PHDSTUDIES

Näytä kaikki 3 PhD-ohjelmaa Matkailualassa

PhD-ohjelmasta kiinnostuneet opiskelijat etsivät usein aiheen tutkimista mahdollisimman korkealla koulutustasolla. He ovat usein suorittaneet maisteriohjelman ja haluavat jatkaa opintojaan. PhD-ohjelma sisältää usein jonkin verran opetusta tai tutkimusta opiskelijan valituilla aloilla.

Mikä on tohtorin tutkinto matkailutoiminnassa? Tämä ohjelma on tarkoitettu tutkijoille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään tietyllä matkailualan alueella. Enrolleesilla on usein laaja valikoima matkailualan erikoistumisalueita, kuten matkailun hallinta, matkailun markkinointi, urbanismi, kansainvälinen matkailu ja talous. Opiskelijat voivat osallistua työelämäohjelmiin, korkeatasoisiin tutkimushankkeisiin, matkailuun, luentoihin ja seminaareihin.

Matkailunhallinnan tohtoriohjelman opiskelijat kehittävät usein kehittynyttä tutkimusta ja kykyä järjestää sekä luoda monimutkaisia ​​aikatauluja. Ne myös todennäköisesti kehittävät matkailualaa koskevia näkemyksiä, jotka voivat johtaa urakehitykseen ja korkeampaan palkkatasoon.

Ohjelman kustannukset riippuvat monista tekijöistä, mukaan lukien missä maassa ohjelma sijaitsee ja onko jotkut tai kaikki luokat verkossa. Kiinnostuneiden opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä yliopistoihin, joista he ovat kiinnostuneita saamaan selkeämpi kuva oppilaitoksista ja muista kuluista sekä rahoitusavun vaihtoehdoista.

Matkailuhallinnon tohtorintutkinnon suorittaneille opiskelijoille on usein tarjolla erilaisia ​​uramahdollisuuksia valmistumisen jälkeen. He voivat löytää työtä golfkenttien, leirintäalueiden, kansallisten ja kansainvälisten hotellien, yliopistojen, yksityisten yritysten, kansallispuistojen ja kunnallisten intressien kanssa. Erityiset tehtävänimikkeet voivat olla golfkenttäpäällikkö, matkailujohtaja, professori, kirjailija, tutkija, virkistysjohtaja, puistonpitäjä ja puistorataaja.

Tutkijakoulutusohjelmia tarjoavat useat eri yliopistot eri maissa. Opiskelijat voivat opiskella verkossa tai kampuksella, ja monet ohjelmat on suunniteltu toimimaan kolmen vuoden kokopäiväiseen opiskeluun. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

3 tulosta kohteessa Matkailuala Filter

Filosofian tohtori (Ph.D.) hotelli- ja matkailunhallinnassa

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Tutkimuslaitoksen menestys johtuu suurelta osin nuorten tutkijoiden tarjonnasta ja koulutuksesta. SHTM johtajuutta tulevaisuuden tutkijoiden kehittämisessä vieraanvaraisuuden ...

Lue lisää

Tohtorin tutkinto matkailun johtamisessa

Universidade Europeia
PhD
<
Osa-aikainen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Ph.D. in Tourism Management on monitieteinen, tiukka, kattava, mutta joustava muodollisen tutkimuksen ohjelma monien erikoistumisopintojen puitteissa (katso alla). Opiskelijan ...

Lue lisää

Phd matkailunhallinnassa

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3 vuotta
Englanti
Online

PhD. Matkailualan Management on pätevyys, joka valmistaa opiskelijat sellaisella tavalla, jossa he voivat tulla tehokkaita työntekijöitä sekä alan tutkijoiden matkailu. Pääpai ...

Lue lisää