PHDSTUDIES

Näytä kaikki 3 PhD-ohjelmaa Matkailu- ja restonomia-alassa

Filosofian tohtorin (PhD) kanssa opiskelija tunnistetaan välittömästi asiantuntemuksella hänen opintoalueellaan, mikä usein tarjoaa enemmän mahdollisuuksia hänen urallaan. PhD on korkein koulutustaso useimmille tutkinnoille, ja se on saatavana useilla aloilla.

Mikä on tohtorin tutkinto matkailu- ja vieraanvaraisuuden hallinnassa? Tämä tutkinto tarjoaa opiskelijoille joukon taitoja, joita tarvitaan johtotehtävissä hotelleissa, viihdepaikoissa tai lomakohteissa. Osallistujat oppivat tyypillisesti matkailun ja vieraanvaraisuuden hallinnan perusteet, mukaan lukien liiketoiminnan ja kehityksen, suunnittelutapahtumat ja elintarviketieteet. Erikoistunut tähän tutkintoon voi asettaa opiskelijoille menestystä kansainvälisillä markkinoilla matkailun ja vieraanvaraisuuden opettamalla heille arvokasta osaamista asiakassuhteiden ja liiketoiminnan käytäntöjen kautta tutkimus-, seminaareja ja verkostoitumistapahtumia.

Matkailun ja vieraanvaraisuuden hallinnan tohtorintutkinnon suorittaneilla opiskelijoilla voi olla erityisiä taitoja, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä catering-alan menestymisen kannalta. Tämä sisältää asiakassuhteet, selkeän ja tehokkaan viestinnän sekä vahvat liiketoiminta- ja johtamisstrategiat. Korkeakoulututkinto tällä alalla voi auttaa edistämään yksilön uran.

Matkailun ja vieraanhoidon johtamisen tohtorinhankinta voi kestää vuosia, sillä kustannukset vaihtelevat laitoksen mukaan. On välttämätöntä, että henkilö tutkii ohjelmaa ja varmistaa, että se sopii hänen tavoitteisiinsa.

Matkailu- ja ravitsemusalan hallintotieteiden tohtori sijoittaa yksilön suoraan vieraanvaraisuuden areenalle, joka pystyy johtamaan tiimiä ja rakentamaan yritystoimintaa. Tällöin yksilö voi päättää tulla catering-johtajaksi, tapahtumakoordinaattoriksi, hää- tai puolisuunnittelijaksi, ravintolapäälliköksi, majoitukseksi tai hotellimestari tai jopa risteilyaluksen työntekijälle. Toinen vaihtoehto olisi opettaa yliopistotasolla. Tämä tutkinto voi edesauttaa yksilön uran vieraanvaraisuuden alalla ja avaa lisää ovia hänen urasuunnitelmaansa.

Matkailun ja vieraanvaraisuuden hallinnan tohtorin tutkinto voi edistää urallasi. Seuraavassa vaiheessa etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.

3 tulosta kohteessa Matkailu- ja restonomia-ala Filter

Hotelli- ja matkailutoiminnan tohtori (D.HTM)

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;5 vuotta
Englanti
Kampus

Maailman johtavan tohtoriohjelman tunnusmerkki ei ole pelkästään sen tuottamat tutkimukset vaan myös se, missä määrin se tarjoaa jatko-opiskelijoille erinomaisia ​​uramahdolli ...

Lue lisää

PhD matkailu- ja vieraanvaraisuuden johtamisessa

University of Johannesburg
PhD
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;4 vuotta
Englanti
Kampus

Ohjelman tarkoituksena on kehittää jatko-opiskelijan sovellettua osaamista edistyneellä tasolla matkailun ja vieraanvaraisuuden tutkimuksessa, analysoinnissa, tulkinnassa ja y ...

Lue lisää

Filosofian tohtori (Hospitality

Taylor’s University
PhD
Englanti
Kampus

Vieraanvaraisuuden ja matkailun tohtorin tutkinnon suorittaneiden on kehitettävä itsenäinen ajattelutapa ja ainutlaatuinen asiantuntemus oman tutkimuksensa eduista. Riippumato ...

Lue lisää