$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Maisema-arkkitehtuurissa

Tohtoriksi kutsutaan myös tohtori tai filosofian tohtori. Se voi olla monivuotisen korkeakoulutuksen huippu, ja se myöntää korkeakoulu tai yliopisto. Valmistuneilla on oikeus soittaa itseään "lääkäriksi". Mikä on maisema-arkkitehtuurin tohtori? Maisema-arkkitehtuurin filosofian tohtori tarjoaa jatkokoulutusta henkilöille, jotka haluavat keskittyä maisemasuunnitteluun, spatiaalisen mi… Lue lisää

Tohtoriksi kutsutaan myös tohtori tai filosofian tohtori. Se voi olla monivuotisen korkeakoulutuksen huippu, ja se myöntää korkeakoulu tai yliopisto. Valmistuneilla on oikeus soittaa itseään "lääkäriksi".

Mikä on maisema-arkkitehtuurin tohtori? Maisema-arkkitehtuurin filosofian tohtori tarjoaa jatkokoulutusta henkilöille, jotka haluavat keskittyä maisemasuunnitteluun, spatiaalisen mittakaavan soveltamiseen ja hardscape-suunnitteluun. Opiskelija voi myös valita maiseman mosaiikista, tietokoneiden kartoitusjärjestelmistä, kaupunkisuunnittelusta antiikin nykyisestä ja infrastruktuurijärjestelmistä. Väitöskirja odotetaan tyypillisesti intensiivisesti kohdennetun ohjelman lopussa.

Maisteriarkkitehtuurin tohtorintutkinnon suorittaneet voivat parantaa liiketoimintaansa, kun he laajentavat kykyään kommunikoida ja hallita aikaa sekä kehittää vahvaa työetiikkaa. Heillä on myös taipuisaa olla suunnittelunäkökulma ja itseohjautuva, mikä voi auttaa heitä luomaan ainutlaatuisia malleja.

Korkeakoulujen kustannukset voivat vaihdella yliopistojen eri puolilla maailmaa ja valitun ohjelman pituudella. Tulevat jatko-opiskelijat saattavat haluta tutkia erilaisia ​​ohjelmia ja pyytää kustannustietoja näiltä oppilaitoksilta.

Maisteriarkkitehtuurin tohtorintutkinnon suorittaneilla voi jo olla ura, mutta niille, jotka eivät, voi olla monenlaisia ​​valintoja. Taloudellisia mahdollisuuksia hakeville talonrakentajille ja suunnittelutoimistoille käytetään usein maisema-asiantuntijoita, jotka pystyvät ratkaisemaan maisema-ongelmat mallikodeille, erikoistilauksille tai jopa maakuntalaisille. Jotkut tutkinnon suorittajat voivat päättää olla jatko-opettajia tai yliopistoprofessoreita. Toiset voivat valita uran elokuvissa tai televisiossa sivustoksi softscape ja hardscape-suunnittelija. Työllisyyttä löytyy myös valtion virastoilta, jotka tarvitsevat ihmisiä luomaan houkuttelevia alueita kansallisten rakennusten ympärille ja valtion puistoihin.

Filosofian tohtori maisema-ohjelmissa on maailmanlaajuisesti. Etsi haluamaasi tohtoriohjelmaan hakeaksesi ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakeskukseen täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Universidade de Évora
Evora, Portugali

Tämä tohtoriohjelma noudattaa periaatteita, joilla pyritään kouluttamaan vahvaa tieteellistä taustaa omaavia tutkijoita, jotka ovat erittäin päteviä ratkaisemaan ongelmia, joi ... +

Tämä tohtoriohjelma noudattaa periaatteita, joilla pyritään kouluttamaan vahvaa tieteellistä taustaa omaavia tutkijoita, jotka ovat erittäin päteviä ratkaisemaan ongelmia, joilla on korkea tieteellinen koskemattomuus ja kyky kommunikoida yrittäjähenkisesti ja jolla on suuri autonomia ja kyky jatkuvan oppimisen. -
PhD
Täyspäiväinen
8 lukukaudet
Portugalin kieli, Englanti, Espanjalainen
Kampus