Filter
PhD

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Liiketalous ja taloustiedessa

PhD on päällimmäinen asteen koulumenestystä, joka voidaan saada useimmilla aloilla. Sen lisäksi, että luodaan opinnäytetyön ansaiten FT vaatii yleensä laaja tutkimus kolmen vuoden aikana. Useita alemman tason tutkinnot ovat tarpeen ennen opiskelija voi ilmoittautua PhD-ohjelman.

Mikä on tohtorin Taloustieteiden? Tämä opintolinjan liittyy talousosasto yhtiö. Vaikka liiketoiminnan käytäntöjä ja toimintaa tutkitaan, on myös keskittyä taloudellisia vaikutuksia ja tarvittavat prosessit onnistumisen yhtiö. Opiskelijat yleensä opiskella yleinen rahoituksen, johtamisen käytännöt, globaalin talouden, investointien ja riskien sekä rahavirtojen.

Tilalla PhD tekee siitä paljon helpompi luoda uraa itsellesi alan liiketoimintaa. Advanced kantoja, et pääse muuten ovat avoinna ja voit ansaita paljon korkeampaa palkkaa. Aika, joka tarvitaan syöttää ylemmäksi vähenee huomattavasti samoin.

Koska kustannukset ansaita tohtorin Taloustieteiden vaihtelee melko vähän, se on viisas päätös tutkia ennen ilmoittautumalla. Kaikkea erityinen koulu ja ohjelma maan tutkimuksen vaikuttavat opetuksen ja tulisi ymmärtää ennen alkua.

Koska PhD ohjelma kauppatieteellisen sisältää sekä liiketoiminnan ja talouden puolella, on monia uraa, jotka voidaan saavuttaa. Yritystoiminnan puolella, on mahdollista tulla johtaja, osastopäällikkö, konsultti, ohjaaja, tai Executive. Talouden puolella niin ala-asennoissa, kuten kirjanpitäjä tai tilintarkastaja, ja korkeisiin paikkoihin, kuten vanhempi kirjanpidon analyytikko, ovat saavutettavissa. Vaihtoehtoisesti voidaan tutkia syöttää koulutusalalla, jotta opettaa tulevia oppilaille kauppatieteellisen.

Aloita etsiä ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less

1 Results in Liiketalous ja taloustiede

Hanken School of Economics

Hanken tohtoriohjelma vastaa nelivuotista kokopäiväistä opiskelua, jonka aikana teet väitöskirjan (180 opintopistettä) ja suoritetaan 60 opintopistettä kursseista. ... [+]

Hanki kauppatieteiden tohtorin tutkinto

Ryhdy huomenna ja sen jälkeen tuottajaksi

Onko sinulla:

Kiinnostus yritystoimintaan ja talouteen tavalliseen tapaan?Maisteri ja intohimo tietämyksen luomiseksi?Halu työskennellä asioissa, jotka ovat tärkeitä sekä itsellesi että yhteiskunnallesi?Haluatko turvata työllistettävyytesi huomenna ja sen jälkeen maailmantaloudessa?

Hanken allekirjoittaa työsopimukset kaikkien uusien opiskelijoiden kanssa. Työsopimukset ovat 12 kuukauden ajan, 12 kuukauden vaihtoehdolla, edellyttäen, että opiskelussa on edistytty hyvin.

Ohjelmarakenne

Hanken tohtoriohjelma vastaa nelivuotista kokopäiväistä opiskelua, jonka aikana teet väitöskirjan (180 opintopistettä) ja suoritetaan 60 opintopistettä kursseista.... [-]

Suomi Helsinki Vaasa
January 2020
Full-time
4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi