21 PhD Ohjelmat sisään Matematiikka sisään Eurooppa for 2024

PhD Ohjelmat sisään Matematiikka sisään Eurooppa for 2024Filter
    • Camerino, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    Alue: Tietojenkäsittelytiede ja matematiikka

    • Riga, Latvia

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    PhD-ohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia tutkijoiden ja opettajien kasvulle tietojenkäsittelytieteen ja matematiikan aloilla edistämällä perus- ja soveltavan tutkimuksen, taloustieteen tai julkishallinnon ammattilaisten koulutusta, joiden tiedot, taidot ja osaaminen täyttävät matematiikan ja tietojenkäsittelytieteen alan korkeimman tason asiantuntijoiden vaatimukset Latviassa ja kansainvälisesti.

    • Palaiseau, Ranska

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kaikki matematiikan tohtoriohjelmat on yhdistetty Hadamardin matematiikan tohtorikouluun (EDMH), joka on akkreditoitu Paris-Saclay -yliopiston ja PSL-yliopiston kanssa. Tämä koulutus vaihtelee puhtaasta matematiikasta soveltuvimpaan matematiikkaan, mukaan lukien matematiikan rajapinnalla olevat aineet: erityisesti taloustieteen, tietotekniikan, konetekniikan, fysiikan, tekniikan ja biotieteiden kanssa.

    • Košice, Slovakia

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    FT Ohjelma Discrete Mathematics on tutkimuspohjainen opinto-ohjelma, jossa painotetaan kahta alaa. Graafiteorian suunta keskittyy pääasiassa kromaattiseen grafiikkateoriaan, graafien rakenteeseen, topologiseen graafiteoriaan, jaksoihin graafissa, kuvaajan merkintöihin, kuvaaja-algoritmeihin ja graafiteorian sovelluksiin. Algebrallinen haara käsittelee yleismaailmallisia algebrat, hilat ja tilatut rakenteet.

    • Evora, Portugali

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Portugalin kieli

    Matematiikan tohtoriohjelma esittelee teoreettisen ja sovelletun matematiikan jatkokoulutusta, jossa painotetaan algebraa ja logiikkaa (lukuteoria ja salaus), matemaattista analyysiä (differentiaaliyhtälöt, variaatiolaskenta ja optimaalinen ohjaus, dynaamiset järjestelmät ja numeeriset sovellukset) ja tilastoja (tilastot, operatiivinen tutkimus ja todennäköisyydet). Väitöskirjassa tarvitaan syvällistä tutkimusta matematiikan osasta ja / tai sen sovelluksista matemaattisen tiedon rajojen ylittämiseksi ratkaistaessa avoimia ongelmia ja / tai aloittamalla uusi teoria.

    • Ostrava, Tšekki

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Ljubljana, Slovenia

    Osa-aikainen

    4 vuotta

    Sekoitettu

    Englanti, Sinhala, singali

    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Valmistunut tohtori. matematiikan opetuksen opinnot ovat valmiita käsittelemään sekä lasten ja aikuisten matemaattisen koulutuksen teoreettisia että soveltamisongelmia ja toteuttamaan sekä tieteellistä että pedagogista toimintaa. Hän osallistuu oppilaiden matemaattisen koulutuksen parantamiseen ja opettajien ammattimaistumiseen. Hän voi työskennellä yliopistoissa, tieteellisissä laitoksissa ja korkeasti koulutettuna opettaja-välittäjänä tutkimuksen ja käytännön välillä. Hän osaa: tunnistaa alan ajankohtaiset keskeiset aiheet; ehdottaa, toteuttaa ja arvioida tutkimusta, joka tuo alkuperäisiä tuloksia; seurata järjestelmällisesti paikallista ja kansainvälistä tieteellistä kirjallisuutta ja arvioida sitä kriittisesti; julkaista työnsä tulokset vertaisarvioiduissa lehdissä, paikallisissa ja kansainvälisissä konferensseissa, oppikirjoissa ja mahdollisesti monografioissa.

    • Aveiro, Portugali

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    • Lisbon, Portugali

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    FT Soveltavan matematiikan ohjelma taloustiedelle ja johtamiselle on suunniteltu vastaamaan niiden tarpeita, jotka haluavat parantaa tietämistään matemaattisista menetelmistä ja tekniikoista voidakseen tehdä alkuperäisiä osuuksia tietyltä alalta tai kehittää ja toteuttaa ratkaisuja taloustieteen ongelmiin ja johtaminen.

    • Santiago de Compostela, Espanja

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Espanja, Galicialainen, Portugalin kieli, Englanti

    Tutkinnon tavoitteena on tarjota laaja ja vankka koulutus matematiikassa, koska se sisältää laajan valikoiman tutkimusaiheita, jotka kattavat monia olennaisia matematiikan alueita, sekä sen sovelluksia fysiikkaan, biologiaan, lääketieteeseen, tietojenkäsittelyyn, ekologiaan, biotekniikkaan, taloustieteisiin…

    • L'Aquila, Italia

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Sisällä Ph.D. Luonnon-, yhteiskunta- ja biotieteiden matematiikan kurssin prioriteetti on asetettu matemaattiselle mallinnukselle sekä perinteisille sovellusalueille, kuten fysiikka tai tekniikka, että biologian ja yhteiskuntatieteiden nouseviin kysymyksiin.

    • Budapest, Unkari

    Täysaikainen

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Soveltavan informatiikan ja sovelletun matematiikan tohtorikoulu aloitti toimintansa. Vuonna 2009. Sen tavoitteena on kouluttaa tutkijoita-pääasiassa insinööritaustaa-, jotka tuntevat tietotekniikan, tietojenkäsittelytieteen ja soveltavan matematiikan menetelmät ja tekniikat ja jotka voivat ratkaista todellisia teollisia tutkimus- ja kehitystehtäviä käyttämällä monialaista tietämystä, viestintää taitoja ja kokemusta ryhmätyöstä.

    • Ullevål, Norja

    Kampuksella

    Englanti

    Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta on Norjan suurin luonnontieteellinen tiedekunta, jolla on pitkät perinteet tohtoriohjelmista. Tiedekunta on yksi Euroopan houkuttelevimmista matematiikan, luonnontieteiden ja tekniikan akateemisista yhteisöistä.

    • Gdańsk, Puola

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelman tarkoituksena on opettaa jatko-opiskelijoille innovatiivisia ja uusia tekniikoita, menetelmiä, hankittujen tietojen toteuttamista tohtoriksi. hankkeita. Ohjelman kurssit sisältävät pakollisia ja fakultatiivisia kursseja, joissa korostetaan perustutkimusta sekä soveltavia tieteitä, sekä luentoja vierailevilta professoreilta eri aloilta ja maista, jotka levittävät tietämystään tutkimusalueistaan. Tärkeimmät ohjelman kattamat aiheet ovat uudet polymeerit, uudet aktiiviset yhdisteet, uudet analyyttisen kemian menetelmät, uudet diagnostiset menetelmät, korroosionestotekniikka, uudet nanomateriaalit, funktionaaliset elintarvikkeet.