Filter
PhD

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Maisema-arkkitehtuurissa

Tohtoriksi kutsutaan myös tohtori tai filosofian tohtori. Se voi olla monivuotisen korkeakoulutuksen huippu, ja se myöntää korkeakoulu tai yliopisto. Valmistuneilla on oikeus soittaa itseään "lääkäriksi".

Mikä on maisema-arkkitehtuurin tohtori? Maisema-arkkitehtuurin filosofian tohtori tarjoaa jatkokoulutusta henkilöille, jotka haluavat keskittyä maisemasuunnitteluun, spatiaalisen mittakaavan soveltamiseen ja hardscape-suunnitteluun. Opiskelija voi myös valita maiseman mosaiikista, tietokoneiden kartoitusjärjestelmistä, kaupunkisuunnittelusta antiikin nykyisestä ja infrastruktuurijärjestelmistä. Väitöskirja odotetaan tyypillisesti intensiivisesti kohdennetun ohjelman lopussa.

Maisteriarkkitehtuurin tohtorintutkinnon suorittaneet voivat parantaa liiketoimintaansa, kun he laajentavat kykyään kommunikoida ja hallita aikaa sekä kehittää vahvaa työetiikkaa. Heillä on myös taipuisaa olla suunnittelunäkökulma ja itseohjautuva, mikä voi auttaa heitä luomaan ainutlaatuisia malleja.

Korkeakoulujen kustannukset voivat vaihdella yliopistojen eri puolilla maailmaa ja valitun ohjelman pituudella. Tulevat jatko-opiskelijat saattavat haluta tutkia erilaisia ​​ohjelmia ja pyytää kustannustietoja näiltä oppilaitoksilta.

Maisteriarkkitehtuurin tohtorintutkinnon suorittaneilla voi jo olla ura, mutta niille, jotka eivät, voi olla monenlaisia ​​valintoja. Taloudellisia mahdollisuuksia hakeville talonrakentajille ja suunnittelutoimistoille käytetään usein maisema-asiantuntijoita, jotka pystyvät ratkaisemaan maisema-ongelmat mallikodeille, erikoistilauksille tai jopa maakuntalaisille. Jotkut tutkinnon suorittajat voivat päättää olla jatko-opettajia tai yliopistoprofessoreita. Toiset voivat valita uran elokuvissa tai televisiossa sivustoksi softscape ja hardscape-suunnittelija. Työllisyyttä löytyy myös valtion virastoilta, jotka tarvitsevat ihmisiä luomaan houkuttelevia alueita kansallisten rakennusten ympärille ja valtion puistoihin.

Filosofian tohtori maisema-ohjelmissa on maailmanlaajuisesti. Etsi haluamaasi tohtoriohjelmaan hakeaksesi ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakeskukseen täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Maisema-arkkitehtuuri

Universidade de Évora

Tämä tohtoriohjelma noudattaa periaatteita, joilla pyritään kouluttamaan vahvaa tieteellistä taustaa omaavia tutkijoita, jotka ovat erittäin päteviä ratkaisemaan ongelmia ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä tohtoriohjelma noudattaa periaatteita, joilla pyritään kouluttamaan vahvaa tieteellistä taustaa omaavia tutkijoita, jotka ovat erittäin päteviä ratkaisemaan ongelmia, joilla on korkea tieteellinen koskemattomuus ja kyky kommunikoida yrittäjähenkisesti ja jolla on suuri autonomia ja kyky jatkuvan oppimisen. Opinnäytetyön valmisteluun johtavan tutkimustyön (162 op) ohella tohtorin on hankittava 18 opintopistettä valinnaisissa opetussuunnitelmayksiköissä. He voivat myös osallistua seminaareihin, lyhytkursseihin ja muihin, jotka ovat kiinnostavia koulutuksensa loppuunsaattamiseksi ja osallistumaan tieteellisiin kokouksiin maisemitaiteen ja tekniikan alalla, jossa heidän odotetaan toimittavan työtä. Tavoitteena on rohkaista ja lisätä tohtorinopiskelijoiden taitoja ja kaikkia tutkinnon suorittamiseen tarvittavia taitoja ja kykyjä. Näitä arvioidaan koko ohjelmassa, ja ne päättyvät väitöskirjan esittelyyn ja julkiseen keskusteluun, joka tehdään ja arvioidaan edellä mainitun asetuksen mukaisesti Évoran yliopiston tohtorin tutkinnon myöntämiseksi. Tavoitteena on vahvistaa tieteellistä tutkimusta, jotta tutkijat saisivat ekologisen, eettisen ja esteettisen mielen, tiukkuuden ja tieteellisen koskemattomuuden, jotka ovat valmiita suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan tieteellisiä tutkimushankkeita.... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Portugalin kieli,Englanti,Espanjalainen
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi