, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Union University Belgrade
Belgrad, Serbia

Termi "multimediasuunnittelu" tarkoittaa multimediaa, joka perustuu valokuvaan, typografiaan, kuvitukseen, animaatioon, videoon ja ääniin. Se tarkoittaa myös interaktiivisen m ... +

Termi "multimediasuunnittelu" tarkoittaa multimediaa, joka perustuu valokuvaan, typografiaan, kuvitukseen, animaatioon, videoon ja ääniin. Se tarkoittaa myös interaktiivisen multimedian suunnittelua, ts. Tuotteita, jotka morfologisesti määräytyvät niiden käyttötavan ja useiden käyttäjien osallistumisen perusteella. -
PhD
Serbialainen
Loka 2021
Kampus